Symbian'dan Vazgeçtim Android Telefon Alıp Aranıza Girmek İstiyorum Ama!

Sponsorlu Bağlantılar

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
symbianları savunan kullandıgı telefonu kötülemek istemeyendir.

ben de 5800 kullanıyorum.ama 2.mesjda dedigm gibi.daha güçlü donanıma sahip bi android alma imkanım yok.o yüzden 5800 kullanıyorum.

samety500

samety500

Üye
symbianları savunan kullandıgı telefonu kötülemek istemeyendir.

ben de 5800 kullanıyorum.ama 2.mesjda dedigm gibi.daha güçlü donanıma sahip bi android alma imkanım yok.o yüzden 5800 kullanıyorum.

seviyorm 5800 :D müzk dinlemek ayrı bi güzl

Şehriyar

Şehriyar

Üye
  • Beğen
Tepkiler: hzahidöden
samety500

samety500

Üye
61semih

61semih

Üye

bak müzik konusuna bişi diyemem hakkı var yani 5800 ın en özlediğim özelliği.. ama başka hiç öyle özlediğim özellik yok :D

nokia nın hatta sımdıye kadar gordugum butun telefonlar arasında 5700 ın ustune tanımam.denemeyem bılmez.ev arkadasımda vardı muzık konusunda thy tek rakıbıydi.ufak bır muzık setı gıbı ses cıkarıyordu,zaten muzık odaklı bır telefondu telefonun alt kısmı cevrılınce play stop pause ılerı gerı sarma tusları gelıyordu 5800 ı 2 katlar

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Glaxy s biraz kaba ben şimdilik gio ile android ailesine katılayım ilerliyen zamanda baktım olumlu sonuçlar alyorum s alırız bi tane ;)

bak ben diyorumki ikisinide almöa galaxy s al paranı topla bu ay alcaksan 1,2 ay sonra al ama galaxy s al hem adobe flash playeri calıştırır flash sitelere girersin hem 2,3 versiyon kullanıyo

1ghz işlemci 512 mb ram yani bak ben ace kullanıyorum cok memnunum gioda güzel fakat sen galaxy s al

----------Eklendi @ 10:19:31 ---------- Yazıldı @ 09:49:25 ----------

Birde sevgili arkadaşlar ben şimdi android 2.2 işlemcili bi telefon aldım ilerliyen zamanlar da adamlar 2.2 nin yazılımını keserler mi? Mesela adamlar 2.3 e ağırlık verirler 2.2 nin programları azalır bi sorun olur diye düşünüyorum bir de 2.2 yi 2.3 yapmak ne kadar doğru olabilir sitede okuduğum kadarıyla telefonu kasmaktan bahsediyorlar "iyide bu malın 800 mhz işlemcisi var ne kasması" diye içimden geçirmiyor değilim :) android 2.2 nin desteği iyi değil mi arkadaşlar sonra pişman olmayalım 2.2 aldık diye 2.3 de pahalı gerçi sanırım ayrıca kibar değil 2.3 yüklü olan telefonlar galiba:allalla: 2.2 de bir sorun yoksa 2.2 alalım ya :evet:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
2.3 ün kasması diye birşey yok bazı telefonlara 2.3 yeni çıktı ve test aşamasında çoğu yada test suresi kısa sürmüş oluyor.. zamanla stabil sürümler yayınlanır ve Froyo dan da hızlı olur gingerbread ın çıkış amacından birincisi hız ikincisi de görüntülü sohbet desteği..

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
hmm daha 2.3 çıkmamış gio için ama çıkarsa da gio ya yüklense bi sorun olmaz değil mi donma kasma vs. ?

2.3 ün kasması diye birşey yok bazı telefonlara 2.3 yeni çıktı ve test aşamasında çoğu yada test suresi kısa sürmüş oluyor.. zamanla stabil sürümler yayınlanır ve Froyo dan da hızlı olur gingerbread ın çıkış amacından birincisi hız ikincisi de görüntülü sohbet desteği..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Gio için 2.3.3 sürümü var

kargılı

kargılı

Üye
her zaman sinbian arkadaslar

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
telefon tavsiyesiyle ilgili bi yardımım maalesf olamayack ama android gerçekten iyi bir seçim.ben turkcell t10 kullandım ve android'e hayran kaldım.onunla bile nette video izleyebiliyorum.

ama o telefonun donanım özellikleri açısından zayıf olması sebebiyle daha çok 5800 kullanmaktayım.

bu konu altına gelip symbian'ı öve öve bitiremeyenler olabilir ama onlara da sözüm:

Android kullanmayan bilemez.

hayırlı olsun.
aynen android kullnmayan bilemez ben 5800 n97 n79 ve symbian ın tüm serilerini neredyse kullndım para lazımdı n97 i satıp galaxy mini aldım mini bile hepsine bin basar iyiki almışım şimdi galaxy s aldım.. bidaha olsun bidaha alırım :D

nonamex

Üye
aynen android kullnmayan bilemez ben 5800 n97 n79 ve symbian ın tüm serilerini neredyse kullndım para lazımdı n97 i satıp galaxy mini aldım mini bile hepsine bin basar iyiki almışım şimdi galaxy s aldım.. bidaha olsun bidaha alırım :D

:oke::oke:

Symbian tavsiye eden olmuş yok artık :ehe:kop:

Jetlak

Üye
arkadaşım ne market çalışmaması benim telefonda çalışıyorsa onda da çalışır

----------Eklendi @ 14:12:27 ---------- Yazıldı @ 14:11:00 ----------

:oke::oke:

Symbian tavsiye eden olmuş yok artık :ehe:kop:

ee böyleside var ne yapacaksın :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
arkadaşım ne market çalışmaması benim telefonda çalışıyorsa onda da çalışır

----------Eklendi @ 14:12:27 ---------- Yazıldı @ 14:11:00 ----------

ee böyleside var ne yapacaksın :)

Android bölümünde symbian tavsiye ediyor harcanıp gidecek haberi yok :D

nexpow

nexpow

Üye
istatikler ortada arkadaşım boşverin bunları symbianı brakıp android geçtim sagolsun androidde hakkını verdi hiç pişman olmadım

• Beğen
Tepkiler: nonamex

nonamex

Üye

kamez

Üye
symbianı kötülüyorsunuz ok hantal bir sistem ama nokianın hakkını yemeyin en kaliteli fonksiyonlar onda var ben n79 kullanıyorum özellik bakımından daha yeni çıkan dokunmatikler yetişemiyor ve tüm işlemleri görüyor tek ekranı ufak sorun o |-) fm transmit ten tut 3g 5mp el feneri rds müzik vs vs ,özellik açısından nokia güzel , görsellik estetik kolaylık olarak diyorsan diger markalar harika , nokia çok yönlü fonksiyonel telefon üretir nokianın cilaya zayıflamaya pratikliğe ihtiyacı var , 6680 de 3G varken i phone denen marka yoktu ı phone oldu ama 6680 3G ile arama yapıyordu o yapamadı daha yeni yeni :ehe

serdar84

serdar84

Üye
La napacan HaTiCe yi git Fatma al onda symbian var hemde anna lg samsung bunlarda cok radyasyon var gece elfenerine dönersin bak android gibi uzayli olursun yesil yesil gecenlerde bir androidli telefon aldim ikde bir kasti durdu siyah ekran sistem hatasi sarj hemen bitti sarj ede ede elektrik faturasi cok geldi gittim telefonu tahta kalede sattim 250 tl ye gittim bir nokia aldim hemde en symbianlisindan lütfen yazdimigm yorumlarin silmeyin :aha:

Üst Alt