Nokia fanları Huaweiyi Kötüleyenler Bakabilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
Touchwiz menüsü ilk açtığımda hiç kasılma yapmıyorken, ilk açış son açış fark yokken Symbian niye kasma yapıyor ?
Peki nokia 600, 700, 701'de niye kasmıyo? Git izle videosunu daha beta diyoruz bi bildiğimiz var.

----------Eklendi @ 08:56:45 ---------- Yazıldı @ 08:51:06 ----------

yap ya da yapma be doğru bildiklerimi yazdım ha salladığımı düşünürsen konularıma bakabilirsin cidden 5800 ve diğer yazdığım telefonları kullandım hatta yaptığım payaşımlardan biri :http://www.maxicep.com/symbian-s60v...detayli-aciklama-ile-arsiv-guncel-521465.html ;)
Ben sana bi s60v3 arşivi paylaşırım burda dibin düşer. ;)

----------Eklendi @ 08:57:29 ---------- Yazıldı @ 08:56:45 ----------

farketmez gio ikisinden de iyi:kop:
Öyle emin ol :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:

Consul9

Consul9

Üye
tamam kardes sen 1tane istedigin symbian arsivini paylas ben 1tane android oyunu paylasayim bana ogretme ben v3te v5te tahmin edemeyecegin kadar cok oyun oynadimv3un en iiyi oyunu brothers in arms sayilabilir v5te polarbit en iyisini yapar Android ise anlatilmaz yaşanır;)

Lenneth

Üye
Onlarda 1 ghz islemci 512 mb ram var bir zahmet kasmasin :zuhaha:

pRime.

pRime.

Üye
tamam kardes sen 1tane istedigin symbian arsivini paylas ben 1tane android oyunu paylasayim bana ogretme ben v3te v5te tahmin edemeyecegin kadar cok oyun oynadimv3un en iiyi oyunu brothers in arms sayilabilir v5te polarbit en iyisini yapar Android ise anlatilmaz yaşanır;)
Al ozaman çok kullanmışmış s60v3 oyunlarını javadan ibaret sanıyosan adama gülerler. :zuhaha: www.maxicep.com/symbian-s60v3-oyunl...kaliteli-s60v3-sis-hd-oyun-arsivi-368647.html

----------Eklendi @ 10:48:11 ---------- Yazıldı @ 10:45:27 ----------

Symbian3 oyunları da anlatılmaz yaşanır ;)

----------Eklendi @ 10:49:03 ---------- Yazıldı @ 10:48:11 ----------

fAndroidliğe bak adamlar konuyu nerden nereye çekti. :zuhaha:

Consul9

Consul9

Üye
cidden komiksin ama bak en basitinden bieşet söyliyim yukarıdaki linkte verdiğin tüm oyunları mb sini toplasan belkii 100 mb etmez ben sana sadece kendisi 102 mb olan bir oyun gösteriyim(300-400 mb lıklarıda bulabilirsin)
vidyoyu izle :http://www.maxicep.com/android-oyun/pro-evolution-soccer-2011-sd-dosyalariyla-beraber-533828.html (yok yok bilgisayardan değil telefondan ;))

----------Eklendi @ 11:09:52 ---------- Yazıldı @ 11:01:29 ----------

belki tatmin olmazsanız :http://www.maxicep.com/android-oyun...duzeltildi-video-onizleme-eklendi-529526.html

Uruloki

Uruloki

Üye
ya daha hd video çekemeyecek kadar kötü bir gpu ya sahip bir cihazla C6-01 i karşılaştırmayın bari yürüyün gidin ya

----------Eklendi @ 11:47:02 ---------- Yazıldı @ 11:38:24 ----------

ve bir şey daha çoğu arkadaşın hiçbir olaydan haberi dahi yok ve ağızları çok bozuk burası dh forumu değil hatırlatırım

Lenneth

Üye
ya daha hd video çekemeyecek kadar kötü bir gpu ya sahip bir cihazla C6-01 i karşılaştırmayın bari yürüyün gidin ya----------Eklendi @ 11:47:02 ---------- Yazıldı @ 11:38:24 ----------ve bir şey daha çoğu arkadaşın hiçbir olaydan haberi dahi yok ve ağızları çok bozuk burası dh forumu değil hatırlatırım
Adreno 205 e kotu dedin ya :zuhaha: 720p video cekebilen bir GPU ama Nokia cilar ne bilsin

Uruloki

Uruloki

Üye
arkadaş gio yu karşılaştırmış yoksa ideos da 205 olduğunu senden iyi biliyorum merak etme en azından senin gibi inkar da etmiyorum bir şeyi ve şunu ekliyim arayüz e yava diyen spb shell 3d yüklesin android den hızlı diyen bir arkadaşda var hatta martaval okumayın bana

• Beğen
Tepkiler: pRime.
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefondan zırnık anlamayan adamlar var konuda.Gio gibi tırıs bir telefonla androidin oyunlarını övüyor bana !
Biri wap yaparsın der birisi n97'nin rezistif olmasını ögretmeye kalkar,birisi gio'ya adreno 205 takar video kayıt kısmına girdiginde sarhos olan telefona 720p video çektirir bravo dünkü bebeler dolusmus foruma.
2 gün önce düzgün düzgün mesajlar yazan kisilikler bi açık buldugunda atese verir telefonları.,
1 Ghz 512 ram varmısmıs.Yav yine diycem optimus black'de de 1ghz var ve 2.2 en stabil sürüm deniyor telefonsa kasım kasım kasılıyor en ufak bi kaydırmada.

• Beğen
Tepkiler: pRime.

Lenneth

Üye
arkadaş gio yu karşılaştırmış yoksa ideos da 205 olduğunu senden iyi biliyorum merak etme en azından senin gibi inkar da etmiyorum bir şeyi ve şunu ekliyim arayüz e yava diyen spb shell 3d yüklesin android den hızlı diyen bir arkadaşda var hatta martaval okumayın bana
Konu ne ara Gio ya geldi yav kacirmisim o arayi.

Uruloki

Uruloki

Üye
az konuyu incele anlarsın

Lenneth

Üye
Telefondan zırnık anlamayan adamlar var konuda.Gio gibi tırıs bir telefonla androidin oyunlarını övüyor bana !Biri wap yaparsın der birisi n97'nin rezistif olmasını ögretmeye kalkar,birisi gio'ya adreno 205 takar video kayıt kısmına girdiginde sarhos olan telefona 720p video çektirir bravo dünkü bebeler dolusmus foruma.2 gün önce düzgün düzgün mesajlar yazan kisilikler bi açık buldugunda atese verir telefonları.,1 Ghz 512 ram varmısmıs.Yav yine diycem optimus black'de de 1ghz var ve 2.2 en stabil sürüm deniyor telefonsa kasım kasım kasılıyor en ufak bi kaydırmada.
Evet Symbian harika super, o yuzden Nokia birakti ve kullanim orani hizla dusuyor :zuhaha: Siz Nokia cilar uzay cagi gelse uzaya cikmaz dunyada kalmakta inat edersiniz :zuhaha:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Evet Symbian harika super, o yuzden Nokia birakti ve kullanim orani hizla dusuyor :zuhaha: Siz Nokia cilar uzay cagi gelse uzaya cikmaz dunyada kalmakta inat edersiniz :zuhaha:

Hocam adamı zorla sinirlendiriyosun.Bak bizim amca oglu doktor istersen özelden numarasını atarım.
Forumu karsıtırmaktan vazgeç artık hakan.Sürüsüyle banlı hesabın var anla demek ki toplumda yerin yok.

Lenneth

Üye
Hocam adamı zorla sinirlendiriyosun.Bak bizim amca oglu doktor istersen özelden numarasını atarım.Forumu karsıtırmaktan vazgeç artık hakan.Sürüsüyle banlı hesabın var anla demek ki toplumda yerin yok.
Suresiz ban yiyen adamdan mi akil alacagim. Bu devirde Nokia kullanmak normaldir de savunmak icin sorunlu olmak lazim

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Suresiz ban yiyen adamdan mi akil alacagim. Bu devirde Nokia kullanmak normaldir de savunmak icin sorunlu olmak lazim

Süresiz ban mı yedim?
İki hesabım oldugu için digeri kapandı.Ve sadece bir kez bir hafta ban yedim.Pek sakin bir insan degilim.
Senin gibi bir haftada aylık banlar yemedim ben.Adabınla takıl forumda sorunlu olanları anladı herkes sıkma canını.

johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi
bir telefon markası için yaptığınız şeye bakın beyler ya

eğer anna güncellemesi c6 da stabil çalışırsa kasma olmazsa c6 alıyorum yoksa ideos x5 alıyorum.

Ocean258

Ocean258

Üye
Bilmem farkındamısınz maxicep ne kadar boş bir forum oldu. Konuya bak ne bilgi verici bişey ne işe yarar bişey. Amma kompleksli insanlarsınız be. Biraz rahat olun kime ne derse desin sen kullanmana bak. Ayrıca C6-01'de 12 mp kamera değil 8 mp kamera var git biraz araştır ondan sonra yaz bi de c6-01 kullandım diyosun bari yalan söyleme.

tebrık edeırm hocam senı.. su ınsanlarn bırbırlerıne bırsey kanıtlama yada kabul ettırmeye calısma amacları cok gulduruyor benı.. herkese kendı kullandıgı telefon kraldır ole oldugunu dusunmese almazlar zaten.. Bazen cok bos muhabbetler donuyor.. katılıyorum sana

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
pRime.

pRime.

Üye
cidden komiksin ama bak en basitinden bieşet söyliyim yukarıdaki linkte verdiğin tüm oyunları mb sini toplasan belkii 100 mb etmez ben sana sadece kendisi 102 mb olan bir oyun gösteriyim(300-400 mb lıklarıda bulabilirsin)
vidyoyu izle :http://www.maxicep.com/android-oyun/pro-evolution-soccer-2011-sd-dosyalariyla-beraber-533828.html (yok yok bilgisayardan değil telefondan ;))

----------Eklendi @ 11:09:52 ---------- Yazıldı @ 11:01:29 ----------

belki tatmin olmazsanız :http://www.maxicep.com/android-oyun...duzeltildi-video-onizleme-eklendi-529526.html

:zuhaha: :zuhaha: Allahım ya millet bizi cahil sanıyo gülmekten gözümden yaş geldi asıl cahil sizsiniz androidi ilah yaptınız şurda ya başka bişey demiyorum :kop:ayrıca toplamı 100 mb dediğin oyunların toplam boyutu nerdeyse 1gb :zuhaha:
http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...cer-2011-v1-00-0-symbian-3-signed-460676.html

----------Eklendi @ 16:13:22 ---------- Yazıldı @ 16:10:14 ----------

bir telefon markası için yaptığınız şeye bakın beyler ya

eğer anna güncellemesi c6 da stabil çalışırsa kasma olmazsa c6 alıyorum yoksa ideos x5 alıyorum.

hayır, bence git ideos al :oke: kararını değişme

Uruloki

Uruloki

Üye
serdar boşver o üye gio ile C6-01 i aynı tutdu ya ağzım açık kaldı yeminlen

Üst Alt