(TAVSİYE) Huawei İdeos x5???

Sponsorlu Bağlantılar

onurgunay35

onurgunay35

Üye
valla abicim youtubeda biri herşeyde denemiş yıldız.tvden canlı yayın kanaldnin sitesinden canlı yayın video-foto denemesi oyunlar falan asphalt 5 süperdi

Evet biliyorum onları asphalt 5 bence çok iyi değil en iyisi nfs shift veya hot porsuit.

----------Eklendi @ 18:19:36 ---------- Yazıldı @ 18:19:08 ----------

bence vision x6 dan daha iyi:)

x6 daha iyi fakat visionun görünümü daha güzel :)

nalcam22

nalcam22

Üye
Evet x6 pek estetik değil ama olsun

luckysleven

luckysleven

Üye
telefonu alacaklar için bilgilendirme yapayım performans olarak htc nin desire ı ile kıyaslama yapılabilir .. gio ace zart zurt u geçin yani .. Bu telefonun tek sıkıntısı malzeme kalitesi neden diye sorarsanız ses açıp kapama tuşları Allah'a emanet tıkır tıkır oynuyor .. kasada açıklık var .. bazıları bende yok diyor ama bakış açısına bağlı bu deli gibi ışık sızdırmadığı için bundan rahatsız olmayanlar bende yok bu sorun diyor ama bütün hepsinde var .. Birde zamanla sağına soluna bastırınca tıkır tıkır ses yapıyor okadar .

Şimdi diyeceksiniz bu kadar sorun var sa bu telefon alınırmı? tabiki alınır sonuçta android alıyorsanız performans için uygulama için alıyorsunuz ki bu telefon piyasada 1000 liralık telefonlarla kafa kafaya gider keşke şusuda olsaydı dedirtmiyor ama benim gibi takıntılı biriyseniz malzemesi sizi üzebilir

kpln04

kpln04

Üye
telefonu alacaklar için bilgilendirme yapayım performans olarak htc nin desire ı ile kıyaslama yapılabilir .. gio ace zart zurt u geçin yani .. Bu telefonun tek sıkıntısı malzeme kalitesi neden diye sorarsanız ses açıp kapama tuşları Allah'a emanet tıkır tıkır oynuyor .. kasada açıklık var .. bazıları bende yok diyor ama bakış açısına bağlı bu deli gibi ışık sızdırmadığı için bundan rahatsız olmayanlar bende yok bu sorun diyor ama bütün hepsinde var .. Birde zamanla sağına soluna bastırınca tıkır tıkır ses yapıyor okadar .Şimdi diyeceksiniz bu kadar sorun var sa bu telefon alınırmı? tabiki alınır sonuçta android alıyorsanız performans için uygulama için alıyorsunuz ki bu telefon piyasada 1000 liralık telefonlarla kafa kafaya gider keşke şusuda olsaydı dedirtmiyor ama benim gibi takıntılı biriyseniz malzemesi sizi üzebilir
yapma be

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
telefonu alacaklar için bilgilendirme yapayım performans olarak htc nin desire ı ile kıyaslama yapılabilir .. gio ace zart zurt u geçin yani .. Bu telefonun tek sıkıntısı malzeme kalitesi neden diye sorarsanız ses açıp kapama tuşları Allah'a emanet tıkır tıkır oynuyor .. kasada açıklık var .. bazıları bende yok diyor ama bakış açısına bağlı bu deli gibi ışık sızdırmadığı için bundan rahatsız olmayanlar bende yok bu sorun diyor ama bütün hepsinde var .. Birde zamanla sağına soluna bastırınca tıkır tıkır ses yapıyor okadar .

Şimdi diyeceksiniz bu kadar sorun var sa bu telefon alınırmı? tabiki alınır sonuçta android alıyorsanız performans için uygulama için alıyorsunuz ki bu telefon piyasada 1000 liralık telefonlarla kafa kafaya gider keşke şusuda olsaydı dedirtmiyor ama benim gibi takıntılı biriyseniz malzemesi sizi üzebilir

o kadar oynama yapıyorsa silikon kılıf takarsın bunda bi problem yok:)

ayrıca dediğin gibi 1000 tl lik tller ile yarışıyor:)

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Arkadaş haklı bi yerde şu doğru ses açma kısma tuşları aşağı yukarı bastırınca oynuyor tabiki düşcek gibi değil ama takıntılı insanı sinir eder mesela beni sinir etmiyordu zaten slikon kılıf taktım harika oldu onun dışında ışık sızması bazı arkadaşlarda mevcut bende çok az var oda sadece gece çok karanlık ortamlarda sağ alttan veya sol alttan belli oluyor ama abartılcak seviyede değil çok az bi ışık yani soğumanıza gerek yok cihazdan. Işık sızmasıda slikon kılıf takınca hiç bişey belli olmuyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
luckysleven

luckysleven

Üye
evet kılıf kullanarak bir takım sorunların önüne geçilebilir şahsen ben kılıf kullanmıyorum telefonun bütün havasını bozuyor o yüzden bu sorunlarla cebelleşiyorum .. benim sadece sol alt köşede var ışık sızması bunun içinde leds hack uygulamasını kullanarak navi tuşlarının ışıklarını kapıyorum ve sızma falan kalmıyor :)

Çoğu yerde okuyorum bu telefonu alsakmı bu telefon nasıl dır gibi sorular soruluyor .. Kısaca telefonun dengi htc desire ve serisi ve galaxy s dir.Hatta sisteme müdahale ederek harikalar yaratılabilir 1ghz ve üstü hızlara ulaşılabilir .. Kozmetiğe takılmam diyorsanız kaçırmayın düşünmeden alın.. hoş şimdi yeni huawei modelleri geliyor yeni alacak olanların onları da beklemeleri daha iyi olur .. ben şahsen yeni modelleri geldiğinde ideosu satıp almayı planlıyorum çünkü performans olarak kendini kanıtladı artık gözüm kapalı alırım kasası da sağlam sa tabi ..

edit: galaxy gio ve galaxy s kullanmış biri olarak huawei yi tavsiye ediyorum bunları da dikkate alınız :)

onurgunay35

onurgunay35

Üye
evet kılıf kullanarak bir takım sorunların önüne geçilebilir şahsen ben kılıf kullanmıyorum telefonun bütün havasını bozuyor o yüzden bu sorunlarla cebelleşiyorum .. benim sadece sol alt köşede var ışık sızması bunun içinde leds hack uygulamasını kullanarak navi tuşlarının ışıklarını kapıyorum ve sızma falan kalmıyor :)

Çoğu yerde okuyorum bu telefonu alsakmı bu telefon nasıl dır gibi sorular soruluyor .. Kısaca telefonun dengi htc desire ve serisi ve galaxy s dir.Hatta sisteme müdahale ederek harikalar yaratılabilir 1ghz ve üstü hızlara ulaşılabilir .. Kozmetiğe takılmam diyorsanız kaçırmayın düşünmeden alın.. hoş şimdi yeni huawei modelleri geliyor yeni alacak olanların onları da beklemeleri daha iyi olur .. ben şahsen yeni modelleri geldiğinde ideosu satıp almayı planlıyorum çünkü performans olarak kendini kanıtladı artık gözüm kapalı alırım kasası da sağlam sa tabi ..

edit: galaxy gio ve galaxy s kullanmış biri olarak huawei yi tavsiye ediyorum bunları da dikkate alınız :)

Doğru diyosunuz hocam şu leds hackte root gerekiyor sanırım ben root yapmadım sizce yapmalımıyım hangi programla yaptınız :)

yevkumen

yevkumen

Üye
Kardeş bi ideos cu olarak x5 i almanı şiddetle tavsiye ederim samsung galaxy ace ye on bastı ben kendım karsılastırma yaptım cidden süper bi cihaz

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
f/p kralı bütçeye göre düşünmeye gerek yok

luckysleven

luckysleven

Üye
Doğru diyosunuz hocam şu leds hackte root gerekiyor sanırım ben root yapmadım sizce yapmalımıyım hangi programla yaptınız :)

ben z4root ile yaptım root için en kolay yol bu sanırım .. root yapmanın bir zararı yok ben bütün telefonlarımı rootladım dursun kenarda :) zaten unroot seçeneği de var leds hack gibi uygulamaları rahatça kurabilirsiniz telefona başka bir getirisi yok bana sorarsanız yapın gitsin

edit: hatta ben şimdi şu tepedeki bildirim ışığı var onu kapatmanın peşindeyim uygulama arıyorum onun için . Bu kadar sevimsiz bir özellik olamaz hadi yaptın bir özellik oraya mı konur yahu birde renkli renkli yanıyor sinir oluyorum illa telefonda çin imzası olduğunu belli edecekler

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
yansın dusn yaw :D

Lenneth

Üye
Güzel telefon :)

onurgunay35

onurgunay35

Üye
ben z4root ile yaptım root için en kolay yol bu sanırım .. root yapmanın bir zararı yok ben bütün telefonlarımı rootladım dursun kenarda :) zaten unroot seçeneği de var leds hack gibi uygulamaları rahatça kurabilirsiniz telefona başka bir getirisi yok bana sorarsanız yapın gitsin

edit: hatta ben şimdi şu tepedeki bildirim ışığı var onu kapatmanın peşindeyim uygulama arıyorum onun için . Bu kadar sevimsiz bir özellik olamaz hadi yaptın bir özellik oraya mı konur yahu birde renkli renkli yanıyor sinir oluyorum illa telefonda çin imzası olduğunu belli edecekler

Müsait olunca bende rootlarım o zaman.Tepedeki ledleri bence çok başarılı benim çok çok işime yarıyor bence harika bi özellik yoksa mesajın geldiğini farketmiyosunuz ben sürekli ordan bakıyorum.Çinliklede alakası yok bence yeni telefonların çoğunda var.

baranselona

baranselona

Üye
evet led sistemi oldukça kullanışlı olmuş

redshark

Üye
bilgisayar dedinde bu teli pcye nasıl bağlıyoruz?

Bu adresten hi suite i indirip kuruyorsun. telefonu usb kablosu ile bağlıyorsun. eğer usb driver i yüklerken sorun çıkarsa bilgisayarıma girip harici bir sürücü daha göreceksin telefonun belleği. içerisinde usb driverları var oradan onuda yüklersin. Sonrasında hi suite telefona bir patch gibi bir program yüklüyor. işlem tamamdır.

turko9999

turko9999

Üye
samsung dışında her telefon olur, samsung alma çok pişman olursun

Cem Irgat

Üye
Selamlar.. x5 için kılıf ve ekran koruyucu film arayanlar için aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz. İyi forumlar...

[/URL]

yevkumen

yevkumen

Üye
Telefonun koktuğunu iddia edenlere inanma baştan, telefon kokar mı arkadaş ya :zuhaha:
ya kardesım ben x5 kukllanıyorum vee canavar gıbı sonuna kadar desteklıyorum al memnun kalmazsan paranı sana ben vereyım:P bu telefon harıka .......:D