Nokıa e72 ciler sorunlarını yazsınlar çözelim tüm sorunlar çözülmüştür

Sponsorlu Bağlantılar

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Forumdaki tarayıcılar çözümünüz olabilir

güldenis

Üye
yer bildirimi sorunum var benim :(

halloween25

Üye
bence götürme ben götürdüm degişen bişi yok kardesim

----------Eklendi @ 02:44:50 ---------- Yazıldı @ 02:43:17 ----------

sende youtube den standart video izleme var realplayer den yani ordanda acmıyomu ne gibi hata veriyo önce varsayılan erisim noktasını tanımlayın diyomu??

jenar80

Üye
ben you tubeyi kaldırdım,nokia clup taki ovi den bidaha indir demişti,bende kaldırdım ama baktım ovide you tube yok :/ şimdi you tube yi adresini yazıp açıyorum.videoların üzerine gelip tıkladığımda ekran siyah şekilde bekliyo hiç bi uyarı yazısı çıkmıyo ekranda.arkadaşa sordurdum sizin pc üzerinden yaptığınız güncelleme eksik kalabilir buraya yani nokia clup a bırakın biz güncellemeleri yapalım normale döner demişler,bende bi deniyim diyodum ama sen şimdi hiç yaptırma teldeki bilgileride kaybedersin diyince kafam karıştı,karar veremiyorum ama sinirlendiğim kesin bu duruma :/

ilkerpakkan

Üye
Bende e72 kullanıcılarından bırıyım artık cılekes mı dıelım ne dıelım anlaıdm telefon goruntu ıtıbaryle gercekten lafım yok buna..ama ıcerık desen bılmıorum ben pek memnun kalamadım telden ..esımle aldıgımz bu ıkı tel ılk aldıgımzda seste sorun vardı dogru duzgun acık alanda konusamıoduk ses bı anda dusuodu sankı tel hıc cekmıomus gbı sebeke sorunu olarak dusunduk ama cekıo telefon..hadı dedık degstrelım nokıa bıze yenı tel gonderdı nasıl olduysa artık bı sorun yok dedı ısrarcı olunca degstrdıler..hadı onlarda geldı dıelım artık sorunla karsılasmayız dedık ne mumkun gene aynı sorun devam edıo..sız dostlardan rıca bu ses sorunuyla (acık alanda konusurken ses bı anda dusmesı tel cekmıomus gbı olması karsı tarafın dıger tarafı bı sure duymaması) gbı durumla karsılasan arkadasımz varmı?varsa bunu nasıl cozu bu konuda yardımınızı rıca edıyorum..saygılarımla...

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende e72 kullanıcılarından bırıyım artık cılekes mı dıelım ne dıelım anlaıdm telefon goruntu ıtıbaryle gercekten lafım yok buna..ama ıcerık desen bılmıorum ben pek memnun kalamadım telden ..esımle aldıgımz bu ıkı tel ılk aldıgımzda seste sorun vardı dogru duzgun acık alanda konusamıoduk ses bı anda dusuodu sankı tel hıc cekmıomus gbı sebeke sorunu olarak dusunduk ama cekıo telefon..hadı dedık degstrelım nokıa bıze yenı tel gonderdı nasıl olduysa artık bı sorun yok dedı ısrarcı olunca degstrdıler..hadı onlarda geldı dıelım artık sorunla karsılasmayız dedık ne mumkun gene aynı sorun devam edıo..sız dostlardan rıca bu ses sorunuyla (acık alanda konusurken ses bı anda dusmesı tel cekmıomus gbı olması karsı tarafın dıger tarafı bı sure duymaması) gbı durumla karsılasan arkadasımz varmı?varsa bunu nasıl cozu bu konuda yardımınızı rıca edıyorum..saygılarımla...

öyle bir sorun yok arkadaşım.telefonla eşinle konuşurken her iki telefonunda seçeneklerden ses senteleyicilerini aç ve artı *#0000# yaptığında telefon sürümünüz 71.04 değilse wi-fi ile seçeneklerden güncellemeleri kontrol et de ve yeni güncellemeyi yükle ama şarjınız yarıdan az olmasın

ilkerpakkan

Üye
Ustadım esımınde benımde telımın surumu 051.018... Belkı eskı bı surum olabılır cunku bı nokıa shopa gıdıp bu sıkıntımı dıle getrdgıımde yazılım yukleyın ama tam duzelırmı bılemıoruz dedıler..bende acıkcası ses dısında bı sorun yasamadıgım ıcın bısı yapmadım sz nedersınz yazılımsal olabılırmı? Konusurken sızın dedıgınz herseyı yaptım gurultu gıderıcı vs. Problem hala devam ettıgı ıcın burda bole bı baslık gorunce sızen destek almak ıstedım..destegınz ve cevaplarınza tesekkr ederım ayrıca...

YkPkY

YkPkY

Üye
Ustadım esımınde benımde telımın surumu 051.018... Belkı eskı bı surum olabılır cunku bı nokıa shopa gıdıp bu sıkıntımı dıle getrdgıımde yazılım yukleyın ama tam duzelırmı bılemıoruz dedıler..bende acıkcası ses dısında bı sorun yasamadıgım ıcın bısı yapmadım sz nedersınz yazılımsal olabılırmı? Konusurken sızın dedıgınz herseyı yaptım gurultu gıderıcı vs. Problem hala devam ettıgı ıcın burda bole bı baslık gorunce sızen destek almak ıstedım..destegınz ve cevaplarınza tesekkr ederım ayrıca...

güncellemeni yinede tavsiye ederim.pc varsa ovi suitle güncelle.çünkü sizin kullandığınız sürüm piyasaya çıkan ve şikayetler doğrultusunda geri çekilen sorunlu sürüm

anılbaran

anılbaran

Üye
e72 de sertıfıka almadan nası hacklıcez hellox oluyomu o tıp programlar var mı veya sertıfıka alcamız bı sıte lazım bı arkadasım ıcın

YkPkY

YkPkY

Üye
Hiç bir site artık sertifika vermemekde.modifiyeli yazılım atacaksınız

faik1234

Üye
Ben nokia oviden uygulama indirdim. uygulumayı yükledim. fakat sonra uygulumanın üstüne tıklayınca cevap vermio hiç bir tepki vermiyor,açılmıyor uygulama

ahmetbnc

ahmetbnc

Üye
telefonum kendi kendine reset atıyor sebebi ne olabilir 2 kere yaptı yaklaşık 3 4 haftadır kullanıyorum ilk defa oldu sizce yazılımsal bi sorunmu donanımsal bi sorunmu ne yapmalıyım bilgilendiririseniz sevinirim şimdiden tşkkrler . . .

adur

Üye
S.a Kardeşim. benım telefonumda mesaj geldiğinde 1 mesaj alındı yazıyor . bazı e 72lerde ise isim yazıyor gönderenin ismi . bunu nasıl yapabilirm?

kelesli_35

Üye
çok kasıyor ne yapmam gerekiyor

nesto3

nesto3

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]ekranın renk kalitesi düştü gibi. Ekran belli aralıklarla kararıyor tekrar kendine geldiğinde her şey normal gibi ekrani oynatınca yine bozukjvz6s zasdım[/SIZE][/COLOR]

mrt_100

Üye
Iyi günler bende 2. El nokia e72 aldim ama telefon gayet temiz rakam tuşlari çizdi ama oyun oynarken qwerty klavyesindeki rakam tuşlari çalişmiyor. (örneğin maç oynarken 5'e bastiğimda pas atmiyor) birde sis uzantili oyunlarin ekran çözünürlüklerini 320x240 yapma gibi bir imkanimiz var mi? şimdiden teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Iyi günler bende 2. El nokia e72 aldim ama telefon gayet temiz çıktı ama oyun oynarken qwerty klavyesindeki rakam tuşlari çalişmiyor. (örneğin maç oynarken 5'e bastiğimda pas atmiyor) birde sis uzantili oyunlarin ekran çözünürlüklerini 320x240 yapma gibi bir imkanimiz var mi? şimdiden teşekkürler (pardon yanlış yazmışım)

barbaros3434

Üye
E72 telefonumun ekranı ters döndü, nasıl düzeltebilirim ?

esma3406

Üye
bende de e72 var uzun bir süredir telefona mesaj geldiğinde sesi çıkmıyo ve titremiyo bunun için servise yolladım geri aldığımda 3 4 gün sonra yine aynı sorun oldu kendim bazen hallediyorum ama düzelmedi bi turlü ne yapmalıyım yardım ederseniz çok sevinicem

hepseen

Üye
Benim sebeke problemim var ve kameram calismiyor lutfen yardimci olun sefler ....

Üst Alt