Nokia E72 Firmware RM-530 v 054.005 ( Yeni Çıktı )

Sponsorlu Bağlantılar

ciyerci

ciyerci

Üye
iyi forumlar herkeze,arkadaşlar bende yeni güncellemeyi yükledim 054.005 i ama telefon cok donmaya başladı eski surumde bir kac uyulamayi ayni anda acabiliyordum ama bunda bir tane.ikinci uygulamayi actiğimda arka planda iken tel donuyor ve telefonu kapatip acmak zorunda kaliyorum butun uygulamarda aynı yani sonradan telefona yuklediğim uygulamarda değil hepsinde.bu sadece bende mi var yoksa günceleme yapan arkadaşlarda da aynı sorun yaşanıyormu cevaplarsanız sevinirim ona göre servise yollicam.

ozknfndk

Üye
ben son surumu yukledıkten sonra dezavantaj olarak telefonumun ana ekranın da ki bırı aradıgında msj gonderdıgın de ornek 1 mesaj alındı altında da gonderenın kartvızıttekı ısmı de yazıyordu artık yazmıyor dırek sadece 1 mesaj alındı yazıyor aynı şey cevapsız aramalarda da gecerlı bu sorunu nasıl çözebiliriz...

Krutre

Üye
Kontrol Paneli > Modlar > Giriş Ekranı Uygulamaları

Bu kısımda Mesaj Bildirimi ve Cevapsız Arama Bildirimi'nin açık oldugundan emin olun.

alger

Üye
Arkadaşlar ben de yaptım yeni güncellemeyi sorunsuz çalışıyor. fakat türkcell olayı yeniden oldu bende daha önce forumda anlatılan yöntemle kaldırmıştım. bu güncellme ile birlikte yeniden çıktı. bundan yine aynı yöntemle kurtulabilir miyim?

talat070

Üye
E-72 versiyonu 031.023 ten 054.005 e yükselttikten sonra core player açılmıyor .silip tekrar yükledim yine olmuyor.tel dili sadece ing. iken çalışıyor.türkçeye çevirdiğimde yine çalışmıyor.yeni versiyonda çalışan core player yokmu?AYRICA FLASH PROBLEMİ HALA DEVAM EDİYOR.keşke yeni yazılımı yüklemeseydim.:ağlarım:

04621041

Üye
Öncelikle merhaba..

Şöyle bir sorumum olacak. Yaklaşık 1-2 ay kadar önce yaptığım güncellemeden beri telefonum ve yazı dilim ingilizce olmuştu.
Şimdi sanıyorum ki bu versiyona yükselmekle beraber sorun düzelecek.
İlk sorum; versiyon yükseltmesi yapıldığında telefona otomatik olarak formatta atılıyor mu ? Tüm programlarım verilerim gidecek mi ?
İkinci sorum ise; telefonda kullandığım gravity(twitter programı) , FB photos(Facebook'a fotoğraf upload'a yarayan bir program) ve Twitter'e fotoğraf yüklemesine yarayan programlar mevcut. Bunları ovi store'den ücretli olarak lisanslı almıştım ama şifrelerini hatırlamıyorum, (veya kayıtlı lisans isimlerini herneyse işte)

Bu durumda nasıl bir çözüm önerebilirsiniz bana acaba ?

Birde son olarak bi kaç arkadaş: Cevapsız arama geldiğinde ceya mesaj geldiğinde ana ekranda isimlerinin artık görünmediğini söylemişler. O sorun düzeliyormu acaba menü ayarlarıyla ?

kacarli86

Üye
saol

nesto3

nesto3

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]bende güncellemeyi düsünüyordum ama bu sorunların oluştuğunu görünce vaz gectim. Böyle sorunsuz bir sekilde calışıyor. 031.023[/SIZE][/COLOR]

goboto

Üye
kardeşler benim nokia e72 kapanıp açılıyor herşeyi yaptım hard format felan ama telefonu açtığımda kilitlenip-kapanıp açılıyor napabilirim lütfenn yol gösterinn

Üst Alt