Nokia c5 firmware 062.001 sorunlar çözüldü...

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
bilgisayardan yapınca 140 gibi bişey iniyor. ama paket veri geçmişinde 10 mb görüyorsan iyi yani. fazla bi meblağ tutmaz.

anemik

anemik

Üye
5.5mb fln sanırsam.bn telefonun SW güncelle sini kullandım.kendi otomatik yaptı.ama şarjınızı doldurupda yapın.hızlanmış cidden.ama hala telefon tuş kilidindeyken kırmızı tuşa basınca Bekleme ekranı gözükmüor.:/

şiste

Üye
ben usb kablosu aracılığıyla yeni güncellemeyi yaptım
*#0000# basınca yazılım sürümü 062.001 yazıyor ama son güncelleme kısmında güncellenmedi yazıyor bir sorun olur mu?

Bozokbey

Üye
bende sw guncelleden yaptım ve son surum yuklu daha sese bkmadım çunku bu saatte millet uyuyo :) ben ılk bsta pcden yukluydum ama bglantı kparda tel. Bozulmasn dye vazgeçmstım boyle ıı oldu ve vodafonelıler varsa bence hemen bır net paketı alsnlar onerım aylıktır cunku 7,99 tldır gunluk pahalıya patlıyo:)

infaz52

Üye
bende hala güncelleme gelmedi güncelleme türkçe mi arkadaşlar ben oviden aratıyorum güncelleme bulamıyor bide oviden güncelleyince garanti dışı kalıyormuş diye duydum genpa ya sordum ortaki çalışanlar bana öyle dedi gerçekden garanti dışı kalıyor mu acaba

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Yok kardeş. Ovi'den güncelleyince garanti dışı kalır diyen adama söyle bu işi bıraksın. Dalga mı geçiyormuş. Güncellemeleri Nokia kendisi yayınlıyor. İster Ovi'nin sitesinden Ovi Suite kurarsın istersen de Nokia'nın sitesinden Nokia Pc Suite kurarsın. İkisi de aynı güncellemeyi yapar telefona. Eskiden Nokia telefon aldığımızda kutusundan cd çıkardı. Cd'de Nokia Pc Suite bulunurdu. Ama şimdi cd yoktu mesela benim telefon kutumda. Ama telefonun hafıza kartına Ovi Suite setup dosyasını koymuşlar. Garanti dışı kalmaz.

*#0000# yaptığında son sürümün yüklü olduğunu gördüğü halde "güncellenmedi" yazısıyla karşılaşan arkadaş. aynı şey bende de görünüyor. bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

şiste

Üye
*#0000# yaptığında son sürümün yüklü olduğunu gördüğü halde "güncellenmedi" yazısıyla karşılaşan arkadaş. aynı şey bende de görünüyor. bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

cevap için sağol

infaz52

Üye
arkadaşlar sw güncellemede 062.001 güncellemesi geldi ama ovi de hala yok faturalı kullandığımdan telefondan yapasım yok ne yapmalıyım

vasili244

vasili244

Üye
Bugün güncelledim sesde artış olmuş ama daha önce yüklediğım core player açılmaz oldu sildim tekrar yükledim yine acılmıyor sorun ne acaba? :(

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
bir arkadaş da aynı core player sorunundan muzdarip olduğunu söylemişti. sanırım yeni sürüm core playeri desteklemiyor.

vasili244

vasili244

Üye
ovi store de gördüm core playeri ücretli ve 38 tl ye sanırım nokia yeni sürümde bu açıkları kapatmış

orbitmach

Üye
arkadaşlar merhaba telefonuma kendi menüsünde bulunan sw kısmından güncelleme arattım ve yeni güncellemeyi yükledim. daha sonrada hard format attım (* 3 yes NO) ancak telefon ingilizce oldu. nasıl tekrar türkçe yapabilirim. yardımcı olursanız sevinirim

carzeyki

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş normal nenüden girip yapamadınmı.birde *#0000# den dil paketi 02.01 mi.o degilse ovi suitten yazılımı tekrar yükle.

khaLpshZ

khaLpshZ

Üye
herhangi bir sorunla karşılaştınız mı ? bende yüklemek için uğraşıyorum da

vasili244

vasili244

Üye
bu coreplayer sorununu çözecek bi baba yiğityokmu
:D

vasili244

vasili244

Üye
Evet bir baba yiğit var yine kendim :D aklımı seveyim aklımı coreplayer sorununu çözdüm nihayet :)

şiste

Üye
nasıl çözdün

sim sam

sim sam

Üye
ovi suitte bende de gözükmüyodu bende telin kendi içinde güncelledim zaten 5 mb bişi hemen güncelledi gerçekten hatalar büyük ölçüde gideilmiş bende tavsiye ederim ;)

vasili244

vasili244

Üye
Aslında çok basit bir site var önce uygulamayi oraya gönderiyorsun onlar uygulamayi imzalayıp sana geri gönderiyorlar işte bukadar ve bütün uygulamaları böyle yükledim hatta Fexplore bile yükledim telefona coreplayer neki :D

balciarif

Üye
ovi suide te yeni yazılım versiyonu bulunamadı , hatta ovi suite en son versiyonu güncelledi, şuan ovi suide de güncel ama telefon yazılımını hala bulamıyor hala 032.10 versiyonu en son sürüm olrak görünüyor ne yapmak gerekir. software update porgramındanda denedim ordada olmuyor.

bendede aynı sorun var. nasıl yükleyecem? İlla telefondanmı yapmak lazım ::(

Üst Alt