Nokia N8 vs Android

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
STaT!C

STaT!C

Üye
şakacı seni
wifi sorunu ne onu açıkla?
radyo da öyle bir sorun yok kaydettiğin hiçbir frekans silinmiyor
reset sorunu yok 4 aydır kullanıyorum reset nedir görmedim arada her cihaz kendini resetler
güç düğmesi sorununu tanımla?

bunlar tutarsız açıklamalar yapma arkadaşım.

Bu sorunlardan hiçbirini yaşamadım. Kulaktan dolma bilgilerle buraya gelip yazma

pRime.

pRime.

Üye
En çok sorun çıkan işletim sistemi symbian buda bi gerçek.

Hayır değil, türkiye'de en çok satan işletim sistemi olduğu için çok sorun çıkarıyormuş gibi duruyor. Android nokia'nın türkiye'de sattığı kadar satsa ortalık sorun kaynar. :oke:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve -omer-
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Arkadaşlar ben telefonu genel olarka multimedya için kullanacak biriyim.
Yani;
güzel foto çekmeli
videoları .avi formatını falan takılmadan oynatabilimeli, rahatça film seyredebilmeliyim.
500-1000 tl arası da fiyat aralığım var.

Nokia n8 gerçekten güzel bir tercih, ancak en kötü özelliği symbian 3 olması.

Bunun dışında işletim sistemi kaliteli Optimus Black var ama onun da kamerası kötüymüş

Aynı şekilde Samsung Ace'in de kamerası kötüymüş.

Samsung I9003 Galaxy SL seçeneklerim arasında.

HTC Desire HD (ace) var, kamerası da 8 mp fena değil gibi ama bunun da şarjı çok kötüymüş

Siz ne önerirsiniz?

Evet android'li bir telefon almak mantıklı ancak video ve fotograf kalitesi n8'e ulaşamasa bile o civarlarda bir telefon arıyorum.

n8 mi android mi?

multimedia deyince
ya s2(android)
ya da n8(symbian)

senin fiyatlara göre: N8 :oke:

fireman87

fireman87

Üye

Hayır değil, türkiye'de en çok satan işletim sistemi olduğu için çok sorun çıkarıyormuş gibi duruyor. Android nokia'nın sattığı kadar satsa ortalık sorun kaynar. :oke:

Vallahi kardesim bunları ben söylemiyorum, bazılarının dilleri yanmış bazılarınında baska biyerlere onlar beni ilgilendirmiyor.. Ben ne görüyorsam ne okuyorsam onları yazıyorum sonucta bende nokia'nın cihazlarını kullandım n73 n80 6630 vesaire, bunlarda birtakım sorun yaşadım işletim sisteminden ötürü.. Bana kimse gelipte o kullandığım cihazları savunamaz mesela.

_ardaa

_ardaa

Üye
hiç symbian kullanmamış veya en fazla 5800 kullanmıştır onunla tüm symbianları çözmüş yetmemiş kafadan sorunlar uyduruyor, konu sahibi arkadaşa pek yol göstermiyorsun.

6600 1 sene kullandım hiç sorun yaşamadım o dönemin en akıllı cihazıydı
sonra 6630 kullandım ilk çıktığında aldım ve halen duruyor hiç sorunsuz
sonra arada bir iki tane daha kullandım bir iki ay onların modelini unuttum
sonra n73 kullandım canavar gibi telefondu hiç sorun yaşamadım
sonra n95 8gb aldım ilk çıktığından ve o da halen duruyor ne işletim sistemi olarak ne de başka birşey de sorun yaşamadım

şuan n8 kullanıyorum 4 ay oldu alalı 43 tane oyun yüklü çoğu HD oyun altyazılı film yüklü sürüyle 60 civarı mp3 var radyo frekansları ayarlı silinmiyor güç düğmesinde sorun yok wi-fi sorunu yok reset hiç yaşamadım donma hiç olmadı canım sıkılınca spb shell yüklüyorum sonra siliyorum home screen yüklüyorum yakında anna gelecek bu kadar zamandır symbian kullanırım sorun hiç yaşamadım telefon alacak arkadaş içinde n8 tavsiye ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
fireman87

fireman87

Üye
Konuyu ikili muhabbete çevirmeyelim, herkes burada görüşünü belirtecek, herkes tavsiyesini yapacaktır.. Tavsiyeleri bekleyelim.

pRime.

pRime.

Üye

Vallahi kardesim bunları ben söylemiyorum, bazılarının dilleri yanmış bazılarınında baska biyerlere onlar beni ilgilendirmiyor.. Ben ne görüyorsam ne okuyorsam onları yazıyorum sonucta bende nokia'nın cihazlarını kullandım n73 n80 6630 vesaire, bunlarda birtakım sorun yaşadım işletim sisteminden ötürü.. Bana kimse gelipte o kullandığım cihazları savunamaz mesela.

Ben de 3230 3250 kullandım hiç sorun yaşamadım yazılımsal olarak senin şanssızlığın bu ve genelleme yapıyosun sen.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve STaT!C
fireman87

fireman87

Üye

Ben de 3230 3250 kullandım hiç sorun yaşamadım yazılımsal olarak senin şanssızlığın bu ve genelleme yapıyosun sen.

