İdeos X5 Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D u M a N

D u M a N

Üye
    Konu Sahibi
İdeos X5 Tavsiye
SA Arkadaşlar Bayramda İdeos X5 almayı Düiünüyorum Tavsiyeleriniz gerek birde Birkaç Sorum var

1)Çin Malı Olduğu için Dyanıklılığı Nasıl?
2)Ekran koruyucu Jelatin Nerden Bulabilirim?
3)Nernden Satın Alabilirim ?
4)Ötv İle Fiyatı Arttımı?
5)garantisi varmı mesela sorun olduğunda servise verebilecekmiyim ?
6)En fazla 600 Tl ye HAngi telefon Önerirsiniz

Lenneth

Üye
Ekranı gorilla glass değil, o yüzden bir ekran koruyucu iyi olur. Hepsiburada'dan sipariş edebilirsiniz online olarak, turkcell iletişim merkezlerindede satılıyor.

(598 tl olmuş vay be, ben 510 liradan gördüğümü hatırlıyorum telefonu :/ ÖTV zammı etkilemiş.)

baranselona

baranselona

Üye
1. Kesinlikle dayanikli bir telefon 3-4 defa yere dustu cizik bile yok.. 2 aydan fazla suredir jelatinsiz kilifta kullaniyorum en ufak bi cizik bile yok ekranda2. Internet sitelerinde var jelatin ufak bi arastirmayla bumursun3.TIMler ve Darty de satiliyor internette hepsi burada vb.. Sitelerde de var4. Gecen gittigimde etkilenmemisti simdi kvk nin sitesindende baktim 569 lira yaziyor.. Bende 2 ay once bu fiyata almistim...5. KVK garantili yani nokia ile ayni distrubutor6-600 liraya ideos x5 ten daha iyi guclu bi telefon yok... Eger nokia dusunursen x5 e alternatif c6-01 var... Bu cihazlardan sonrada samsung galaxy gio ve lg optimus one geliyor....

D u M a N

D u M a N

Üye
    Konu Sahibi
1. Kesinlikle dayanikli bir telefon 3-4 defa yere dustu cizik bile yok.. 2 aydan fazla suredir jelatinsiz kilifta kullaniyorum en ufak bi cizik bile yok ekranda2. Internet sitelerinde var jelatin ufak bi arastirmayla bumursun3.TIMler ve Darty de satiliyor internette hepsi burada vb.. Sitelerde de var4. Gecen gittigimde etkilenmemisti simdi kvk nin sitesindende baktim 569 lira yaziyor.. Bende 2 ay once bu fiyata almistim...5. KVK garantili yani nokia ile ayni distrubutor6-600 liraya ideos x5 ten daha iyi guclu bi telefon yok... Eger nokia dusunursen x5 e alternatif c6-01 var... Bu cihazlardan sonrada samsung galaxy gio ve lg optimus one geliyor....

Kardeş Sen 2 ay Kullanmışsın Pişmanmısın Dürüstçe Söyle :tşk:

baranselona

baranselona

Üye
Kessinlikle pisman degilim tam tersine asiri derecede memnunum...bu telefonu alipta pisman olan kimseyi tanimiyorum...Mesela gecen arkadas kendine bb torch alacakti ben saate bakmak icin telefonu bi cikardim adam asiri sasirdi bu ne falan derken 560 lira diyince sok oldu tabi... Bilidigin 1000 liralik telefon gorunumu var zaten koca ekran dokunmatik tus takimi 5mp kamera vb.... Ic donanimi zaten cok iyi hatta bu fiyata piyasadaki en guclu telefon 1.6 ghz de bile kulkanabiliyorsun.... Mesela su anda telefondan yaziyorum swype klavyeyi yeni yeni kullanmaya basladim oldukca iyi ve hizli... Telefonda 60-70 tane oyun program yuklu zaten en ufak bi kasma yok... 3tane tema yuklu tek tusla telefonun temasini degistiriyosun... Interneti zaten super 14 mbps internet hzini destekliyor.. Ben vdf cepnetle kullaniyorum ona ragmen her siteyi aninda aciyor 3 tane tarayicim var dolphin hd - opera mobile - android tarayici.. Markette mozilla-skyfire de var ilerde google chrome tarayicisi da gelecek... Telefonu tarayici olarak kullanabilirsin mesela bi yerde bi yazi gordun camscanner programini aciyosun bi dugmeye basiyosun yaziyi tariyor netlestiriyor ve pdf olarak kaydediyor cok iyi mesela androidde bole yararli programlar dolu.... Eger standart bi kullaniciysan internet falan kullanmazsan 2-3 gun goturur sade mizik dinleyerek... ama benim gibi surekli internet-muzik - oyun office vb... Kullaniyorsan her aksam sarja takarsin...

coacoa

Üye

bende kullanıcı olarak söleyim sen bu telefonu alsan bana bir kazancın yok elimde parada var istesem yarın gider iphone 4 veya galaxy s2 alırım ama gereksiz oyun performansı olsun internette verdiği keyif olsun 10 numara ;) bugün psp emu indirdim 900 mb lık oyunu indirip telefonda psp keyfi yasıyorum 1 kere kasmadı oyunlar daha ne beklerimki ben telefondan :D

not: isteyenlere emu ve ps oyunları bulunur

y n s c n

y n s c n

Üye
İdeos x5 o fiyata bulabiliceğin en iyi smartphone'lardan bir tanesi.. Çin malı evet doğru fakat neredeyse bütün telefonlar çinde üretiliyor ön yargılı davranmayn..
Onun dışında gio veya p503'te olabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt