Symbian Belle Türkçe Sürümü Yayınlanmış

Sponsorlu Bağlantılar

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
arkadaşlar bende 3.1 belle yüklü şimdi ben nasıl bunu flaşlıyacagım anlamadım biri yardım etsin:(

serkanet

Üye
telefonla uyumsuz derken nesi uyumsuz

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
tam türkçe olmadı.telin görüntüsü değişik ama yazılım sanki ilk hantal yazılım.nokia 701 türkçesini kurarsan uyumsuzluk yaşarsın.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
herkez güzel filan diyordu ama :S ne gibi uyumsuzlukları var ki?
evet katiliyorum ben dosya halinde profs2 nin icine gomdum flash attim heryeri turkce guzel hic bir ingilizce kalmadi ama mesela syigic aura disk error hatasi verdi ingilizcede calisiyor.bilmiyorum turkce kullanmakta guzel.sygic kullanicam zaman dil degistiririm bende.ayrica QT programlarda annadaki gibi turkcede yuklenmiyor bilginize.ayrica benim delight v3 dur 200 mb c hafiza var.isteyen varsa yuklerim.yani iv0777 v3.1 uzerinde calisildi diyor ama bundada oldu.

serkanet

Üye
mediafire öldürdün bizi hala inmesini bekliyorum hala yokmu hayrına upload edecek birisi

FaRooQ

Üye
bende hollanda annası yüklü.buna geçmek için ne yapmalıyım?

PriZm

PriZm

Üye
mediafire sunucuları aşırı yüklenmiş çook yavaş indiriyor...

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
mediafire öldürdün bizi hala inmesini bekliyorum hala yokmu hayrına upload edecek birisi

14 kb ile indiriyor deli oldum bende şunu düzgün bir şekilde upload eden olursa sevinirim:)

serkanet

Üye
elinde olan birisi uploadlasa artık başka bi yere hem sunucu hafifler hemde yükleyebiliriz bizde

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
c6-01 için belle ne zaman sızar ?

emreipekci

emreipekci

Üye
arkadas turkcesi bile oldu c7 icin hala tik yok. dil farketmez latin alfabesinden olsun yukleyecem valla :)

serkanet

Üye
bide olupda indirememe gibi bi sorunun olsa artık ne yaparsın bilmiyorum

OzGuRKnowN

Üye
evet katiliyorum ben dosya halinde profs2 nin icine gomdum flash attim heryeri turkce guzel hic bir ingilizce kalmadi ama mesela syigic aura disk error hatasi verdi ingilizcede calisiyor.bilmiyorum turkce kullanmakta guzel.sygic kullanicam zaman dil degistiririm bende.ayrica QT programlarda annadaki gibi turkcede yuklenmiyor bilginize.ayrica benim delight v3 dur 200 mb c hafiza var.isteyen varsa yuklerim.yani iv0777 v3.1 uzerinde calisildi diyor ama bundada oldu.

ßir yere atda ßizde yükLeyeLim. Banada İvonunki Hantal gibi geLDi ama genel anlamda Çok güzel ve heryeri Türkçe ;)

serkanet

Üye
idm yükleyin indirdim ben 250 ile çekti şu an flashlıyacağım normal indirmeyin

Uruloki

Uruloki

Üye
suç sizde değil gençler mediafire da da değil suç tthet de yurtdışı data kablolaları hasar görmüş yurtiçi siteye girin birde yurtdışı siteye girin farkı anlayacaksınız birde bana flashtan anlayan biri yardım edebilirmi özel mesaj atsın

serkanet

Üye
idm kurun sorunun çözüldüğünü anlayacaksınız kurun ve indirin ben flashladım mükemmel herşey türkçe

marsoy

marsoy

Üye
idm kurun sorunun çözüldüğünü anlayacaksınız kurun ve indirin ben flashladım mükemmel herşey türkçe

hiç bi sıkıntı yokki zaten dün gece yükledik gayet güzel ayrıca merak eden arkadaşlar ivonun 3.1i olduğu gibi duruyo geçişleride hızıda yani sorun yok bu türkçede annanın euro2 türkçesi gibi ingilizce yapmadan bazı internet yoluyla yüklenen uygulamaları yükleyemiyo hepsi bu

Üst Alt