Nokia E72 Firmware RM-530 v 054.005 ( Yeni Çıktı )

Sponsorlu Bağlantılar

akerimakdag

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 Firmware RM-530 v 054.005 ( Yeni Çıktı )
Sevgili arkadaşlar

Nokia E72 yeni sürüm RM-530 v 054.005 çıktı hayırlı olsun..

*#0000# yazıp ve ekranda '' Güncelemeleri kontrol et '' btıklayın ve güncelleyin :)

--------------- Ekleme ---------------

Java sorunları çözülmüştür... Ve adobe reader eklenmiş.. Tuş takım kiliti düzenlenmiş..Bu kadar... :)

• Beğen
Tepkiler: beratelkoca

laglagaa

Üye
Sevgili arkadaşlar

Nokia E72 yeni sürüm RM-530 v 054.005 çıktı hayırlı olsun..

*#0000# yazıp ve ekranda '' Güncelemeleri kontrol et '' btıklayın ve güncelleyin :)

Java sorunları çözülmüştür... Ve adobe reader eklenmiş.. Tuş takım kiliti düzenlenmiş..Bu kadar... :)

dostum bende java sorunu hala var ?

realist27

Üye
saol kardeş

talat070

Üye
benim e72 telde 031.023 sürümü yüklü.yeni çıkan 054.005 sürümü nasıl yükleyeceğim.OVİ suite ilegüncellemeleri denetletiyorum yeni güncelleme yok diyor.*#0000# yazıyorum ve güncellemeleri kontrol et'e tıklıyorum yine aynı şekilde yeni güncelleme yok diyor.bu telefonu güncellemenin başka bir yolu yokmu? teli türkcell den kampanyalı aldım.acaba onunla bir ilgisi olabilirmi? yazilım sürümü:031.023 yazılım sürümü tarihi:31 mart 2010 özel sürüm:031.023.232.02 özel sürüm tarihi:12.haz.2010

:megafon:
benim e72 telde 031.023 sürümü yüklü.yeni çıkan 054.005 sürümü nasıl yükleyeceğim.OVİ suite ilegüncellemeleri denetletiyorum yeni güncelleme yok diyor.*#0000# yazıyorum ve güncellemeleri kontrol et'e tıklıyorum yine aynı şekilde yeni güncelleme yok diyor.bu telefonu güncellemenin başka bir yolu yokmu? teli türkcell den kampanyalı aldım.acaba onunla bir ilgisi olabilirmi? yazilım sürümü:031.023 yazılım sürümü tarihi:31 mart 2010 özel sürüm:031.023.232.02 özel sürüm tarihi:12.haz.2010

akerimakdag

Üye
    Konu Sahibi
dostum bende java sorunu hala var ?

Versiyon v 52 iken SNAPTU uygalama çalışmıyordu.. Versiyon yükselttikten sonra bir kaç uygulama çalıştı ( Türkçe dil iken )

En iyisi telefoncuya götür derim sana

laglagaa

Üye
Versiyon v 52 iken SNAPTU uygalama çalışmıyordu.. Versiyon yükselttikten sonra bir kaç uygulama çalıştı ( Türkçe dil iken )

dostm sorun hallolmş grçktnşimdi farkettm kusura bakma ;)

akerimakdag

Üye
    Konu Sahibi
Estagfurullah.. sorun çözüldüğün sevindim :)

fatih982

fatih982

Üye
wifi ile kontrol ettim ufak bi güncelleme indirdim kuruluyor bakalım ne değişikliller var konu için 10 kere teşekkür

turkcellden aldığın cihazsa olabilir güncellemeleri görmeye bilir

Furkhann

Üye
Gözle görülen ne farklılıklar var acaba belirtebilirmisiniz ?

fatih982

fatih982

Üye
java sorunu çözülmüş mesela messenger i kurduğunda çalışıyor tel daha kararlı çalışıyor sapıtması en az düzeye inmiş tema efektleri açıkken fotograf çekmek çok zor du o sorun düzeltilmiş adobe eklenmiş benim gözüme çarpanlar bunlar

akerimakdag

Üye
    Konu Sahibi
Fatih bey dediği doğru. Benimde gözümde çarptı :D Ve bugune kadar sorunlu olduğunu görmedim..

bloodsheld

Üye
peki siz nerden indirdiniz ????? güncellemeyi

fatih982

fatih982

Üye
konunun başında yazıyor wifi ile internete bağlan *#0000# yap seçenekler güncellemeleri kontrol et i seç arar ve bulur telefon 2.5 mb lik bir güncelleme zaten indirir ve kurulur tel kendini yeniden başlatır ve güncelleme yapılmış olur bu kadar ama bu güncellemeyi yaparken sarj ın 4 dişden yukarı olmasına dikkat et ne olur ne olmaz

ben şimdi bu yazılımı hacklemeye çalışyorum daha doğrusu hacklı yazılımı yaptım ama cihazı flashlamayı korkuyorum 5800 da hiç korkmazdım ama bunda korktum ne olduysa

akerimakdag

Üye
    Konu Sahibi
Aslında hack yazılımında ne gibi faydası var ?? onu tam anlıyamıyorum.. Bugune kadar hiç hack yazılımlı yüklemedim..

fatih982

fatih982

Üye
cihaz falashlarken öldü başım saolsun bakalım kvk yapa bilecekmi cihazın imeisi silindi

theemnt

theemnt

Üye
deneyelim....

saybatli2010

saybatli2010

Üye
offline olarak yükleyebilirmiyiz firmware yi... eski versiyonu yedeğini nasıl alırz herhangi bir sorun yaşadığımızda downgrade yapmak içn

fatih982

fatih982

Üye
uğraşma sadece güncelle eski yazılımı ne yapıcaksın ben yarın cihazı gömüyorum fazla kurcalarken öldü

akerimakdag

Üye
    Konu Sahibi
Fatih bey üzüldüm yine keşke yüklemeseydin

pRime.

pRime.

Üye
E72'ye cfw yüklenmez ki. :ehe
Geçmiş olsun.

Üst Alt