peki ekranı netmi? çözünürlüğü yüksek ama renkleri nasıl gösteriyor? amolede yakınmı? gündüz dışarıda ekran görünüyormu?
birde telefonu yan tutunca ekranın yanından ışık sızması oluyormuş bu rahatsız edecek derecede fazlamı?
(Çok soru sordum)

valla en kısa zamanda 5800 hantalımdan kurtulup bu telefonondan alacağım ya tim den yada hepsiburadadan
bu arada tim de telefon alınca mecburen kontratlımı alıyoruz yoksa sadece telefonu alabiliyormuyuz? Tim in sistemini pek bilmiyorumda vodafone'liyim![]()

Bu ana kadar rehberlik ettiğiniz için şimdiden teşekkürler.
bu arada aklıma takılan birkaç şey var..
bu root ve rom tam olarak ne oluyor,ne işe yarıyor? garanti gidiyormu?
Root telefonunun bütün izinleri sizde oluyor yani bi yerde admin görevi görüyosunuz kısıtlamasız kullanıyorsunuz telefonu root isteyen oyunlar uygulamalar var mesela root edince telefonu onları çalıştırabiliyosun.Rom olayı firmware atmak gibi yeni yazılım atmak 2.2 yi 2.3 çevirmek fln gibi bi ikisinide yapmadım henüz root yaparım ama rom atmam sanmıyorum.İkisindede garanti gidiyor ama orjinal haline döndürürsen sıkıntı olmaz.Önemli değil.Root telefonunun bütün izinleri sizde oluyor yani bi yerde admin görevi görüyosunuz kısıtlamasız kullanıyorsunuz telefonu root isteyen oyunlar uygulamalar var mesela root edince telefonu onları çalıştırabiliyosun.Rom olayı firmware atmak gibi yeni yazılım atmak 2.2 yi 2.3 çevirmek fln gibi bi ikisinide yapmadım henüz root yaparım ama rom atmam sanmıyorum.İkisindede garanti gidiyor ama orjinal haline döndürürsen sıkıntı olmaz.
5800 ı öyle çok çökerttim
bir nevi hello Ox ile hackleme gibi birşey herhalde
romu denemem zaten telefonu çökertirim falan5800 ı öyle çok çökerttim
root denen şeyde geri dönüş yapılabiliyorsa tamam sorun yokbir nevi hello Ox ile hackleme gibi birşey herhalde
![]()
Geri dönülebiliyor rootta ama ben uğraşmadım açıkcası hacklemeyide ben bilmiyorum 
). yani biraz daha düşün okullar açılıyo harçlıklarımdan toplarım dersen adam akaıllı bir telefon al derim. benim rütbeme aladanma onuda söyleyim. bende optimus black almayı düşünüyorum. ikinci el alcam ama sahibinden.com get üzerinden üründen 3 gün memnun olmadığın zaman iade idyolar paranı.arkadaşım istanbula gidebilirsen elden çok güzel ikinci el desire alabilirsin. şimdi senin aklını karıştırmak istemiyorum ama ideos x5 te 800 mhz işlemci var bu adobe flash player 10.3 için yeterli ama flash player 11 çıkarsa b işlemci hızı 1 ghz taban olarak tutulacak gibi geliyo. neden dersen 10.3 güncellemesi içinde 800mhz taban olarak tutulmuştu. hatta işlemci versiyonu bile.(for example: galaxy ace). yani biraz daha düşün okullar açılıyo harçlıklarımdan toplarım dersen adam akaıllı bir telefon al derim. benim rütbeme aladanma onuda söyleyim. bende optimus black almayı düşünüyorum. ikinci el alcam ama sahibinden.com get üzerinden üründen 3 gün memnun olmadığın zaman iade idyolar paranı.
inşallah bişeyler anlata bilmişimdir.

ben huawei i karaamadım ki hatta ideos x6 veya glory çıksa onları alcam ama bennim flash takıntım var. o yüzden işlmeci önemli ben bunu belirtmek istedim.
forumun geneli böyle bu telefonu trident,t-phone,anycool gibi zannediyor
ama gpu biraz daha iyi olsaydı çok iyi olurdu
bende diyorumki galaxy acede oc ediliyor. ama flash 10.3 yüklenmiyor.
ama flash işlemciyle alakalı imiş