Üst düzey Android kullanıcılarının objektif yorumlarına ihtiyacım var..!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Üst düzey Android kullanıcılarının objektif yorumlarına ihtiyacım var..!!
Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar üst düzey Android kullanıcılarının objektif yorumlarına ihtiyacım var. Kısmetse 1 yıldır kullandığım N8 telefonumu satıp HTC EVO 3D almak üzereyim. Ancak hala kararsızlığım devam ediyor çünkü N8'i hala seviyorum hoşuma giden bir telefon. Fakat HTC EVO 3D aklımda kaldı almayı çok düşünüyorum ama hayatımda ilk defa Nokia'nın dışında bir telefon kullanıcam ve ilk defa Android kullanıcam. Şimdi üst düzey Android kullanan ve HTC' nin üst düzey modellerini kullanan arkadaşların objektif yorumlarına ihtiyacım var, özellikle Evo 3D kullanan varsa çok iyi olur.
Sorularım:
- Uygulama oyun market Navigasyon ve Gps yeterliliği ne durumdadır. Google Maps, Ovi Maps kadar güzel midir.? (Türkçe Sesli Yönlendirme vs vs)
- Symbian'ın forum bölümü konu ile dolup taşıyor ancak Android bölümü (yanlış anlamayın) fazla kalabalık gelmiyor (yanılıyorda olabilirim) Kullanılmadığı için mi.?
- Ayrıca HTC markasının kendine ait forum yada başka bir paylaşım alanı var mıdır? Symbian kadar zengin midir.?
- HTC yada Android'lerin pc suite programları ovi suite gibi basit kullanışlı arayüzlere sahip midir? iş görür mü?
- Android'e oyun yada uygulama kurulumu symbian gibi basit midir.?

Aklımda olanlar şu anda bunlar. Kullanıcı arkadaşların objektif yorumları benim için çok önemlidir. Şimdiden teşekkür ederim.

serif55

serif55

Üye
1- Uygulama, oyun çeşitliliği yuh dedirticek kadar fazla orda sorun yok, Gps işinde google map benim kanaatime göre dünya birincisi tabiki ama ayrıca programlarda kullanabiliyorsunuz İGO, Route 66 vs.

2- Symbian bölümündeki yeni açılan konulardan mı bahsediosun yoksa eskilerdenmi anlayamadım ama eskilerdense eğer Symbianın tarihine bakarsan Android yanında çocuğu kalıyor. Symbiandaki konu sayısının fazlalığı bundandır. Korkan oluyor, kullanamam diyen oluyor yada bütçesi yetişmiyor insanın geçemiyor belkide iyi bir androidli telefona çünkü almışken iyisini almak ister herkes.

3-Samsung kadar olmasa bile HTC de dünya çapında kendi geliştiricileri olan bi firma, Doğal olarak çoğu forumlarda HTC ve samsung diğerlerine göre bir adım öndedir her zaman, yine sıkıntı olmaz bu konudada.

4-Daha önceden HTC wildfire s kullanmıştım ama açıkça söylemek gerekirse HTC nin pc suite i bi halta yaramaz adamakıllı bi işlem bile yapamıosun neredeyse, Şimdi SE Xperia Arc S kullanıyorum adamlar yapmış herşeyini kontrol edebiliosun bilgisayardan. Bunlar orjinalleri, geliştiricilerin yapmış olduğu Pc Suite lerde var tabiki onlarıda kullanabilirsin ve kullanımlar basit merak etme.

5-Oyununa göre değişiyor kardeşim; game.apk bi dosyayı kurmak aynı symbiandaki gibi kolaydır tıklıosun kurulsunmu diyor kuruyosun bitiyor ama gamex.apk + Sd Data diye bi sistemde olabiliyor bazı hd oyunlarda bunlardada genelde paylaşan arkadaş neyi nereye atıcağının bilgisini veriyor yani yine sıkıntı yok :)

Umarım yardımcı olmuşumdur kardeşim ;)

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim değerli yorumların için teşekkür ederim kayınbiladerim de htc tatto vardı onun kullandığı pc suite benzeri şeyi görmüştümde dediğin gibi 5 para etmiyordu açıkçası htc markasıda alacağım en son telefonlardan biri olarak gelirdi hep ama media markette evo 3d çok yakından inceleyince çok hoşuma gitti. Yardımcı oldun gerçekten sağolasin bir de evo 3d kullanan birini bulursak tam olur. Birde kardeşim android in işletim sistemi olarak yüksek donanım istiyor olmasının dezavantajlarını yaşıyormusun. Mesela symbıan işletim sisteminin verdiği performansın aynısını androidin vermesi için hemen hemen iki katı donanım istiyor olması bilinen birşey bu bir handikap midir. 1.2 ghz çift çekirdek işlemci android için yeterli midir? Birde 4.0 gelecek sanırım daha çok sistem yiyecek. Zira ben n8 de 28 uygulama açtığımi biliyorum deneme amaçlı. Bunu aşıp 40 kusurları görenler var ki işlemci hızı ve rami belli zaten. Android te bu yönden korkmali miyim?

----------Eklendi @ 07:16:17 ---------- Yazıldı @ 07:07:25 ----------

Birde kullanan arkadaşlardan öğrenmek istediğim birşey var sense arayüzü ne anlama geliyor sense arayüz müdür sense işletim sistemi midir nedirse artık. Yeni androidlerde duyar oldum ama cahillik başa bela :)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
1-Android Market,Ovi Store'nin 3 katı fazla uygulama barındırıyor.Google maps en iyisi evet.Ekstradan istersen Route 66 derim.

2-Androidde konu az olma olasılığının tek sebebi Andoidin internet desteğine ihtiyacı olmamasıdır.Symbiancılar buraya yüzlerce tema oyun resim hack yapmak vb işlerle geliyor.Androidde böyle şeylere gerek yok herşeyi içinde.

3-Bilmiyorum tam olarak ama 2 numarada belirttiğim gibi.

4-HTC'nin PC suite programı biraz karışık.Anlıyacağın biraz haşır neşir olmak gerekiyor.

5-Android markete gir.İstediğin uygulamaya tıkla,download de indi işte bu kadar.Herşey markette var zaten forumda oyun aramana gerek kalmaz.

Androidi kullanan birçok marka var bildiğin gibi ve her marka kendisine özel arayüz(tema gibi) yapıyor.Sense arayüzü HTC'nin kullandığı arayüz ve en iyisi bu bir gerçek.

Androide 1 Ghz tek çekirdek de yetiyor merak etme.1.2 Ghz çift çekirdek seni uçurması için.HTC Evo 3D'de 60 uygulama açarsın.Gelip buraya resmini koyarsın.O kadar.Zaten Ram daha fazla olduğu için çok rahat kaldırır.HTC yüksek donanım altından rahatlıkla kalkabiliyor.

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sana da yorumun için teşekkür ederim çok bilgilendirici oldu sağolasin. Yıllarca ilk telefonumdan bugüne kadar sadece nokia kullandığım için biraz tereddüt var ama evo 3d inanılmaz hoşuma giden bi telefon oldu kismetse alıcam bu hafta. Bakalım artık bizde androidli olacaz gibi fakat ne yalan soyliim telefonumu hala çok seviyorum yorumlarınız için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt