Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian Belle Türkçe Sürümü Yayınlanmış
Sponsorlu Bağlantılar
van_helsing7677
Üye
arkadaşlar bende 3.1 belle yüklü şimdi ben nasıl bunu flaşlıyacagım anlamadım biri yardım etsin
evet katiliyorum ben dosya halinde profs2 nin icine gomdum flash attim heryeri turkce guzel hic bir ingilizce kalmadi ama mesela syigic aura disk error hatasi verdi ingilizcede calisiyor.bilmiyorum turkce kullanmakta guzel.sygic kullanicam zaman dil degistiririm bende.ayrica QT programlarda annadaki gibi turkcede yuklenmiyor bilginize.ayrica benim delight v3 dur 200 mb c hafiza var.isteyen varsa yuklerim.yani iv0777 v3.1 uzerinde calisildi diyor ama bundada oldu.
serkanet
Üye
mediafire öldürdün bizi hala inmesini bekliyorum hala yokmu hayrına upload edecek birisi
FaRooQ
Üye
bende hollanda annası yüklü.buna geçmek için ne yapmalıyım?
PriZm
Üye
mediafire sunucuları aşırı yüklenmiş çook yavaş indiriyor...
evet katiliyorum ben dosya halinde profs2 nin icine gomdum flash attim heryeri turkce guzel hic bir ingilizce kalmadi ama mesela syigic aura disk error hatasi verdi ingilizcede calisiyor.bilmiyorum turkce kullanmakta guzel.sygic kullanicam zaman dil degistiririm bende.ayrica QT programlarda annadaki gibi turkcede yuklenmiyor bilginize.ayrica benim delight v3 dur 200 mb c hafiza var.isteyen varsa yuklerim.yani iv0777 v3.1 uzerinde calisildi diyor ama bundada oldu.
ßir yere atda ßizde yükLeyeLim. Banada İvonunki Hantal gibi geLDi ama genel anlamda Çok güzel ve heryeri Türkçe
serkanet
Üye
idm yükleyin indirdim ben 250 ile çekti şu an flashlıyacağım normal indirmeyin
Uruloki
Üye
suç sizde değil gençler mediafire da da değil suç tthet de yurtdışı data kablolaları hasar görmüş yurtiçi siteye girin birde yurtdışı siteye girin farkı anlayacaksınız birde bana flashtan anlayan biri yardım edebilirmi özel mesaj atsın
serkanet
Üye
idm kurun sorunun çözüldüğünü anlayacaksınız kurun ve indirin ben flashladım mükemmel herşey türkçe
hiç bi sıkıntı yokki zaten dün gece yükledik gayet güzel ayrıca merak eden arkadaşlar ivonun 3.1i olduğu gibi duruyo geçişleride hızıda yani sorun yok bu türkçede annanın euro2 türkçesi gibi ingilizce yapmadan bazı internet yoluyla yüklenen uygulamaları yükleyemiyo hepsi bu