N8 Belle Türkçe QT uygulama yükleme sorunu ortadan kalktı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o.basar86

o.basar86

Üye
    Konu Sahibi
N8 Belle Türkçe QT uygulama yükleme sorunu ortadan kalktı..
Belle'de Türkçe seçiliyken QT program yükleyememe sorunu tarihe gömülmüştür. :))
Paylaştığım linkteki dosyalarla flashlamanız yeterlidir.

Hacklidir, Türkçedir ve nihayet sorunsuzdur. Saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

OzGuRKnowN

Üye
Küçük bir mod yokmu komple Flaşlamak Sıkıntılı zaten şuan sadece ivo 3.1 düzgün çalışıyor ;) bu hangisi

o.basar86

o.basar86

Üye
    Konu Sahibi
Şu an için küçük mod olayını malesef yapamıyoruz. Dil dosyalarını rofs2 içinden değiştirmek gerekiyor. Bu da malumunuz üzre tekrar flashlama gerektiriyor. NFE kullanıyorsan sadece dil dosyasını paylaşabilirim kardeşim. Giydirip flashlarsın kendin ;)

OzGuRKnowN

Üye
Şu an için küçük mod olayını malesef yapamıyoruz. Dil dosyalarını rofs2 içinden değiştirmek gerekiyor. Bu da malumunuz üzre tekrar flashlama gerektiriyor. NFE kullanıyorsan sadece dil dosyasını paylaşabilirim kardeşim. Giydirip flashlarsın kendin ;)

qt Sorunu Türkçe dil dosyaları ile alakalı galiba ? dosyayı paylaşırmısın kardeşim..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
peki dil dosyalari belle uyumlumu yada belle uyumlu bulabilirmiyiz.nokia 701 dildosyalari icinde varmi o dilyamasi?sorun olan gileri bir liste verebilirmisin? lutfen..

ozur diliyorum zaten belle icnmis.o.basar86 kardes ozelinede mesaj attim lutfen tr dil dosyasini bana atarmisin zahmet olmazsa.
simdiden
:tşk:

nokian96

nokian96

Üye
flash işe yaramıyor arkadsım.. eski flası geri yüklüyorum suan.. telefon hic acılmadı senin dosyalarınla..

TheMadness

TheMadness

Üye
Dil dosyasını paylaşır mısın?

o.basar86

o.basar86

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşacağım arkadaşlar. Pc'yi formatladığım için gün içinde çok az girebildim foruma. Akşama kadar mutlaka dil dosyalarını paylaşacağım. Herkese saygılarımla..

TheMadness

TheMadness

Üye
Sen yükleyene kadar ben bi rofs2 nin içini karıştırayım ordan çıkartırım belki senin uplamana gerek kalmaz.

----------Eklendi @ 18:14:50 ---------- Yazıldı @ 18:04:07 ----------

.lang extract ettim. Denemedim daha. Teşekkürler.

engin_erg

engin_erg

Üye
yaw bu dosyaların içeriğini hangi programla açıyorsunuz ben nokia cooker kurmayı deniyorum oda sürekli yeni versiyondan behsedip duruyor

OzGuRKnowN

Üye
Bu dosyalarla Bellede bir sürü yer İngilizce olarak kalıyor haberiniz olsun Mesaj okuyucu sesli komutlar vs vs..

TheMadness

TheMadness

Üye
Bu dosyalarla Bellede bir sürü yer İngilizce olarak kalıyor haberiniz olsun Mesaj okuyucu sesli komutlar vs vs..
Delight Belle 3.3'te test amaçlı lang dosyasını entegre edip, flash attım. Bu dosyalar zaten berbat. Lang dosyasını alıp kullandım. Qt ve smart installer sorunsuz çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

Ratchett

Üye
Delight Belle 3.3'te test amaçlı lang dosyasını entegre edip, flash attım. Bu dosyalar zaten berbat. Lang dosyasını alıp kullandım. Qt ve smart installer sorunsuz çalışıyor.

Yani Delight Belle 3.3 aynı kaldı, bir de üstüne Türkçe oldu öyle mi? Kusura bakma çok fazla bilgi sahibi değilim bu konuda. Peki dosyaları paylaşman mümkün müdür arkadaşım? :)
Ya da orijinal DB 3.3'te değiştirmemiz gereken dosya da olabilir.

TheMadness

TheMadness

Üye
Yani Delight Belle 3.3 aynı kaldı, bir de üstüne Türkçe oldu öyle mi? Kusura bakma çok fazla bilgi sahibi değilim bu konuda. Peki dosyaları paylaşman mümkün müdür arkadaşım? :)Ya da orijinal DB 3.3'te değiştirmemiz gereken dosya da olabilir.
Kendi Cfw'm var benim. En kısa zamanda tamamlayıp yayınlayacam. Delight tabanlı değişik bir cfw.

• Beğen
Tepkiler: Ratchett ve OzGuRKnowN
TheMadness

TheMadness

Üye
Kendi Cfw'm var benim. En kısa zamanda tamamlayıp yayınlayacam. Delight tabanlı değişik bir cfw.
Test aşamasına geçmiş bulunmaktayım. Telefon şimdi refurb oldu açılıyor test edeyim bi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt