Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian Belle Türkçe Sürümü Yayınlanmış
Sponsorlu Bağlantılar
ashkin88
Üye
aradim ama bi turlu bulamiyorum anna hava gazi Belle gibisi yok
Evet belle de opera çalışmıyor ne yazık ki ama javasız çalışan bir tane opera programı vardı. Belle konularına bir göz atın isterseniz..
aydındogan
Üye
WebStyle yardımcı olmaya calıstıgın ıcın tesekkurler okunuları buldum yukledım soylemıs oldugun belle de calısan hıc acılmadı.v.11 ve 6.1 mı ne onlarda gırıs ekranı hatası olıyorum baska bır mantıgı oolmalı aaslında alman versıyonu anna vaeken harıka calısıyordu
wratH!
Üye
yok opera mobile 10 beta sürümüydü yanlş hatırlamıyorsam
Yerini bildir istiyosan kendi sosyal uygulaması ya da fmobi var sosyalin check-ini o kadar iyi degil ama olsun Fmobi en iyisi
serkanet
Üye
fmobi türkçe bellede kullanamıyorum ingilizcede yükleniyor çok güzel çalışıyor ancak türkçeye geçince telefonun 3 tane orjinal oyunu ve fmobi menüde görünmüyor sosyal uygulamasındada navigasyon lazım açık alanda olman lazım ama operada el ile yazabiliyorduk
mkryvz
Üye
Gayet başarılı bir çalışma olmuş, ancak tümleşik(dahili) gps çalışmıyor. Haritalarda gps olmadan wifi yada şebeke üzerinden kullanmak zorunda kalıyorsunuz.
Bu kötü bir durum.