Nokıa e72 ciler sorunlarını yazsınlar çözelim tüm sorunlar çözülmüştür

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetucar0000

Üye
Iyi günler bende 2. El nokia e72 aldim ama telefon gayet temiz rakam tuşlari çizdi ama oyun oynarken qwerty klavyesindeki rakam tuşlari çalişmiyor. (örneğin maç oynarken 5'e bastiğimda pas atmiyor) birde sis uzantili oyunlarin ekran çözünürlüklerini 320x240 yapma gibi bir imkanimiz var mi? şimdiden teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Iyi günler bende 2. El nokia e72 aldim ama telefon gayet temiz çıktı ama oyun oynarken qwerty klavyesindeki rakam tuşlari çalişmiyor. (örneğin maç oynarken 5'e bastiğimda pas atmiyor) birde sis uzantili oyunlarin ekran çözünürlüklerini 320x240 yapma gibi bir imkanimiz var mi? şimdiden teşekkürler (pardon yanlış yazmışım)

Kardeşim klavyede sol tarafta en aşağıda köşede bi tuş var harften sayıya ceviriyor o tuşa basarsan hallolur :D umarım yardımcı olabılmısımdır :)

Fulmarus

Üye
İyi günler.. Telefonumu normalde şarjı 4 5 gün arasında gider. Son 2 3 gündür sabah şarjdan çıkarıyorum akşam bitmiş oluyor. Aşırı bi ısınma problemi var. Ara sıra kapatıp pili çıkartıyorum yanıcak diye korktuğum için. Yapabileceğim bir şey var mı ?

habipsarlakkaya

Üye
benim kamera açılmıyo formatta attım ama işe
yaramadı bi kaç defa açıldı beklenmeyen bir hata oluştu telefonu yeniden başlatın yazısı geldi

timtom.0

Üye
merhaba 2 senedir e72 kullanıyorum telefonu ilk aldığım zaman kamera çekim sesi çıkmıyordu ve genel veya
sessiz tercihde olması farketmiyordu daha sonra telefona format attım ve ses çıkmaya başladı. telefon sessizde ve uyarı sesleri kapalı olmasına rağmen yinede ses çıkıyor. telefona hard reset attım yinede düzelmedi lütfen yardımcı olun

kralcıplak

Üye
arkadaslar bırısı banada yardım etsın yoksa kafayı yıyecegım bende e72 kullanıcısıyım daha bır kac gun oncesıne kadar youtube den realplayer ıle vıdeo ızleye bılıyordum sımdı ıse vıdeo actıgımda ses devam edıyor goruntu donup kalıyor ama youtube uygulamasından acınca bır sorun yok catır catır oynatıyor vıdeoyu artı telefonun hafızasındakı vıdeolardada goruntu donuyor realplayerle oynattıgı ıcın nasıl duzeltebılırım bu sorunu

gameower93

Üye
internete giremiyorum hafıza dolu diyo napmalıyım acill
teşekkürler şimdiden

volkan_271

Üye
downgrade işlemi nasıl yapılıyor biri yardım edebilir mi ?91,04 den 91,03 e dönmek istiyorum

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
aynen.bende 91.003 e geri donmek istiyorm.91.004 de turkce dil yok!!

yunus emre ayar

Üye
mıllet acıl yardım etsın bırı gezmedıgım sayfa kalmadı bu e72ye göre flaş programı yokmu yanıp sönmesi ıcın mesela müzık calarkende flas muzuge gore yanıp sonmesı gbı . Acıl lazım arkadaslarrrrrrl,..

yasingnc

yasingnc

Üye
ben yeni bi kulaklık aldım mikrofonlu fakat telefona taktığımda donanım desteklenmiyor yazısı çıkıyor bunun için ne yapabiliriz bi bilginiz var mı lütfen acil!! :nono:

yasingnc

yasingnc

Üye
arkadaşlar ben yeni bi kulaklık aldım mikrofonlu fakat telefon desteklemiyor bana yardımcı olabilir misiniz lütfen çok acil!!:nono:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
yasingnc

yasingnc

Üye
netten aldım zaten ancak orda da uyumludur yazıyodu. yapılabilecek bişey yok mu?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
netten aldım zaten ancak orda da uyumludur yazıyodu. yapılabilecek bişey yok mu?
kulaklık jakını yerine iyice yerleştir, ve sağa sola doğru çevir...

belki temassızlık vardır :bilmm

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Linkini atar misin kulakliginin?

- - - Eklendi - - -

Bu arada Gravity'den Twitter'da fotograf paylasamiyorum?

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
öncelikle s.a bir arkadaşımda e72 var kamerayi actiginda siyah ekran gelip telefon donuyormus yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tsk ederim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
öncelikle s.a bir arkadaşımda e72 var kamerayi actiginda siyah ekran gelip telefon donuyormus yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tsk ederim
Bilgilerini yedekleyip telefonu formatlasın, hafıza kartınıda pc de yedek alıp biçimlendirsin, muhtemelen sorun düzelir...

yasingnc

yasingnc

Üye
linki paylaşamıyorum özelden atıcam. gerçi uyumlu marka sıralaması vermemişti ama mobillere uyumlu yazınca almıştım. jakı tam taktım oynattım ama yemedi olmuyo..:bilmem:

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
linki paylaşamıyorum özelden atıcam. gerçi uyumlu marka sıralaması vermemişti ama mobillere uyumlu yazınca almıştım. jakı tam taktım oynattım ama yemedi olmuyo..:bilmem:
Arkadaşım, orada mobil cihazlarla uyumlu yazıyor, 100 çeşit mobil cihaz var..

Marka model belirtilmeyen ürünlerden uzak dur, en azından deneme imkanın olan yerlerden al... Muhtemelen uyumsuzdur..

yasingnc

yasingnc

Üye
neyse artık yapılıcak bişey yok. yine de çok sağol kardeş vakit ayırdığın için teşekkürler. eyvallah :oke:

Üst Alt