Nokia fanları Huaweiyi Kötüleyenler Bakabilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
symbian iyi idi ama şu anki teknolojiye ayak uydurabileceğini sanmıyorum c7 kullanıcısı olarak söyleyebilirim bunu rahatlıkla :oke:

coacoa

Üye
symbian iyi idi ama şu anki teknolojiye ayak uydurabileceğini sanmıyorum c7 kullanıcısı olarak söyleyebilirim bunu rahatlıkla :oke:
keşke herkes senin gibi dürüst olsa verdiği paranın acısını burda çıkarmaya çalışmasa :)

Türe

Türe

Üye
keşke kardeşim :) ben ihtiyacımı karşıladığı için aldım gerçekten de memnunum ama bir iki şey canımı sıkmıyo değil :) ve bazen diğer sistemlerin bazı özelliklerine de özenmiyo değğilim hani :ehe

• Beğen
Tepkiler: coacoa
Kingmortall

Kingmortall

Üye
huawei falan diyonuz ezer geçer diyonuz ama neye yarıyo şu anda en çok satılan model nokia c6 01 dir :oke: symbianı kötülüyonuz ama nokia çok satıyor bkz 5800 şu anda da c6 01

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Huaweiyin Kaç Tane tekefınu var?

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Huaweiyin Kaç Tane tekefınu var?

Önemli olan kaç model olması değil ürettiği modelin güzel olmasıdır.Apple ın kaç tane modeli var ? @kingmor Huawei henüz türkiyede pek tanınmıyor ve heryerdede satılmıyor araştırmayan nerden bilecek ideos x5 i.Ama nokia türkiyede çok iyi tanınıyor ve heryerdede satılıyor.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
C7'si olan kardes diger telefonların neyini kıskanıyo acaba.
C7 ile aynı fiyatta olan android telefonların ya rami düsük ya islemcisi ya ekran çözünürlügü,ya ön kamerası yok,ya radyosu yok,uzar gider bu.Nokia gibi komple telefon üreten marka yok,olanlarda zaten üst düzey ve 1000 liranın üstünde.
C7'im varken karsımdaki galaxy ace telefonlu adam benim kameramı videomu amoled ekranımı usb on the go ile telefona flash takmamı,nfc'mi kıskansın.Ben neyini kıskanayım androidin kasan ev ekranlarını mı?
Ace örnegini fiyatları aynı oldugu için verdim.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Del Rey

Del Rey

Üye
C7'si olan kardes diger telefonların neyini kıskanıyo acaba.
C7 ile aynı fiyatta olan android telefonların ya rami düsük ya islemcisi ya ekran çözünürlügü,ya ön kamerası yok,ya radyosu yok,uzar gider bu.Nokia gibi komple telefon üreten marka yok,olanlarda zaten üst düzey ve 1000 liranın üstünde.
C7'im varken karsımdaki galaxy ace telefonlu adam benim kameramı videomu amoled ekranımı usb on the go ile telefona flash takmamı,nfc'mi kıskansı ben neyini kıskanayım androidin kasan ev ekranlarını mı?
Ace örnegini fiyatları aynı oldugu için verdim.

Ki, ev ekranları da Belle ile değişmeye gelişmeye başladı. Zaten şu anda en iyisi TouchWiz'in en son sürümü. Galaxy S 2 almadığınız sürece onu da kullanamazsınız. Bu

Galaxy Ace ile C7 karşılaştırılmaz bile. Android forumunda bakıyordum, Ace'te çoğu HD oyunun oynatılamadığını gördüm. Bu nedir ya :D Böyle bir telefon C7'nin yanında ilk Corby kalır.

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ki, ev ekranları da Belle ile değişmeye gelişmeye başladı. Zaten şu anda en iyisi TouchWiz'in en son sürümü. Galaxy S 2 almadığınız sürece onu da kullanamazsınız. Bu

Galaxy Ace ile C7 karşılaştırılmaz bile. Android forumunda bakıyordum, Ace'te çoğu HD oyunun oynatılamadığını gördüm. Bu nedir ya :D Böyle bir telefon C7'nin yanında ilk Corby kalır.

Aynen öyle adreno 200 gpu var yetersiz hd oyunlar için o yüzden gio almak daha mantıklı ace yerine.
Galaxy serisinin telefonları fiyat bazında çogu telefonla yarısır ama daha 5800 kadar foto video çekemez.

Del Rey

Del Rey

Üye
Aynen öyle adreno 200 gpu var yetersiz hd oyunlar için o yüzden gio almak daha mantıklı ace yerine.
Galaxy serisinin telefonları fiyat bazında çogu telefonla yarısır ama daha 5800 kadar foto video çekemez.

Katılıyorum. Samsung Wave'ler de pek farklı değil. Arkadaşımda Wave'den iki tane vardı. 525 biri de ilk Wave galiba. İkisi bir olup C5-03'le başa çıkamadılar. İnterneti doğru düzgün açmıyor; bendeyse JS, HTML 5, Flash Lite çok rahat.

Menü geçişlerinde Wave patlıyor kasılmaktan; bense rahatım hiçbirşey olmuyor :P

Uygulama mağazası çok fakir :D Samsung anlaşılan 3-5 oyun almış ancak onlar var doğru düzgün. DanceFabulous, Doodle Jump ve onun gibi birkaç 3D oyun daha açtım (Tabi aralarında PC için Quake 2 bile vardı ve sıfır kasılmayla oynattım) Telefonuma birden kaymaya başladılar.

Onları en son bitiren telefondan Python yazılımı yazabilmem, ve de Windows 98 açabilmem oldu (h)

Böyle bir Nokia bile, bunları başarıyor; Wave'ler döküldü resmen. S 2'ye lafım yok ama daha önceki Galaxy'ler fiyatının hakkını vermiyorlar.

Türe

Türe

Üye
dikkat edetsen sistem dedim telefon demedim şekerim :oke: bazı özellikleri hoşuma gidiyo o da benim beğenim yani seni ilgilendirmez :oke: ama belle istediğim her şeyi getirecek inş. :oke:

• Beğen
Tepkiler: coacoa
Uruloki

Uruloki

Üye
hep dediğiö laflardn biri 900 tl altı android alınmaz

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sistem'i begeniyosan C7'yi neden sokuyosun araya.
S2 gibi devasa donanım koyarsan sende s2 videoları falan izlersen tabi göze hoş gelir android.
Ama 750 lira verip aldıgın bir android c7'nin yaptıklarını yapamaz.O dedikleri oyunları falan oynayamazlar fruit ninja oynarlar anca.

Del Rey

Del Rey

Üye
Evet, Android'in tadı yalnızca devasa donanımda çıkıyor.

• Beğen

Üst Alt