Arkadaşlar konuyu uzatmanın anlamı yok iphone diye herkez tutturmuş çoluk çocuğun elinde iphone var sanki belediye dağıtıyor . İphone yi 1 gün kullanma şansım oldu ve tiksindim telefondan rezalet ötesi sesi çok az çıkıyo kamera berbat sen şimdi gidip bir s4 ile iphone 5 i karşılaştıramazsın.
iphoneyi alıcak adam telefon beni uğraştırmasın ve işlemlerimi hızlı yapim dicek .
Androidde ise telefonlar uğraşıcaksın biraz buda güzel birşey benim açımdan ben o telefona o kadar para verdiysem o telefonu karıştırıcak arkadaş kurcalıcam. Ben şuan GM Discovery kullanıyorum ve telefon mükemmel ne kasma gördüm nede başka birşey arkadaşlar bide bunu başka arkadaşların görmesi için inceleme videoları çekiyorum izleyin sizde hak vericeksiniz Android demek stabil olmamak değil tek markayada takılı kalmayın bazı markadar samsung dan daha stabil çalışabiliyor ben generali 7 ay oldu alalı ne kasdı nede dondu nede beni yarı yolda bıraktı. Ve bu telefonu ailemden 4 kişiyede aldım vede hiçbiri şikayetçi değil bide bununla kalmayıp general mobile discovery elite adında yeni dünyanın en güçlü telefonunu ülkemize getiriyor daha ne isteyelim hem de 1200 tl gibi bir fiyat ile ben onuda alıcam ve alttaki inceleme videomu seyredin sizde anlicaksınız.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız