Symbian Belle Türkçe Sürümü Yayınlanmış

Sponsorlu Bağlantılar

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Hız konusunda herhangi bir sıkıntı yok arkadaşlar bende %95 lik bir kısmı tamamen türkçe her işlerimi kolayca yapabiliyorum şimdi :) türkçe belle de gelince anna felan hikaye artık :ehe forever belle :oke:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
yukleyipde sygic aura calisan varmi bende disk error diyorda ingilizcede calisiyor.

marsoy

marsoy

Üye
Hız konusunda herhangi bir sıkıntı yok arkadaşlar bende %95 lik bir kısmı tamamen türkçe her işlerimi kolayca yapabiliyorum şimdi :) türkçe belle de gelince anna felan hikaye artık :ehe forever belle :oke:

koy bi video şöle alem türkçe görsün hocam :D:D diğer arkadaşınki kısa olmuş :D

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
yükledim sorunsuz süper

AYDIN1979

Üye
Şimdi buldum sonunda

Facebook da arkadaş paylaşımını yapmış işte resim ve link

Ancak yükleme kişinin kendi sorumluluğu altındadır. Bende yarın sabah ilk işim tekrar flashlamak olacak..

emeği geçen herkese teşekkürler çok harika olmuş ANNA GELMEDEN TÜRKÇE BELLE KULLANIYORUM...

ewsel

ewsel

Üye
sorunsuz kullanıyorum. emeği geçenlere sonsuz teşekkürler :)

01kubi

01kubi

Üye
RM-596_111.010.0606 bu sürümde çalışırmı?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
sesimi duyan vaaaaaarrrmmmmiiiii sygic aura calisiyormu lutfen kontrol edin

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
sygic aura nedir :) onu söylede bakayım dostum

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
hımm valla şimdi evdeyim onu kontrol edemem ama benim photo editör ve maps senin ki gibi ingilizce nasıl türkçe yapacam ?

Aynen o kısımlar bende de ingilizce orasını bende anlayamadım hocam 2 kere flashladım 4 kere format attım yine düzelme olmadı. Artık anna sürümü ile ilgili birşey diye düşünüyorum..

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
Aynen o kısımlar bende de ingilizce orasını bende anlayamadım hocam 2 kere flashladım 4 kere format attım yine düzelme olmadı. Artık anna sürümü ile ilgili birşey diye düşünüyorum..

bende şimdi bir daha flaş attım bakalım düzelecekmi.bide ilk flaşladıgımda ana ekrana uzun süre bastıgımda widget ekle filanda ingilizceydi soft format attım düzeldi bakalım buda düzelecekmi :)

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
bende şimdi bir daha flaş attım bakalım düzelecekmi.bide ilk flaşladıgımda ana ekrana uzun süre bastıgımda widget ekle filanda ingilizceydi soft format attım düzeldi bakalım buda düzelecekmi :)

Aynı şey şimdi sende oluyor. :D bende ilk flash attığımda o kısımlar ve ana ekranda seçenekler bölümü tamamen ingilizce idi. Telefona format attıkdan sonra düzeldi. Ancak yine dediğim gibi resim düzenleme, sosyal ağlar ve video editörü ne yazık ki ingilizce olarak kaldı..

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
Aynı şey şimdi sende oluyor. :D bende ilk flash attığımda o kısımlar ve ana ekranda seçenekler bölümü tamamen ingilizce idi. Telefona format attıkdan sonra düzeldi. Ancak yine dediğim gibi resim düzenleme, sosyal ağlar ve video editörü ne yazık ki ingilizce olarak kaldı..

aynen öyle kaldı:) neyse fazla zorlamıyayım bu bile yeter:)

followme83

Üye
Bende şimdi flashladım telefonu 14,02 versiyonundan sonra bu F-belle oldu süpermişşşşş.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

Üst Alt