53.2 türkçe yaması varmı elinde olan
yaklaşık 3 aydır E72 sahibiyim yaklaşık bir on günden beri mesaj geldiğinde sesli yada titreşimli uyarı alamıyorum 5 günden beri de anasayfa inmeden mesaj geldiğini göremiyorum menüdeyken ve vs. yerlerdeyken mesaj simgesi çıkmıyor alttan(sadece navi tuşunun etrafındaki beyaz ışık yıpıldıyor)..
telefon inanılmaz derecede donuyor özellikle gelen mesajlara masaüstünden girmek için bir yada iki günde mutlaka batarya çıkarmaya kadar zorlayacak derecede..
bunlara istinaden dün mevcut yazılımımı nokia'nın sitesinden pc'yle senkron ederek güncelledim ve maalesef Türkçesi yokmuşbununla ilgili yeni yazılımı beklemek dışında ne yapabilirim ve sizce tahmini ne zaman çıkar?
Ayrıca ekranda ufak bi çizik -ufak sinek mide muhabbeti- meydana geldi orjinal yada yan sanayi(sırıtmayanından) tahmini ne kadara mal olur..? tüm bu sorunlarıma dair cevap ve yardımlarınızı inanılmaz derecede ihtiyacım var şimdiden hepinize kocaman teşekkürler..

acıll e72 me v052.005 versıyonunu yuklemek ıstıyorum ama hıcbır yerde bulamıyorum noıanın kendı sıtesınde bıle bılen varsa yardımcı olabılırmı(:
--------------- Ekleme ---------------
o dediğin versiyon hatalı bir versiyon sakın yukleme derim sorunlar yaşarsın![]()
Nokia e72-1 kullanıyorum. Turkcell'den alınan.
Bazen mesaj yazmaya girdiğimde telefon kilitleniyor. Özellikle de mesela twitter uygulamasından çıkıp mesajlara girdiğimde. Yada hızlı işlem yaparken mesela rehberden hızlıca birini arayıp ardından hemen mesajlara girdiğimde.
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Versiyon: 031.023 (son sürüm)
e 72 kullanıyorum yeni aldım tam çözemedim telefonu.. oviden indirdigim oyunlar açılmıyo uygulamalara iniyo ordan deniyorum yine açılmıyo bana yardımcı olabilicek varmı..teşekürler
s.a arkadaslar bende e72 kullanıcısıyım v51 versiyon yazılımı yukledım pırogramların %99 calısmıyor oyuzden v31.023 nasıl gerı yuklerım yardım ?
acıll e72 me v052.005 versıyonunu yuklemek ıstıyorum ama hıcbır yerde bulamıyorum noıanın kendı sıtesınde bıle bılen varsa yardımcı olabılırmı(:
o dediğin versiyon hatalı bir versiyon sakın yukleme derim sorunlar yaşarsın![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tüm versiyonlar euro nun içinde türkçe dilin olmasına dikkat lütfen
[rıght]mrb
e72 telefonumdan memnunken güncelleme isteğine evet diyince tüm ayarlarım alt üst oldu
ebudy yüklenmiyor live msn yüklüyrum açmıyor
ovi proğram indiriyorum uygulamalarda ismi gözüktüğü halde açmıyor
lütfen yardım edin
tşk[/rıght]
nokıa e 72 de v31.023 den başka sürüm kullanırsan başın çok ağrır çözüm için git bir teknik servise v31.023 geri yüklet sen uğraşma telefonun ömrünü doldurabilirsin
neyse sonra format atma ingilizce kullanma diye bir yonerge vardı saolun arakdaş paylaşmış ona uydum kurdum calisitirdim msn web wifi vs.. sorunum yok suanda rahatım fakat bu hafıza kartını çıkarın muhabbeti canımı sıkıyor ve mesaj bir saat önce gelmis gosteriyor yeni gelen mesajı bunlar için ne yapabilirim. v.051.018 kullanıyorum birde 4 gb hafiza kartı var 1 gb bille kullanmamışım hafıza nerdeyse dolundu haritadanmiş diorlar ama kaldırmasını bulamadım yardım lütfen.
) ha birde java okey felan giremiyorum acmiyor java yukle diyor gidiyorum yuklemeye yuklemiyor nasıl yapcaz. youtube de video calisitiryor yalniz face'de diğer sitelerde video oynatmıyor. skyfire demis bir arakdasımız onu nasıl kuracaz pc denmi ceptenmi girecez o is nasıl oluyor bu yazıklarım hakkında yardımcı olursan cok sevinirimiyi aksamlar. bu nokia e72 hangi symbianı kullanıyor?