[alikan]
Üye
Üst düzey Android kullanıcılarının objektif yorumlarına ihtiyacım var..!!
Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar üst düzey Android kullanıcılarının objektif yorumlarına ihtiyacım var. Kısmetse 1 yıldır kullandığım N8 telefonumu satıp HTC EVO 3D almak üzereyim. Ancak hala kararsızlığım devam ediyor çünkü N8'i hala seviyorum hoşuma giden bir telefon. Fakat HTC EVO 3D aklımda kaldı almayı çok düşünüyorum ama hayatımda ilk defa Nokia'nın dışında bir telefon kullanıcam ve ilk defa Android kullanıcam. Şimdi üst düzey Android kullanan ve HTC' nin üst düzey modellerini kullanan arkadaşların objektif yorumlarına ihtiyacım var, özellikle Evo 3D kullanan varsa çok iyi olur.
Sorularım:
- Uygulama oyun market Navigasyon ve Gps yeterliliği ne durumdadır. Google Maps, Ovi Maps kadar güzel midir.? (Türkçe Sesli Yönlendirme vs vs)
- Symbian'ın forum bölümü konu ile dolup taşıyor ancak Android bölümü (yanlış anlamayın) fazla kalabalık gelmiyor (yanılıyorda olabilirim) Kullanılmadığı için mi.?
- Ayrıca HTC markasının kendine ait forum yada başka bir paylaşım alanı var mıdır? Symbian kadar zengin midir.?
- HTC yada Android'lerin pc suite programları ovi suite gibi basit kullanışlı arayüzlere sahip midir? iş görür mü?
- Android'e oyun yada uygulama kurulumu symbian gibi basit midir.?
Aklımda olanlar şu anda bunlar. Kullanıcı arkadaşların objektif yorumları benim için çok önemlidir. Şimdiden teşekkür ederim.
Sorularım:
- Uygulama oyun market Navigasyon ve Gps yeterliliği ne durumdadır. Google Maps, Ovi Maps kadar güzel midir.? (Türkçe Sesli Yönlendirme vs vs)
- Symbian'ın forum bölümü konu ile dolup taşıyor ancak Android bölümü (yanlış anlamayın) fazla kalabalık gelmiyor (yanılıyorda olabilirim) Kullanılmadığı için mi.?
- Ayrıca HTC markasının kendine ait forum yada başka bir paylaşım alanı var mıdır? Symbian kadar zengin midir.?
- HTC yada Android'lerin pc suite programları ovi suite gibi basit kullanışlı arayüzlere sahip midir? iş görür mü?
- Android'e oyun yada uygulama kurulumu symbian gibi basit midir.?
Aklımda olanlar şu anda bunlar. Kullanıcı arkadaşların objektif yorumları benim için çok önemlidir. Şimdiden teşekkür ederim.