Konuyu daha fazla kişiselleştirmeyelim, benim genelleme yaptığım yok. Gelen tavsiyeleri takip edelim lütfen.

nonamex

Üye
Donup reset atma, takılma ve yavaş çalışma sorunları var.

Yavaş çalışma > 680 mhz işlemci yetersiz geliyor, 1ghz işlemcili Androidlerle yarışamıyor.

Takılma ve donma sorunları Anna'da giderilmiş ama hala reset atıyor (eskisi kadar sık ve hergün olmasada..)

pRime.

pRime.

Üye
Donup reset atma, takılma ve yavaş çalışma sorunları var.

Yavaş çalışma > 680 mhz işlemci yetersiz geliyor, 1ghz işlemcili Androidlerle yarışamıyor.

Takılma ve donma sorunları Anna'da giderilmiş ama hala reset atıyor (eskisi kadar sık ve hergün olmasada..)

Kişiden kişiye değişiyor o sorunlar. Bende reset sorunu yok bir iki kez yaşadım sadece, hız olarak yeterli, özellikle tema efektleri kapalıyken. Donma olarak gözle görülür bir sıkıntımda olmadı. Arada sırada yavaş çalışabiliyor, bunu gpu entegresine bağlıyorum. Anna ile daha da iyi olacaktır.

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
Peki beyler,

android veya n8 .srt altyazıları çalıştırabiliyor mu? demek istediğim filme gömülü olanlar yazılar değil.

Bir de android telefonlar arasından
Samsung Ace
Samsung I9003 Galaxy SL
HTC Desire HD
Optimus Black

hangisini önerirsiniz?

bunlar dışında n8 de hepsi ortalama aynı fiyata geliyor 1000 tl, çok kararsız kaldım...

_ardaa

_ardaa

Üye
Peki beyler,

android veya n8 .srt altyazıları çalıştırabiliyor mu? demek istediğim filme gömülü olanlar yazılar değil.

Samsung Ace
Samsung I9003 Galaxy SL
HTC Desire HD
Optimus Black

hangisini önerirsiniz?

bunlar dışında n8 de hepsi ortalama aynı fiyata geliyor 1000 tl, çok kararsız kaldım...

sen yazılanları okumuyorsun heralde, altyazılı filmleri oynatıyor n8 yani filmin yanına filmle aynı isimde .srt altyazı dosyasını at telefon altazıyı görüyor.

bana kalırsa n8 çok yerinde bir seçim olur amaa sen android istiyorsun içinde uhte kalır bence optimus black al çünkü bu android sevdasıyla n8 seni tatmin etmez.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Peki beyler,

Samsung Ace
Samsung I9003 Galaxy SL
HTC Desire HD
Optimus Black

hangisini önerirsiniz?

dördü arasında desire hd. Mükemmel flash performansı ve htc sense var. :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus black onerırım kardesım sana suan kullanıyorum 2 aydır bı sıkıntısını yada sorununu gormedım. kamerası mukemmel, 3g konusma yapıosun genelde on kamerasıda 2.0 mp. tasarımı,hızı ve şarj suresi gayet ıyı. android 2.2 froyo yuklu. ekran kalitesi ve parlaklıgına hayranım zaten oyun oynarken psp warmıs gıbı hıssedıosun elınde. fiyatına göre en iyi smartphone bence..

ArMaGeDdOn_87

Üye
dostum en fazla 2 ay sonra N9 geliyo,bnce N9 al..

kaptannova

Üye
piyasada ki galaxy s ten sonra alınabilecek en iyi telefon wave 2 dir. en üstün donanım. 720p 30 fps hd video. 5mp kamera.

5800 kullanmış birisi olarak konuşuyorum. benim için müzik herşeydir. ve telefonumda oyun oynamakta isterim. fakat bir hata yaparak 5800 aldım. tek kötü yanı oyun performansı idi. denize düştü. bozuldu gitti. bende wave 2 almaya karar verdim.

blackaid

blackaid

Üye
n8 işlemcisini düşük buldum reset sorunu telefonuna göre değişir her telefonda olacak diye bir durum yok arkadasımdaki 5800ında resetleme olmuyordu bendeki 5800 da reset sorunu vardı video izlerken tam ortasında resetliyordu sinir bozucu bir durum servise felan götürdük yine düzelmedi

StraightLO

Üye
piyasada ki galaxy s ten sonra alınabilecek en iyi telefon wave 2 dir. en üstün donanım. 720p 30 fps hd video. 5mp kamera.

5800 kullanmış birisi olarak konuşuyorum. benim için müzik herşeydir. ve telefonumda oyun oynamakta isterim. fakat bir hata yaparak 5800 aldım. tek kötü yanı oyun performansı idi. denize düştü. bozuldu gitti. bende wave 2 almaya karar verdim.

Aha işte su katılmamış Samsung fanı :aha: konuya gelecek olursak N8 tavsiyemdir :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...