Nokıa e72 ciler sorunlarını yazsınlar çözelim tüm sorunlar çözülmüştür

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
kardeş mrb benim sorunum bambaşka fw yi 54.005 yükselttikden sonra özellikle msj yazıp gonderdikden sonra farettimki tel kendine reset atıyor bir kaç kere hard attım bakdım bir işe yaramıyor bende sıfırdan fw 54.005 ile flash attım hatta 2 3 defa tel yıne msj gönderdikden sonra kendıne reset atıyor sonra ıletım raporlarını kapattım ozmandan berı reset atmayı bırakdı ama ben ıletım raporu almak ıstıyorum bu 54.005 eksıklığındenmı kaynaklanıyor acaba örnek deneklaşör sesinin kapatılamaması gibi geri fw 31 edönemiyorum şimdiden yardımların .ç.n teşekkürler

fw 71e geç

----------Eklendi @ 17:07:59 ---------- Yazıldı @ 17:07:19 ----------

telefonuma attığım video yu izlerken tutukluk yapıyor napmalıyım

class"ı yüksek bi hafıza kartı al onu kullan

jaaam

jaaam

Üye
slm, e72 kullanıcısıyım! Önceden sabaftan aksama kadar ınternet gırmeme ragmen enz 2 diş bataryam kalıyodu! Bende bataryam bozuldu dıe gıttım orjınal batarya aldım ama yıne batarya hemen bıtıyo ve sorun nerde hala anlıyamıyorum! Bu konuda bana yardım edebılrmısınız !

YkPkY

YkPkY

Üye
slm, e72 kullanıcısıyım! Önceden sabaftan aksama kadar ınternet gırmeme ragmen enz 2 diş bataryam kalıyodu! Bende bataryam bozuldu dıe gıttım orjınal batarya aldım ama yıne batarya hemen bıtıyo ve sorun nerde hala anlıyamıyorum! Bu konuda bana yardım edebılrmısınız !

sabahdan akşama kadar internete girerek bataryanın 2diş kalması zaten mükemmel bi durum.yedek bataryan olmuş işte daha ii olmuş.yeni çıkan nokiaların bataryaları aynı,üst bi nokia modele geçersen değerlendirmiş olursun bataryayı, zararda değilsin yani

jaaam

jaaam

Üye
tsk :) bugunde 3g kapattımm bayagı ıdare ettı aksam eve geldım telefonla görüstüm 3 dıs vardı telefonda konusurken anında batarya zayıf dedı vala anlamıyorum :( ama önceden böle dıılde bundan öncede 2 kere telefon kendı kendıne yazılık yukledı.. Acaba ondan mı ..nese cok tesekkur edıyorumm artk böle ıdare etcez napaılm..

YkPkY

YkPkY

Üye
tsk :) bugunde 3g kapattımm bayagı ıdare ettı aksam eve geldım telefonla görüstüm 3 dıs vardı telefonda konusurken anında batarya zayıf dedı vala anlamıyorum :( ama önceden böle dıılde bundan öncede 2 kere telefon kendı kendıne yazılık yukledı.. Acaba ondan mı ..nese cok tesekkur edıyorumm artk böle ıdare etcez napaılm..

internete girmediğin zamanda şebeke ambleminin altında 3g bağlantı çubuğu devamlı varmı.sağlı sollu iki ok.birşeyler yükledi demişsin çünkü.onlar varsa eğer devamlı bağlantı halindesindir internet paketin varsa.

jaaam

jaaam

Üye
internete girmediğin zamanda şebeke ambleminin altında 3g bağlantı çubuğu devamlı varmı.sağlı sollu iki ok.birşeyler yükledi demişsin çünkü.onlar varsa eğer devamlı bağlantı halindesindir internet paketin varsa.

sadece ınternete gırdgım zaman cıkıyo ıkı uclu ok, cıktgımda kapanıyo, her zaman baglantı halınde dıılım.. 2 kere güncellemıstım telefonu belkı ondan sonra oldu dıye dusunuyorum cözemedım ben bu ısı bosu bosuna batarya aldık!!

duyguş

Üye
selam millet benim telefonum e72 avealıyım ama hücre bilgisene bölgeyi ekliyorum ama ekranda görülmüyo aynı sorunu yaşayan varmı

YkPkY

YkPkY

Üye
selam millet benim telefonum e72 avealıyım ama hücre bilgisene bölgeyi ekliyorum ama ekranda görülmüyo aynı sorunu yaşayan varmı

ne yapacaksın hücre bilgini demode oldu o artık.batarya yemekten başkada bi işe yaramıyor.mesaj ayarlarından hücre bilgisini aç diyeceksin o kadar.:P:

bucaleee35

Üye
benımde bı sorum olacak bugun aldım bı e 72 ekranın altında yukarı bakan ok war onu nasıl kaldırıcam ?

os0709

Üye
hdrhrfj

----------Eklendi @ 15:18:11 ---------- Yazıldı @ 15:15:38 ----------

arkadaslar e 72 kullanıcısıyım ama telefonuma ovıden baska bı yerden program yada uygulama ındıremıorum ya sertıfıka sorunu cıkıor yada guncel programları bulamıyorum bana ne yapmam gerktıgını acıklayaak yardımcı olacak arkadasladan tavsıye beklıorum ???? müzik indirme programı ve eglencelı uygulmaları nerden bulurm bunu da sorıyım lınk atarsanız sevınırm sımdıden tesekurler......

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
hdrhrfj

----------Eklendi @ 15:18:11 ---------- Yazıldı @ 15:15:38 ----------

arkadaslar e 72 kullanıcısıyım ama telefonuma ovıden baska bı yerden program yada uygulama ındıremıorum ya sertıfıka sorunu cıkıor yada guncel programları bulamıyorum bana ne yapmam gerktıgını acıklayaak yardımcı olacak arkadasladan tavsıye beklıorum ???? müzik indirme programı ve eglencelı uygulmaları nerden bulurm bunu da sorıyım lınk atarsanız sevınırm sımdıden tesekurler......

sertifika hatası vermemesi için ya paralı program alacaksın. Ya da jar programlar kullanacaksın. Ama bunları yapmak istemiyorsan sertifikalandırıp yükleyeceksin. Bunun için sertifika veren siteler var. Zaten forumda mevcut. Veya telefonu hacklayeceksin.bu da forumda mevcut.[/SIZE][/COLOR]

----------Eklendi @ 20:47:47 ---------- Yazıldı @ 20:42:38 ----------

[COLOR=""][SIZE=""]
Derdinize derman olalım arkadaşlar bnm de e72 war tüm sorunları çözülmüştür

arkadaşım benimtelefonda müzik çalar şarkıları görmüyor. Kütüphaneyi yeniliyorum sadece birkaç şarkı görüyor. Ama şarkıları çalmada problem yok yani dosya yöneticisinden açabiliyorum. Yardımını bekliyorum. çözemediğim tek sorunu bu E72 nin[/SIZE][/COLOR]

schaft

Üye
e72 kullanıyorum son 071.004 yazılımını yükledikten bir süre sonra yes tusuna basınca 1p / o tusuna basınca zc80 / # tusuna basınca ad5# /* basınca q+2* gibi basmadıgım tuslar cıkmaya başladı ...hard reset attım bir iki saat düzeldi sonra tekrar başladı ....yardımcı olursanız sevinirim tel numarası cevrilmiyor hatta gelen aramaları bile zor yanıtlıyorum....

trlibra

Üye
sevgili e 72 kullanicilari ben daha once e 71 de kullanmistim orada menu ekraninda hafiza kartini direk goruyordu simdi ise hafiza karti menu ya da kontrol panelde gozukmuyor direk dosya yoneticisinin icine koymuslar acaba hafiza kartini menu icinde direk gorunur yapabiliyor muyuz yoksa dosya yoneticisini ille acip oradan mi gorucez en basit nokia larda bile hafiza kartina direk ulasabiliyoruz menu de burda niye olmuyo bilgisi olan biri var mi acaba ben yeni uye oldum da bu konuyu bilmiyorum yardimci olur musunuz kullanim klavuzu da zaten tam bir fiyasko hic bir standart disi problemin cevabi yok ne yapabilirim acaba ?

darkledars

darkledars

Üye
sa. ben telefonu çökerttim servise verdim 18 gün sonra aldım cep mesaj ve çagrıları küçük kutucuk içinde gösterirdi servisten sonra eski nokia lar gibi ekranı kaplıyo 1 yeni mesaj diye bi ayarı varmı onun teşekkürler

jenar80

Üye
öncelikle merhabalar... bende yaklaşık 1 hafta önce e72 aldım.ilk aldığımda youtube'deki videoları açıyodu.sonra tel güncellemesini yaptım şimdi youtube'deki video'lar siyah ekran halinde bekliyoo yani açmıyo.nokia clup'a sordum ovi'den you tube'yi bidaha yükle dediler.bende tel'deki you tube'yi kaldırdım şimdi geri yükleyemiyorum. ve hala video izleyemiyorum lütfen bu e72'de nasıl video izleyebileceğimi bana anlatırmısınız.şimdiden teşekkürler....

halloween25

Üye
jenar80 aynı sorun bende de var sorun galiba youtube de yazdığının aynısını bend e yaptım ama nafile

----------Eklendi @ 01:23:50 ---------- Yazıldı @ 01:21:29 ----------

biraz bekleyelim bakalım ne olcak hatta real player üzerinden de önce varsayılan erısım noktasını belırleyın dıyor oviden bişi satın almana gerek yok bence

jenar80

Üye
selam halloween25 bu video olayını bi türlü analayamadım nasıl olurda nokia gibi bi şirket bu olaya bi çözüm bulamaz anlamıyorum.ben güncellemeden sonra bi sorun oluştuğunu düşünüyorum.nokia clup a gidip yardım istiyosun adamlar yapacak bişey yok diyolar :/ umarım burada bize yardımcı olabilecek birileri vardır :) bu kadar para verip bu tel'de video izleyemezsem ciiden çok yanarım o paraya :/

----------Eklendi @ 23:29:01 ---------- Yazıldı @ 23:21:59 ----------

selam halloween25 bu video olayını bi türlü analayamadım nasıl olurda nokia gibi bi şirket bu olaya bi çözüm bulamaz anlamıyorum.ben güncellemeden sonra bi sorun oluştuğunu düşünüyorum.nokia clup a gidip yardım istiyosun adamlar yapacak bişey yok diyolar :/ umarım burada bize yardımcı olabilecek birileri vardır Nokıa e72 ciler sorunlarını yazsınlar çözelim tüm sorunlar çözülmüştür bu kadar para verip bu tel'de video izleyemezsem ciiden çok yanarım o paraya :/

halloween25

Üye
slm jenar 80 evet aynı düsüncelere sahibiz bende yanarım valla ama ben telden güncelleme yaptım açıyodu servise gittim yazılım yüklersek düzelir dedideler ok dedim bütün bilgilerimde gitti ama düzelmedi pisman oldum..xperia almadığıma pisman etti beni nokıa keske onu alsaydım ..Dosya yöneticisinde tel.hafızası var oradan bişi silme sakın sistemler var orda getjar var oradan youtube yi indir izleniyo istedigin videoların hepsi yok ama yinede idare edeer

----------Eklendi @ 01:49:15 ---------- Yazıldı @ 01:44:11 ----------

olmazsa yaz yardımcı olurum ...byy

halloween25

Üye
slm palann58netten real player üzerinden video acmıyo önce varsayılan erişim noktasını tanımlayın...diyor şebekemden görüştüm sorun yok yardımcı ola bilirmisin llütfen acilll tşkkkk

jenar80

Üye
bakalım bende bi nokia club a götürüp güncelleme yaptırıcam görücez neler olucak,bu video izleyememe olayı iyice sdinir ediyo beni.bu forum sitesindede kimse yardımcı olmuyo,okunmu bu msj'lar sanırım.... aloooo sesimizi duyan yokmuu yaww....

Üst Alt