(TAVSİYE) Huawei İdeos x5???

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ace yi listeden eledim o zaman x5 in yanında çok sönük kalıyor... video çekiminde bile solluyor.

x5 den hepsiburadadan almayı düşünüyorum.inşallah istediğim gibi çıkar

bu arada kimse cevap vermemiş tekrar soruyorum

dokunmatikte bastırınca 5800 gibi ekran eziliyormu? ve iphone kadar hassasmı?

hamdi38

hamdi38

Üye
x5 güzel bir ürün f/p ürünü pisman olmassin alanlar genelde memnun bende en gec önümüzdeki haftaya alacagim

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
Dostum al bak bütün sorularının cevapları var:

hamdi38

hamdi38

Üye
ekrani kapasitif ekran çökmez multitouch özelligi mevcut

onurgunay35

onurgunay35

Üye
ace yi listeden eledim o zaman x5 in yanında çok sönük kalıyor... video çekiminde bile solluyor.

x5 den hepsiburadadan almayı düşünüyorum.inşallah istediğim gibi çıkar

bu arada kimse cevap vermemiş tekrar soruyorum

dokunmatikte bastırınca 5800 gibi ekran eziliyormu? ve iphone kadar hassasmı?

Yok arkadaşım ne ezilmesi.İphone kadar hassas çünkü aynı teknolojiyi kullanıyor.Şimdiden hayırlısı olsun.Memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Yok arkadaşım ne ezilmesi.İphone kadar hassas çünkü aynı teknolojiyi kullanıyor.Şimdiden hayırlısı olsun.Memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz.

eziliyor dememden kastım ekranın plastik olması. keşke cam ekran veya gorilla glass kullansalarmış.çizilmeyi önlerdi:(

ama tabi bununda çözümü var bir tane ekran koruyucu alıp takmak:)

----------Eklendi @ 00:44:49 ---------- Yazıldı @ 00:42:36 ----------

ha bu arada telefonun ses çıkışı nasıl? 5800 ile karşılaştırıldığında?(hoparlör sesi)

onurgunay35

onurgunay35

Üye
eziliyor dememden kastım ekranın plastik olması. keşke cam ekran veya gorilla glass kullansalarmış.çizilmeyi önlerdi:(

ama tabi bununda çözümü var bir tane ekran koruyucu alıp takmak:)

----------Eklendi @ 00:44:49 ---------- Yazıldı @ 00:42:36 ----------

ha bu arada telefonun ses çıkışı nasıl? 5800 ile karşılaştırıldığında?(hoparlör sesi)

Anladım demek istediğinizi sıkıntı yok yani ekranda merak etmeyin keşke öyle olsaydı ama öyle olsaydı fiyat artardı :) Telefonun ses çıkışı yeterli düzeyde hatta gayet iyi ama 5800 la karşılaştırma imkanım olmadı.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Anladım demek istediğinizi sıkıntı yok yani ekranda merak etmeyin keşke öyle olsaydı ama öyle olsaydı fiyat artardı :) Telefonun ses çıkışı yeterli düzeyde hatta gayet iyi ama 5800 la karşılaştırma imkanım olmadı.

birde son soru:ehe
x5 in menüsü sanırım numaralı değil yani bir arkadaşımda galaxy s ı9000 var menüler sağa sola kaydırılıyor yukardada numarası yazıyor.x5 ise videolarda yanlış görmediysem aşağı doğru kaydırılıyor.

şimdi benim anlatmak istediğim bu olay root denen zımbırtı ile halledilebilirmi?:D

onurgunay35

onurgunay35

Üye
birde son soru:ehe
x5 in menüsü sanırım numaralı değil yani bir arkadaşımda galaxy s ı9000 var menüler sağa sola kaydırılıyor yukardada numarası yazıyor.x5 ise videolarda yanlış görmediysem aşağı doğru kaydırılıyor.

şimdi benim anlatmak istediğim bu olay root denen zımbırtı ile halledilebilirmi?:D

Root a fln gerek yok arkadaşım mesela ben go launcher kullanıyorum yana doğru kayıyor menü istediğin gibide ayarlayabiliyosun geçiş animasyonları falan herşeyi düzenleyebiliyosun yani :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Root a fln gerek yok arkadaşım mesela ben go launcher kullanıyorum yana doğru kayıyor menü istediğin gibide ayarlayabiliyosun geçiş animasyonları falan herşeyi düzenleyebiliyosun yani :D

vay anassını:D android bu kadarmı özgür yaw:D:ehe

zaten ben arkadaştaki "canlı duvar kağıdı"nı görünce bile aşık olmuştum buna:D

symbianda nerdeee:D

onurgunay35

onurgunay35

Üye
vay anassını:D android bu kadarmı özgür yaw:D:ehe

zaten ben arkadaştaki "canlı duvar kağıdı"nı görünce bile aşık olmuştum buna:D

symbianda nerdeee:D

Özgür tabiki dostum biz boşuna demiyoruz android android diye :D Canlı duvar kağıdı harika bişey gerçekten bende şuanda galaxy s2 de olan canlı wallpaper var yani rüzgar gülü wallpaperı gece olunca kararıyor gündüz olunca açılıyor fln harika bişey gerçekten :D

karayel90

karayel90

Üye
Kamera 5 mp diyen forumdaşlar kamera yazılımsal olarak 5 mp ama donanımsal olarak düşük yani yazılımsal ve donanımsal olarak uyuşmuyor.
Bu yüzden fotğraflar kalitesiz oiuyor

nalcam22

nalcam22

Üye
Arkadaşlar bu huawei ye dandik çin malı demeyelim hemen(ilk mesajı düzeltiyorum)dünya teleminilakasyon lideriymiş bu marka:D çin ama kaliteli çin:D----------Eklendi @ 23:45:02 ---------- Yazıldı @ 23:44:22 ----------ayrıca 1.8 ghz ye overclock ta ediliyormuş:) ama adreno 205 olunca ne fark edecek o ayrı----------Eklendi @ 23:45:28 ---------- Yazıldı @ 23:45:02 ----------nerden almayı düşünüyorsun?
Timden alıcam nşallah bugün gelirse tabili

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Timden alıcam nşallah bugün gelirse tabili

timlerde ne kadar?

----------Eklendi @ 12:39:54 ---------- Yazıldı @ 12:36:39 ----------

Kamera 5 mp diyen forumdaşlar kamera yazılımsal olarak 5 mp ama donanımsal olarak düşük yani yazılımsal ve donanımsal olarak uyuşmuyor.

kardeş ben x5 ile çekilen fotğrafları inceledim gayet güzel çekiyor?

tek sorun hd video çekerken videoda "dalgalanma" gibi bir his olması ama oda sadece hd çekerken oluyor.(youtubeden izledim baya videosunu)

----------Eklendi @ 12:40:18 ---------- Yazıldı @ 12:39:54 ----------

x5 de tv çıkışı varmı?:D

hamdi38

hamdi38

Üye
arkadaslarlar timlerde nakit fiyati ne kadar nakite indirim yapiyorlarmi :D

Dampierre

Dampierre

Üye
gördünmü yola geldin, sen aylar önce ilk defa c6-01 almalımıyım diye sorduğunda ideos x5 i önermiştim kabul etmemiştin, şimdi x5 alcam diyorsun. Bence kararını değiştirme ben bazen n8 yerine ideos x5'im olsaydı diyorum, hem yarı fiyatı hem daha çok uygulama. Kamerası resim konusunda iyi fakat video çok kalitesiz, 720p videolarda kasma yapıyor (çekerken), renkler aşırı canlı (lens kalitesiz). Youtube da n8 ve ideos x5 in bir video çekim performansı karşılaştırması var, n8 i izlerken, tüm renkler doğal renginde, ideos x5 te renkler çok çok canlı, birde kasıyor. 720p çekmiyecem napayım ben hd videoyu dersen kesinlikle ideos x5 al, düşünme bile.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
gördünmü yola geldin, sen aylar önce ilk defa c6-01 almalımıyım diye sorduğunda ideos x5 i önermiştim kabul etmemiştin, şimdi x5 alcam diyorsun. Bence kararını değiştirme ben bazen n8 yerine ideos x5'im olsaydı diyorum, hem yarı fiyatı hem daha çok uygulama. Kamerası resim konusunda iyi fakat video çok kalitesiz, 720p videolarda kasma yapıyor (çekerken), renkler aşırı canlı (lens kalitesiz). Youtube da n8 ve ideos x5 in bir video çekim performansı karşılaştırması var, n8 i izlerken, tüm renkler doğal renginde, ideos x5 te renkler çok çok canlı, birde kasıyor. 720p çekmiyecem napayım ben hd videoyu dersen kesinlikle ideos x5 al, düşünme bile.

zaten telefonu sevdim:) tipide güzel özellikleride:) beni tek (halen daha) kuşkulandıran nokta marka inşallah trident anycool vb gibi çıkmaz:(

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
XER01

XER01

Üye
720p videolarda kasma yapmasının sebebi yanında gelen sd kartın class'ının düşük olması sanırım.

Bende Optimus Black ile video çekerken sürekli tekliyordu, kare atlamalar falan.

Class 10 SD kart aldım sorun kalmadı, belki onla alakalıdır..

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
720p videolarda kasma yapmasının sebebi yanında gelen sd kartın class'ının düşük olması sanırım.

Bende Optimus Black ile video çekerken sürekli tekliyordu, kare atlamalar falan.

Class 10 SD kart aldım sorun kalmadı, belki onla alakalıdır..

doğru oda olabilir...

onurgunay35

onurgunay35

Üye
zaten telefonu sevdim:) tipide güzel özellikleride:) beni tek (halen daha) kuşkulandıran nokta marka inşallah trident anycool vb gibi çıkmaz:(

O konuda kesinlikle şüphelenme arkadaşım marka gerçekten çok kaliteli.

----------Eklendi @ 14:21:41 ---------- Yazıldı @ 14:20:48 ----------

doğru oda olabilir...

Class 10 olunca sorun kalmıyor diye biliyorum bendeki class 6 8 gb arada bi yapıyor kasma videodayken ama pekte sorun değil titretmezseniz gayet güzel çekiyor.

----------Eklendi @ 14:22:28 ---------- Yazıldı @ 14:21:41 ----------

arkadaslarlar timlerde nakit fiyati ne kadar nakite indirim yapiyorlarmi :D

Nakit fiyatı 570 lira 10 lira indirim yaptılar 560 a almıştım :)

----------Eklendi @ 14:23:02 ---------- Yazıldı @ 14:22:28 ----------

Bu arada x5 te tv çıkışı yok :)

----------Eklendi @ 14:24:07 ---------- Yazıldı @ 14:23:02 ----------

Evet 5 mp ama önemli olan içindeki lens.Ama fotoğraflar ortalama kalitede hatta bana göre gayet iyi.