Nokıa e72 ciler sorunlarını yazsınlar çözelim tüm sorunlar çözülmüştür

Sponsorlu Bağlantılar

mvlt7

Üye
arkadaş kim çözmüş bütün sorunları hani cevap gelmiyo hiç.
ınternette iken sayfa kaydet diye bişey bulamadım bu telefonda bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi? model e72

okou99

Üye
arkadaşlar merhaba;
nokia e72 cihazıma v054.005 versiyonuna güncellemem sonucu telefonun batarya ömrüü yarıya düştü. önceki versiyon yüklüyken ortalama 4-5 gün giden şarj süresi güncelleme sonucu 2 güne düştü. aynı sorunu yaşayan başkası var mı? veya eski versiyona dönmek mümkün mü?

ivdg

ivdg

Üye
video cekerken surekli donuyo ayni sorunu yasayip duzeltebilen varsa lutfen mesaj atsin.

hakancekem

Üye
hocam bi yardım edicek misin ya:s e72 kullanıyorum bende facebook yükledim e-posta ile şifreyi yazıyorum Invalid API yazıyo bunu nasıl düzelticem kaç aydır bunla uğraşıyorum:/ yardımcı olursan çok sevinirim...

YkPkY

YkPkY

Üye
hocam bi yardım edicek misin ya:s e72 kullanıyorum bende facebook yükledim e-posta ile şifreyi yazıyorum Invalid API yazıyo bunu nasıl düzelticem kaç aydır bunla uğraşıyorum:/ yardımcı olursan çok sevinirim...
önce o indirdiğin facebook uygulamasını sil.tarayıcından facebooku aç.en altta facebook yer uygulaması indire tıkla,yükle kullan.sorunsuzdur

----------Eklendi @ 02:25:50 ---------- Yazıldı @ 02:22:19 ----------

video cekerken surekli donuyo ayni sorunu yasayip duzeltebilen varsa lutfen mesaj atsin.
kalitesiz hafıza kartı kullanıyorsan yazma hızı düşük olduğundan tıkanıp kalıyordur.eğer telefonu alırken ilk kutuyu ben açtım diyorsan,toshiba marka class 4 yada 6 hızında kart kullanmanı tavsiye ederim

----------Eklendi @ 02:28:04 ---------- Yazıldı @ 02:25:50 ----------

arkadaşlar merhaba;
nokia e72 cihazıma v054.005 versiyonuna güncellemem sonucu telefonun batarya ömrüü yarıya düştü. önceki versiyon yüklüyken ortalama 4-5 gün giden şarj süresi güncelleme sonucu 2 güne düştü. aynı sorunu yaşayan başkası var mı? veya eski versiyona dönmek mümkün mü?
asıl bu sürüm sorunsuz,eski yazılımlar sorunlu.fw 31 ikende 4gün gidiyordu,fw54 çıkar çıkmaz güncelledim 2ay oldu hala 4gün gidiyor.eski yazılım yüklenir fakat riskli,telin tamamen susabilir

----------Eklendi @ 02:33:36 ---------- Yazıldı @ 02:28:04 ----------

Hocam benim de telefonla büyük bir sorunum var. Telefon kendi kendini resetliyor. v31'ken de böyleydi, güncelleme yaptılar v51, hala aynı. Müzik dinlerken ve telefona dosya atarken çok fazla oluyor bu durum. Şimdi v52 varmış galiba, ona güncelleyim diyecem de güncelleme yaparken yine kapanırsa diye korkuyorum sonuçta yine bilgisayara bağlıyoruz.

Bir de müzik dinlerken bazen resetlenmek yerine ses gidiyor. Telefonun her fonksiyonu normal, müzik de ilerliyor fakat ses gelmiyor. Bunda kapatıp açmam gerekiyor.

