Symbian Belle Yükledikten Sonra Yapılan Hata

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SiberSoft

SiberSoft

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle Yükledikten Sonra Yapılan Hata
Arkadaşlar ben bu konuyu kullanarak symbian belle yaptım nokia c7 cihazımı : http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-detayli-anlatimli-videolu-turkce-567470.html
Ancak forumdan bir arkadaşın söylemesi üzere telefona hard format attım. Ovi falan her şey silindi. Size söyliyim sakın telefona hard format atmayın ovi silinir ve zaten gereksiz birşey. Ancak telefondan dosyalar menüsüne girerek depo hafızasını ve hafıza kartını biçimlendirmeniz gerekiyor. Yoksa Symbian Anna'dan kalan bir dosya sorun çıkartıyor. Ben şu anda Gayet güzel Belle kullanıyorum. Bir sorun yok :)

ve bana Belle yapımında yardımcı olduğu için hakan_710 kardeşimize teşekkürler :)

qsaw

qsaw

Üye
Başlık Yanlış "Nokia Belle" Olacaktı :nono:

• Beğen
Tepkiler: Cane®
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Başlık Yanlış "Nokia Belle" Olacaktı :nono:
saçma sapan şeylere takılmayın. bilgin varsa yerinde kullan. rencide eder gibi yazmana gerek yok..
arkadaşım hack bilmiyorum ama hackli olanı atsaydın keşke ben öyle yaptım çok güzel şuan da su annadan kalan dosya hangisi ben biçimlendirme yapamıyorum çünkü dolu

hakan_710

hakan_710

Üye
sanırım o arkadaşı tanıyorum. yarım saat sonra msn e gel hack sorununu çözdüm gibi bişey ordan konuşalım. ayrıca kendiniz ayrıntılı olarak bilmediğiniz birilerinden yarım yamalak öğrendiğiniz bilgileri kullanarak gelip burda konu açmayın!! yardım edeyim derken daha büyük sorunlar ortaya çıkaracaksınız farkında değilsiniz

SiberSoft

SiberSoft

Üye
    Konu Sahibi
saçma sapan şeylere takılmayın. bilgin varsa yerinde kullan. rencide eder gibi yazmana gerek yok..
arkadaşım hack bilmiyorum ama hackli olanı atsaydın keşke ben öyle yaptım çok güzel şuan da su annadan kalan dosya hangisi ben biçimlendirme yapamıyorum çünkü dolu
Dosyalarını yedekleyip biçimlendirebilirsin, ancak sorunsuz kullanıyorsan problem yok :) ve ben de hackledim cihazı artık sourun kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt