Symbian'dan Android'e GEçiş... Telefon Önerileriniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
s2 ocleniyor s2 al

avcitalip

avcitalip

Üye
Öncelikler herkeze merhaba.

Ben bir Symbian kullanıcısıyım. Fakat kısıtlı uygulama oyun vs. derdinden kurtulmak için Android'e geçmeye karar verdim.
Ben araştırdım fakat bir sürü telefon modeli ve hepsinin belli noktalarda eksileri var.

Ben tamamen oyun oynamak ve iyi zaman geçirmek için bir telefon istiyorum.
Ekran büyüklüğü benim için önemli max 900 TL limitim var. Buna göre telefon önerilerini bekliyorum.
Eğer kafamdakini bulamazsam tablet almayı düşünüyorum ama gönlüm telefondan yana.

Aklıma takılan modeller:
Lg Optimus 3d P920
Motorola Razl XT910

İnternetten alışveriş yapmayı seven biri değilim o yüzden mağzadan önerirseniz sevinirim.
Ek olarak birde arkadaşlar üstüne şu kadar koy vs demeyin çünkü bu üstüne birşeyler koyduğum max bütçem :)
Ekran büyüklüğü 4,5 olsun ister gönül ama Yardımlarınızı bekliyorum.

sen bence temiz az kullanılmış s2 GT-I9100 al :oke: eğer sıfır olmak zorunda dersen internetten alışverişi sevmiyorum demişsin ama sıfır s3 mini var hemde 900 TL'den daha ucuza Gittigidiyor'da(ben 10 tane alışveriş yaptım ve hiçbir sıkıntı çekmedim !)

ha eğer biraz daha koyabilirim 1.000 TL falan yaparım bütçeyi dersen Sony Xperia S var donanım olarak s2 den daha iyi fakat s2 yazılımsal anlamda ondan daha iyi

senin yerinde olsam bir tane 2.el temiz Samsung Galaxy SII GT-I9100 alırdım :evet:SIII Mini'den DAHA GÜÇLÜ ! ve DAHA İYİ !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt