kcr
Üye
elimde android var diyeceksen 1 milyar küsürü feda edicen yoksa android android değil
c7 her ihtiyacımı karşılıyo , daha yeni 8mp çıkarıyo millet "elindekiyle mutlu olmayı biliceksin"![]()
Zaten övünülecek bir malzeme kalitesi bir de kamerası kaldı maalesef...

android bana symbian ın ilk yıllarındaki gibi heyecan veriyor. Ben n8 ilede çok film seyrederim ama çoğu filmi n8 de acamayip sinir hastası olurum ; s3 de bir film atacağım zaman acaba acacakmi diye düşünmem hangi formatta attıysam filmi hemen açtı hatta artık filmleri hd kalitesinde ve dts ses formatında izliyorum 8/9 gb lık filmler i rahatlıkla izleyebiliyorum. Buraya kadar yazdıklarım androidin medya oynatma gücünden bahsetmek istememdi. Geleyim usb otg olayına ; bir arkadaş android de yok yazmış ; yanlış yazmış mesela s3 de otg kablosunu alıp takarsınız ; geçtim 1/2 gb lık flash diskleri , 1trabayt lık hard disk bile baglayabilirsiniz
son dedim ama bir de batarya konusuna değinmek istiyorum ; arkadaşlar batarya olayı kişinin kullanımına bağlıdır ben mesela s3 u sadece konuşma ve mail için kullandım bir sefer deneme maksatlı , toplamda 2/5 gün şarj gitti ama normal kullanımda ki ağır kullanırım ben ; n8 ide akşamdan akşama sarja takıyorum kullandıgımda sgs3 de . Yani bana saçma geliyor bu kadar şarj gidiyor geyikleri . Telefonu sadece telefon amaçlı kullanırsınız 1 hafta bile dayanır şarj ama günümüzde bu cihazlar resmen pc lerin papucunu dama atacak nitelikte , bu şekilde kullanıldığında ise günde bir kere sarja takmak sizcede normal değilmi?