Symbian'dan Vazgeçtim Android Telefon Alıp Aranıza Girmek İstiyorum Ama!

Sponsorlu Bağlantılar

umutku84

umutku84

Üye
bende gio kullaniyorum gerçekten güzel bi telefon ama kamerasini pek yeterli bulmuyorum bide şarjı çabuk bitiyo başta bende ace düşündüm ama gioya karar verdim öneririm

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Bana gio 480 dedi adam ama ben ace i beğendim 240 fazla verdim bunu aldım beni cezbeden arka beyaz kapağı ve çizilmez ekranı :) birde şu bana sormadan internete girme işini halledersek süper olacak
bende gio kullaniyorum gerçekten güzel bi telefon ama kamerasini pek yeterli bulmuyorum bide şarjı çabuk bitiyo başta bende ace düşündüm ama gioya karar verdim öneririm

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bana gio 480 dedi adam ama ben ace i beğendim 240 fazla verdim bunu aldım beni cezbeden arka beyaz kapağı ve çizilmez ekranı :) birde şu bana sormadan internete girme işini halledersek süper olacak
şunu deneye bilirsin mesela.ben starda telefonumda tüm internet ayarlarını silmiştim internete girceği zaman profiller yok diyodu giremiyodu :D
yada wifi varsa diğerlerini sil tek wifiyi bırak sonra modemden şifreyi değiştir bidaha şifre yanlış hatası verir yani s5230w de öyle oluyo ama denemeye değer.

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
İnternet ayarlarına nasıl erişebilirim:hmmm

şunu deneye bilirsin mesela.ben starda telefonumda tüm internet ayarlarını silmiştim internete girceği zaman profiller yok diyodu giremiyodu :D
yada wifi varsa diğerlerini sil tek wifiyi bırak sonra modemden şifreyi değiştir bidaha şifre yanlış hatası verir yani s5230w de öyle oluyo ama denemeye değer.

----------Eklendi @ 10:38:31 ---------- Yazıldı @ 10:26:34 ----------

Tamam eriştim :) teşekkür ederim

ebuzen

Üye
2 tane samsung gio aldım biri eşime biri kendime.başarı garantili 2 yıl garantili.1 yılda çalınmaya kırılmaya çarpmaya yani herşeye karşı sigortalattım.467TL ye aldım artı 59 TL ye de 1 yıl sigortalattım.sana da tavsiye ederim

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
2 tane samsung gio aldım biri eşime biri kendime.başarı garantili 2 yıl garantili.1 yılda çalınmaya kırılmaya çarpmaya yani herşeye karşı sigortalattım.467TL ye aldım artı 59 TL ye de 1 yıl sigortalattım.sana da tavsiye ederim

Valla hocam ne yalan soyliyeyim benimde gonlum gio dan yanaydi fakat ace aldik artik ama androidden memnunum telefonlar biraz kaba yoksa cihazlarda iyi :)

ozzytaste

ozzytaste

Üye
öncellikle ikisinde marketi calıştıramassın market dedigim android market yoksa diger market uygulamaları calışıyor ben telefona kurdum googlenin yaptıgı android marketi fakat düzgün calışmıyor calışsada boş cünkü anlaşmalı operatör yok

ekrana gelirsek

gio 320 x 480 piksel, 3.2 inç 16 milyon renk TFT ekran
ace 360 x 480 piksel, 3.5 inç 16 milyon renk TFT ekran kapasitif dokunmatik

ayriyeten acede bu özellikler varmış

Accelerometer sensor for Ul auto-rotate
Dokunmaya duyarlı kontroller
TouchWiz v3.0 Ul

kemara ve flash vede acenin pahali olması gioya göre

Gps iyi

uygulama cok

uygulama silme yükleme kolay ayrıca yavaşladıgını düşündügün an görev yöneticisi / ram bellegi sil yap rami sıfırla

ayrıca illede android market (orjinali)istiyosan 2,3de calışıyor fakat raam kullanımı fazla oyüzden telefon kasar 2,3 de bu söylediklerim gözünü korkutmasın zaten 10 yakin belkide daha fazla market programı var başkalari tarafından yapilmmış kaliteliler

ama sen paran varsa galaxy s al benden demesi dahada cok paran varsa galaxy s2 al:d::d:

kaynak :
Eğer gingerbear 2.3.3 sürümüne yükseltirsen rahatlıkla girersin markete ve her uygulamayı sorunsuz kullanırsın. Androidte sıkıntı bataryayı mahf etmesi, sürekli arka planda uygulamalar açılıyor olmasından dolayı :(

Üst Alt