opera Mobil'den girince yer bildir çıkıyor. Ya da haritalarda yerini bildir varyer bildirimi sorunum var benim![]()

Bende e72 kullanıcılarından bırıyım artık cılekes mı dıelım ne dıelım anlaıdm telefon goruntu ıtıbaryle gercekten lafım yok buna..ama ıcerık desen bılmıorum ben pek memnun kalamadım telden ..esımle aldıgımz bu ıkı tel ılk aldıgımzda seste sorun vardı dogru duzgun acık alanda konusamıoduk ses bı anda dusuodu sankı tel hıc cekmıomus gbı sebeke sorunu olarak dusunduk ama cekıo telefon..hadı dedık degstrelım nokıa bıze yenı tel gonderdı nasıl olduysa artık bı sorun yok dedı ısrarcı olunca degstrdıler..hadı onlarda geldı dıelım artık sorunla karsılasmayız dedık ne mumkun gene aynı sorun devam edıo..sız dostlardan rıca bu ses sorunuyla (acık alanda konusurken ses bı anda dusmesı tel cekmıomus gbı olması karsı tarafın dıger tarafı bı sure duymaması) gbı durumla karsılasan arkadasımz varmı?varsa bunu nasıl cozu bu konuda yardımınızı rıca edıyorum..saygılarımla...
Ustadım esımınde benımde telımın surumu 051.018... Belkı eskı bı surum olabılır cunku bı nokıa shopa gıdıp bu sıkıntımı dıle getrdgıımde yazılım yukleyın ama tam duzelırmı bılemıoruz dedıler..bende acıkcası ses dısında bı sorun yasamadıgım ıcın bısı yapmadım sz nedersınz yazılımsal olabılırmı? Konusurken sızın dedıgınz herseyı yaptım gurultu gıderıcı vs. Problem hala devam ettıgı ıcın burda bole bı baslık gorunce sızen destek almak ıstedım..destegınz ve cevaplarınza tesekkr ederım ayrıca...