Nokia N8 vs Android

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 vs Android
Arkadaşlar ben telefonu genel olarka multimedya için kullanacak biriyim.
Yani;
güzel foto çekmeli
videoları .avi formatını falan takılmadan oynatabilimeli, rahatça film seyredebilmeliyim.
500-1000 tl arası da fiyat aralığım var.

Nokia n8 gerçekten güzel bir tercih, ancak en kötü özelliği symbian 3 olması.

Bunun dışında işletim sistemi kaliteli Optimus Black var ama onun da kamerası kötüymüş

Aynı şekilde Samsung Ace'in de kamerası kötüymüş.

Samsung I9003 Galaxy SL seçeneklerim arasında.

HTC Desire HD (ace) var, kamerası da 8 mp fena değil gibi ama bunun da şarjı çok kötüymüş

Siz ne önerirsiniz?

Evet android'li bir telefon almak mantıklı ancak video ve fotograf kalitesi n8'e ulaşamasa bile o civarlarda bir telefon arıyorum.

n8 mi android mi?

pRime.

pRime.

Üye
N8'le dediklerinin hepsini ve fazlasını yapabiliyorsun. N8 diyorum.

• Beğen
Tepkiler: -omer-
atmaca508

atmaca508

Üye
n8 al

fireman87

fireman87

Üye
Telefonlar hakkında biraz daha araştırma yapmanı tavsiye ederim, forumda şöyle bi dolaşsan yeter :oke:

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
Telefonlar hakkında biraz daha araştırma yapmanı tavsiye ederim, forumda şöyle bi dolaşsan yeter :oke:

1 haftadır araştırma yapıyorum ama işte olay düğüm oldu.

n8'de android olsa direk alırdım, n8 özellikleri tam bana göre ama işte symbian gibi ölü bir işletim sistemine de 1000 tl verilmez. hele ki nokia windows phone la anlaştı...

_ardaa

_ardaa

Üye
elbette ki n8 işletim sistemine pek takılma.

sağdan solan duyduklarınla yada dolduruşa gelerek karar verme sonuçta telefonu kullanacak olan sensin, symbian ölü bir sistem değil üstelik istediğin tüm özellikler n8 de mevcut işletim sistemi ölü olsa ne yazar, film sorunsuz izleyebiliyorsun üstelik altyazı destekli, 12mp kamera 720p hd vide müzik desen var oyun desen var gir bak s^3 oyunları bölümüne şimdi işletim sistemi ölse sen bir daha film izleyemeyecek misin?

• Beğen
Tepkiler: AgentWalter
fireman87

fireman87

Üye
İşletim sistemine pek takılmasın, sonucta sorunsuz bir işletim sistemi değilmi ?

• Beğen
Tepkiler: filozofurkan
_ardaa

_ardaa

Üye
İşletim sistemine pek takılmasın, sonucta sorunsuz bir işletim sistemi değilmi ?

kaç tane symbian cihaz kullandın ne kadar süre kullandın, üstelik elbette sorunsuz bana symbian sorunlarını sıralasana bakalım neymiş öğrenelim bizde.

c3yhun57

c3yhun57

Üye
kaç tane symbian cihaz kullandın ne kadar süre kullandın, üstelik elbette sorunsuz bana symbian sorunlarını sıralasana bakalım neymiş öğrenelim bizde.

bu arkadaş kullaktan duyma laflarla hareket ediyor nokia n8 nokianın şuana kadar çıkardıgı en iyi telefonlar arasında

fireman87

fireman87

Üye

Emin ol çok kullandım, kullanan arkadaslarımda var ve hala symbian'dan yakınan arkadaslarımda.. Ben işletim sisteminin geneline kötü demiyorum ama sorunları var bu bi gerçek.

----------Eklendi @ 11:36:13 ---------- Yazıldı @ 11:35:03 ----------

bu arkadaş kullaktan duyma laflarla hareket ediyor nokia n8 nokianın şuana kadar çıkardıgı en iyi telefonlar arasında

Senin yaşın kadar nokia cihaz kullandım ben, sen merak etme.

• Beğen
Tepkiler: 61semih
_ardaa

_ardaa

Üye
tamam da say kötü yönlerini de alacak arkadaşa yol göster o zaman öyle kötü demekle bir sistemi kötü olmaz, de ki bak şöyle şöyle oluyor şurası hatalı şurası bozuk hem biz de öğrenelim hem de arkadaş ne alacağına karar versin olur mu?

STaT!C

STaT!C

Üye
symbian işletim sistemine destek 2016 ya kadar sürecek bir kere ona takılma. symbian dışındakiler de kusursuz bir sistem değil mutlaka eksikleri olur. N8 Sorunsuz seri olanını alırsan sıkıntı yaşamazsın.Şu anda n8 kullanıyorum ve cihazı aldığıma pişman değilim. Bu yüzden N8 :good:

'Patron

'Patron

Üye
Dostum Symbıan evet sorunlar çıkarıyo olabilir ama enazından tecrubelı.android daha dunkı çocuk. n8i al pişman olmazsın.

• Beğen
Tepkiler: -omer-
fireman87

fireman87

Üye
tamam da say kötü yönlerini de alacak arkadaşa yol göster o zaman öyle kötü demekle bir sistemi kötü olmaz, de ki bak şöyle şöyle oluyor şurası hatalı şurası bozuk hem biz de öğrenelim hem de arkadaş ne alacağına karar versin olur mu?

N8 sorunları ;

Wifi sorunu .
Radyo sorunu (frekans'lar her kapattığında siliniyor)
Reset sorunu ( belirli bir zamandan sonra yaklaşık 2 ay, telefon kendisini resetliyor),
Güç düğmesi sorunu

Ve daha niceleri.. Bu yazdıklarımı tek tek araştırabilirsiniz..

_ardaa

_ardaa

Üye
her işletim sisteminde sorunlar vardır ne android kusursuz ne ios ne de symbian ama n8 alıpta pişman olacağı biz cihaz değil, özellikle birileri tarafından symbian sorunlu bir sistem olarak gösterilmeye çalışılıyor ama değil olsa bu kadar kişi symbian kullanmazdık.

pRime.

pRime.

Üye
Tamam ozaman bizde buraya android sorunlarını yazalım, forum birbirine girsin, 3-5 kişi ban yesin, herkes rahatlasın. Bunu mu istiyorsunuz?

_ardaa

_ardaa

Üye

N8 sorunları ;

Wifi sorunu .
Radyo sorunu (frekans'lar her kapattığında siliniyor)
Reset sorunu ( belirli bir zamandan sonra yaklaşık 2 ay, telefon kendisini resetliyor),
Güç düğmesi sorunu

Ve daha niceleri.. Bu yazdıklarımı tek tek araştırabilirsiniz..

şakacı seni
wifi sorunu ne onu açıkla?
radyo da öyle bir sorun yok kaydettiğin hiçbir frekans silinmiyor
reset sorunu yok 4 aydır kullanıyorum reset nedir görmedim arada her cihaz kendini resetler
güç düğmesi sorununu tanımla?

bunlar tutarsız açıklamalar yapma arkadaşım.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
fireman87

fireman87

Üye
Kim ne derse desin n8'inm bu sorunları mevcut ve böyle olmayada devam edicek..En çok sorun çıkan işletim sistemi symbian buda bi gerçek.. Heleki n8'de. Ama sen alırım onlara katlanırım diyosan o senin tercihindir..

pRime.

pRime.

Üye
şakacı seni
reset sorunu yok 4 aydır kullanıyorum reset nedir görmedim arada her cihaz kendini resetler

Hep hatalı üretim olan birinci serilerin sorunlarını yazmış arkadaş dikkatini çekerim arda.

fireman87

fireman87

Üye
şakacı seni

Birincisi ben senin arkadaşın değilim, ek olarak bu sorunların hepsini araştırdım tek tek link vermek isterdim ama reklam olmasın yaz google amcana o sana detaylı bilgileri vericektir. Ayrıca bu sorunlar her cihazda olucak diye bi kaide yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...