Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben yükledim arkadaşlar. belle + oğuz başarın türkçeleştirme dosyalarıyla. herhangi bir sıkıntı yok. tamamen türkçe. =)
ankaraliserhat
Üye
Yükledikten sonra önce dosya yöneticisinden depo hafıza sonrasında *7370# yaparak tele format atın yoksa stabil çalışmıyo..
followme83
Üye
Abi ben linketi 14.mesajdaki yöntemle yaptım arkadaş süper anlatmış zaten sadece yüklemeden önce format attım *#7370# ondan sonra yükledim hiç bir sorun olmadı ama anlatımdakileri harfiyen yapmak gerekiyo bilginize...sadece indirdiğimiz türkçe dosyaları bellenın ıcıne atmak gerekiyor.
yuklü uygulamalarla çakışma oldugundan takılmalaral oluyo formattan sonra çok akıcı ve stabil sisteminiz temiz olsun istiyorsanız format şart aga..
serkanet
Üye
internet radio uygulaması ömrü telefonu yeniden başlatana kadar yeniden başlatınca açılmıyor uygulama yükleniyor fakat ingilizcedeyken görünüyor türkçede menüde uygulama yok ancak telefonda yüklü böyle sorunla karşılaşan varmı ?
karasahinemre
Üye
bende yüklü çalşıyor
serkanet
Üye
telefonu yeniden başlatsana çalışacakmı yeniden
wratH!
Üye
an itibariyle tr fw yüklemiş bulunmaktayım %100 tr Webstyle ınki gibi değil :P Kasma falan da yok rahat yani tr olması
OzGuRKnowN
Üye
Artık Anna Beklemiyorum. Yemişim Annasını Anna Bellenin Yanında Fos RambLow Kurun PR1.2'de teli bir gün kullanınca ram 100lere kadar düşüp öyle kalıyordu belleyle 2 gündür kullanıyorum ram hala 120Lerde
wratH!
Üye
tek sorun galeride birkaç resim gözükmüyor. Kırılmış resim gibi gözüküyor :S