symbianları savunan kullandıgı telefonu kötülemek istemeyendir.
ben de 5800 kullanıyorum.ama 2.mesjda dedigm gibi.daha güçlü donanıma sahip bi android alma imkanım yok.o yüzden 5800 kullanıyorum.
müzk dinlemek ayrı bi güzlseviyorm 5800müzk dinlemek ayrı bi güzl

bak müzik konusuna bişi diyemem hakkı var yani 5800 ın en özlediğim özelliği.. ama başka hiç öyle özlediğim özellik yok![]()

bak müzik konusuna bişi diyemem hakkı var yani 5800 ın en özlediğim özelliği.. ama başka hiç öyle özlediğim özellik yok![]()
bak ben diyorumki ikisinide almöa galaxy s al paranı topla bu ay alcaksan 1,2 ay sonra al ama galaxy s al hem adobe flash playeri calıştırır flash sitelere girersin hem 2,3 versiyon kullanıyo
1ghz işlemci 512 mb ram yani bak ben ace kullanıyorum cok memnunum gioda güzel fakat sen galaxy s al
android 2.2 nin desteği iyi değil mi arkadaşlar sonra pişman olmayalım 2.2 aldık diye 2.3 de pahalı gerçi sanırım ayrıca kibar değil 2.3 yüklü olan telefonlar galiba
2.2 de bir sorun yoksa 2.2 alalım ya 
2.3 ün kasması diye birşey yok bazı telefonlara 2.3 yeni çıktı ve test aşamasında çoğu yada test suresi kısa sürmüş oluyor.. zamanla stabil sürümler yayınlanır ve Froyo dan da hızlı olur gingerbread ın çıkış amacından birincisi hız ikincisi de görüntülü sohbet desteği..
her zaman sinbian arkadaslar

aynen android kullnmayan bilemez ben 5800 n97 n79 ve symbian ın tüm serilerini neredyse kullndım para lazımdı n97 i satıp galaxy mini aldım mini bile hepsine bin basar iyiki almışım şimdi galaxy s aldım.. bidaha olsun bidaha alırımtelefon tavsiyesiyle ilgili bi yardımım maalesf olamayack ama android gerçekten iyi bir seçim.ben turkcell t10 kullandım ve android'e hayran kaldım.onunla bile nette video izleyebiliyorum.
ama o telefonun donanım özellikleri açısından zayıf olması sebebiyle daha çok 5800 kullanmaktayım.
bu konu altına gelip symbian'ı öve öve bitiremeyenler olabilir ama onlara da sözüm:
Android kullanmayan bilemez.
hayırlı olsun.

root atmayı biliyomusn
aynen android kullnmayan bilemez ben 5800 n97 n79 ve symbian ın tüm serilerini neredyse kullndım para lazımdı n97 i satıp galaxy mini aldım mini bile hepsine bin basar iyiki almışım şimdi galaxy s aldım.. bidaha olsun bidaha alırım![]()

Symbian tavsiye eden olmuş yok artık![]()

arkadaşım ne market çalışmaması benim telefonda çalışıyorsa onda da çalışır
----------Eklendi @ 14:12:27 ---------- Yazıldı @ 14:11:00 ----------
ee böyleside var ne yapacaksın![]()

istatikler ortada arkadaşım boşverin bunları symbianı brakıp android geçtim sagolsun androidde hakkını verdi hiç pişman olmadım
fm transmit ten tut 3g 5mp el feneri rds müzik vs vs ,özellik açısından nokia güzel , görsellik estetik kolaylık olarak diyorsan diger markalar harika , nokia çok yönlü fonksiyonel telefon üretir nokianın cilaya zayıflamaya pratikliğe ihtiyacı var , 6680 de 3G varken i phone denen marka yoktu ı phone oldu ama 6680 3G ile arama yapıyordu o yapamadı daha yeni yeni