farki yok arkadasim.valla ben burdakini yuklemedim.turkce dil dosyalarini buldum kendim delight arkadasin rofs2 icine gomdum harika oldu.ama bilmeniz gereken bunlardada QT programlari turkcede yuklenmiyor.eger benimkini isterseniz saat 6 da evde olucam yuklerim.ama istiyorsanhocam pr 1.2 dosyaları üzerinemi editlediniz anna üzerinemi değiştirme işlemi yaptınız bence pr 1.2 yüklü şu anda nasıl yapmam gerekiyor
----------Eklendi @ 11:55:04 ---------- Yazıldı @ 11:53:22 ----------
kardeş products klasörü içerisine gir RM-596 diye klasör aç aradaki tireyi unutma (RM-596) ve büyük harf olsun
evet fark yok zaten ama deneyenler bazi yerlerin ingilizce kaldigini bildiriyor.ben kendim duzenledim profs2 icine turkce dili gomdum sorun yok oldu.her yerde turkce.beyler efektler ivo gibi mi düz mü ??

bazı yerlerin ingilizce olması ve resimlerde ki ve videolarda ki düzensizlik ve belli eder derecede telefonun ağırlaşması nedeniyle yeniden flashlayıp ingilizce olan orjinali kurdum.bilenler bilir ivoyu ilk kurup videosunu koyanlardanım.bu yüzden başka model için çıkan dili kesinlikle tavsiye etmiyorum![]()
Yapdı bilearkadaşlar herkese iyi sabahlar comando fazla sarma hararet yapar tlfon![]()
kasmaya başladı anlamadım . bide ana ekranı düzenledim şık bişi oldu sora restart attı mal
geri ilk başa dondu anlamadm5800'ı belledim telefon açıldı çok kasıyor üstten bildirim çubuğunu indirmek istediğimde veya menüye girmek istediğimde reset atıyor çok yavaş![]()