Yardımcı olursan sevinirim.
telefonun donanımsal olarak sorunlu.yazılımla çözülmüyor.bu reset olayı yüzünden telim sonunda tamamen susmuştu 1yıl önce.genpaya iade ettim,yenisini kullanıyorum şimdi.hiçbir sorun yok.garantiye ver.aynı sorundan 3 kere girerse değişim hakkın doğar

----------Eklendi @ 02:36:23 ---------- Yazıldı @ 02:33:36 ----------

e 72 kullanıyorum veya kullanmaya çalışıyorum fakat, youtube hariç hiçbir sitede video izleyemiyorum.. sayfaları okudum flashplayer indir diyor indirdim rar açmıyor, pcde açıp atıyorum kurmuyor. sonra başka sayfalarda skyfre indir demiş herkes onu indirdim, oda apk dosyası olarak indi onu açmıyor. apk açmak için android marketten indireyim dedim orasıda google hesabını aç diyor, adresimi yazıyorum, şifremi yazıyorm ok diyorum, bom boş beyaz bi sayfa açılıyor öylece kalıyor.. bide yukarıda google yazıyo ufak bi kilit resmi falan!! varsa bi çaresi söleyin lütfen, yoksa duvara vuracağım bu telefonu çıldırttı!
skyfire artık türkiyede desteklenmiyor.orjinal tarayıcıda her flv uzantısını desteklemiyor.buna yapacak bişey yok maalesef

agungordu

Üye
Arkadaşlar merhaba,
Benim E72 ekranının alt simgelerinde kulaklık işaretinin yanında sanki giden kutusunda bekleyen eposta varmış gibi yukarı ok tuşu yaklaşık 1 haftadır çıkıyor. Nasıl bir etki sonucu bunu aldım bilmiyorum ama web'de buna ilişkin tutarlı bir cevap bulamadım. SIM mesajları vs tüm veriler temizlenmiş/boş görünüyor. Bu dinleme işleri bizi paranoyak mı yaptı acaba? Bu işaretin sorunu nedir, nasıl çözülür? Ayrıca bu security yazılımları konusunda öneriniz ne olur? İlla birini yüklemek ne derece yararlı olur. Şimdiden cevaplara çok teşekkür ederim.

bozhaci

Üye
Merhaba, E72 kullanıcısıyım telefondan çok memnunum ancak ben hiç müdahale etmeden ekran parlaklığı azalıyor ve ben manuel olarak eski haline getiremiyorum.
tasarruf amacıyla olduğunu düşünüyorum ancak bu ayarı değiştirmek isterim ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar merhaba,
Benim E72 ekranının alt simgelerinde kulaklık işaretinin yanında sanki giden kutusunda bekleyen eposta varmış gibi yukarı ok tuşu yaklaşık 1 haftadır çıkıyor. Nasıl bir etki sonucu bunu aldım bilmiyorum ama web'de buna ilişkin tutarlı bir cevap bulamadım. SIM mesajları vs tüm veriler temizlenmiş/boş görünüyor. Bu dinleme işleri bizi paranoyak mı yaptı acaba? Bu işaretin sorunu nedir, nasıl çözülür? Ayrıca bu security yazılımları konusunda öneriniz ne olur? İlla birini yüklemek ne derece yararlı olur. Şimdiden cevaplara çok teşekkür ederim.
özellikle bi mesajlardan giden kutusuna bak.bekleyen gönderilmeye çalışan mesaj olabilir.eğer yoksa mesaj hafızasını değiştir.mesajlar-seçenekler-ayarlar-diğer-kullanılan hafıza-hangisiyse diğerine geç.sonra tekrar mesaj klasörlerine bak.giden klasördeki mesajı sil hatta hepsini temizle sorunun çözülecektir.o kullanılan hafızayıda telefon hafızasında kullan hep.hafıza kartına format atarsan bigün mesajların silinmemiş olur.
antivirüs programlarınadagerek yok,devamlı çalıştığı için hem bataryanı yer hemde teli yavaşlatır artı bu telefonlara göre yazılmış bi virüs henüz bulunmamakta.1buçuk yıldır kullanıyorum henüz görmedim ,yani gereksiz.
kolay gelsin ii akşamlar.

----------Eklendi @ 04:11:29 ---------- Yazıldı @ 04:10:25 ----------

Merhaba, E72 kullanıcısıyım telefondan çok memnunum ancak ben hiç müdahale etmeden ekran parlaklığı azalıyor ve ben manuel olarak eski haline getiremiyorum.
tasarruf amacıyla olduğunu düşünüyorum ancak bu ayarı değiştirmek isterim ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

menü-kontrol paneli-ayarlar-genel-kişiselleştirme-ekran-ışık zaman aşımı-süresini istediğin gibi ayarla.
kolay gelsin ii akşamlar

agungordu

Üye
özellikle bi mesajlardan giden kutusuna bak.bekleyen gönderilmeye çalışan mesaj olabilir.eğer yoksa mesaj hafızasını değiştir.mesajlar-seçenekler-ayarlar-diğer-kullanılan hafıza-hangisiyse diğerine geç.sonra tekrar mesaj klasörlerine bak.giden klasördeki mesajı sil hatta hepsini temizle sorunun çözülecektir.o kullanılan hafızayıda telefon hafızasında kullan hep.hafıza kartına format atarsan bigün mesajların silinmemiş olur.
antivirüs programlarınadagerek yok,devamlı çalıştığı için hem bataryanı yer hemde teli yavaşlatır artı bu telefonlara göre yazılmış bi virüs henüz bulunmamakta.1buçuk yıldır kullanıyorum henüz görmedim ,yani gereksiz.

menü-kontrol paneli-ayarlar-genel-kişiselleştirme-ekran-ışık zaman aşımı-süresini istediğin gibi ayarla.
kolay gelsin ii akşamlar

Yakup kardeşim, işlemlerinin tamamını aynen yaptım, telefonu açıp kapattım ama maalesef hala o lanet simge aynı yerde duruyor. Akşam oturdum alternatif telefonlar bakmaya bile başladım...

YkPkY

YkPkY

Üye
Yakup kardeşim, işlemlerinin tamamını aynen yaptım, telefonu açıp kapattım ama maalesef hala o lanet simge aynı yerde duruyor. Akşam oturdum alternatif telefonlar bakmaya bile başladım...
o zaman giden e-postalarına bak.başka bi saçmalık olamaz çünkü.bu anlattıklarım dışında tek çölüzecek olan format.ama tam dediğim gibi mesaj hafızalarnı değiştirince oluşan bi sorun bu.yıllardır nokia kullanıyorum aynı mesele hepsinde çıkar,hafıza yeri değiştirildiği zaman.çünkü daha önce gönderilmeyi bekleyen bi mesajın var,hafızada değişince arka planda uyarıyor seni,göndermeye devam ediyor.sim mesajlarınıda boşalt.

enesfurkandemir

Üye
054.005 Versiyonunu kullanıyorum. Ekran parlaklık ayarını değiştirmeme rağmen herhangi bir değişiklik olmuyor. Hard format attım yine değişen birşey yok. Ne yapacağım.

YkPkY

YkPkY

Üye
kontrol paneli-ayarlar-genel-kişiselleştirme-ekran- ışık sensör ayarının ibresinin yer değirmesine rağmen ekran ışığında bir değişiklik olmuyorsa(azalıp çoğalmıyorsa),garantiliyse servise koş.donanımsal bir arıza,yazılımlada düzelmez.tamire girecek.yeni cihazsa değişim iste garantiden

agungordu

Üye
o zaman giden e-postalarına bak.başka bi saçmalık olamaz çünkü.bu anlattıklarım dışında tek çölüzecek olan format.ama tam dediğim gibi mesaj hafızalarnı değiştirince oluşan bi sorun bu.yıllardır nokia kullanıyorum aynı mesele hepsinde çıkar,hafıza yeri değiştirildiği zaman.çünkü daha önce gönderilmeyi bekleyen bi mesajın var,hafızada değişince arka planda uyarıyor seni,göndermeye devam ediyor.sim mesajlarınıda boşalt.
Kısmen pardon ve cevaplar ilgin, alakan için de çok teşekkürler kardeş. Aslında çözüm ilk dediğin gibi oldu. Sorun yurtdışına gittiğimde kulladığım hattı türkiyeye gelince değiştirmeyle karşıma çıktı. Her iki sim kartta da anlattığın işlemleri yapınca işaret kalktı ve huzura erdim. Şimdi de bir iki gündür, ana ekranda eposta bildirimlerine takıldım. Gmail olan hesapta bir sorun yok ve birincil olarak tanımlanıyor, ikincil olarak iş e-hesabını tanımlamak istediğimde "bağlanmam gerektiği" uyarısını alıyorum ve bu ayarı yapmıyor. Aslında o hesapta bağlandı olarak görününce bu işlemi yapıyorum. Eposta yazılımı için güncelleme gelince yapmış ve epey derdim çözülmüştü ama bu şu andaki sıkıntı. Ayrıca, farklı eposta yazılımları olduğu görünüyor. Emoze'u denemek için yükledim ama diğerine olan alışkanlık bunu pek kullandırmadı bana. Bu konuda herhangi bir öneriniz var mı? Sorun çözümü ve yazılım önerisi gibi...
Şimdiden çok teşekkürler... Selamlar...

YkPkY

YkPkY

Üye
Kısmen pardon ve cevaplar ilgin, alakan için de çok teşekkürler kardeş. Aslında çözüm ilk dediğin gibi oldu. Sorun yurtdışına gittiğimde kulladığım hattı türkiyeye gelince değiştirmeyle karşıma çıktı. Her iki sim kartta da anlattığın işlemleri yapınca işaret kalktı ve huzura erdim. Şimdi de bir iki gündür, ana ekranda eposta bildirimlerine takıldım. Gmail olan hesapta bir sorun yok ve birincil olarak tanımlanıyor, ikincil olarak iş e-hesabını tanımlamak istediğimde "bağlanmam gerektiği" uyarısını alıyorum ve bu ayarı yapmıyor. Aslında o hesapta bağlandı olarak görününce bu işlemi yapıyorum. Eposta yazılımı için güncelleme gelince yapmış ve epey derdim çözülmüştü ama bu şu andaki sıkıntı. Ayrıca, farklı eposta yazılımları olduğu görünüyor. Emoze'u denemek için yükledim ama diğerine olan alışkanlık bunu pek kullandırmadı bana. Bu konuda herhangi bir öneriniz var mı? Sorun çözümü ve yazılım önerisi gibi...
Şimdiden çok teşekkürler... Selamlar...
sorununun çözüldüğüne sevindim.bende başka bi posta kutusu kullanmıyorum o yüzden başka e-posta programları hakkında bi bilgim yok.şu konuda e-posta ile ilgili detaylı bi anlatım yapmıştım.içinden bi tiyo yakalayabilirsin.bi incele istersen

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-kurma-sorunu-puf-noktasi-cozuldu-491419.html

hadi kolay gelsin,ben teşekkür ederim

bozhaci

Üye

kolay gelsin ii akşamlar

merhaba cevabın için çok teşekkürler, dediğini yaptım ama bir şey değişmedi. ekran doğru dürüst ışık vermiyor. Işık sensörü ayarını sonuna kadar açıyorum, pilini şarj ediyorum ama değişmişyor. bugün teknik servise göndereceğim. yanıt ile ilgili bilgi veririm.

amoras

Üye
yaw ne yazılımmış bnmk 054.005 tel. sorunsuz çalışıyor

temel54

Üye
msn programı nasıl indirecem indiriyorum desteklemiyor diyor yarıdınızı bekliyorum

----------Eklendi @ 21:12:42 ---------- Yazıldı @ 21:10:33 ----------

yardımınızı bekliyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
msn programı nasıl indirecem indiriyorum desteklemiyor diyor yarıdınızı bekliyorum

----------Eklendi @ 21:12:42 ---------- Yazıldı @ 21:10:33 ----------

yardımınızı bekliyorum

nimbuzz indirerek halledebilirsin. ya da windows live messenger'ı ovi'den indirmeyi denediniz mi?

badwork

Üye
telefonuma attığım video yu izlerken tutukluk yapıyor napmalıyım

serhat98

Üye
kardeş mrb benim sorunum bambaşka fw yi 54.005 yükselttikden sonra özellikle msj yazıp gonderdikden sonra farettimki tel kendine reset atıyor bir kaç kere hard attım bakdım bir işe yaramıyor bende sıfırdan fw 54.005 ile flash attım hatta 2 3 defa tel yıne msj gönderdikden sonra kendıne reset atıyor sonra ıletım raporlarını kapattım ozmandan berı reset atmayı bırakdı ama ben ıletım raporu almak ıstıyorum bu 54.005 eksıklığındenmı kaynaklanıyor acaba örnek deneklaşör sesinin kapatılamaması gibi geri fw 31 edönemiyorum şimdiden yardımların .ç.n teşekkürler

Üst Alt