bnm ram 60 mb de kalıyor hiç program yüklemedim hafıza kartına formatladım ?
emeğine sağlık
Menüyü 4x4 olarak yapmak mümkün mü?
calisman icin tesekkurler fakat hacklimi diye soracagim ama baslikda hacli diyor ama benim makinede olmuyor neden se atladigim bir yermi varki yardimci olurmusun
tesekkurler
hackli ve her türlü programı sorunsuzca kurdum.
Eline sağlık.
fw yi kurdum.telefonun dokunmatik hassasiyeti öncekine göre oldukça değişti sanki bana göre. ayrıca da hakkaten çok hızlı çalışıyo. kurulumu tam yapamadım ben sanırım araçlar daki romblow ve ekran yakala seçenekleri gelmedi bende. samsung widgetleri çok hoş olmuş. ellerine sağlık.
Yani mesela fanatik sitesi olsun birde benim girdiğim özel siteler olsun reklamlar falan kendi kendine değişiyordu yani flash demek istediğim dedim birde akbank sitesine gireyim vede vodafone ye baktım aynı oynamıyor oda öyle olunca bazı sitelerde resim birden kayboluyor
cfw tamamen sorunsuz. ancak türkçe karakterler konusunda bir sorum olacak. kendime ve birkaç arkadaşıma türkçe karakterli sms atarak deneme yaptım. nokia 5300'a gönderdiğim mesajlarda türkçe karakterler çıkmıyor. neden olabilir? (daha önceki cfw'de bu sorun yoktu)
bir kaç sorum var.... acaba samsung widgetlı dosyayı indirirsek ev ekranını nokiaya çevirmek için tekrar fw yüklemek mi gewrekiyor yoksa ayarlar ev ekranından değişiyor mu?
java gömülü mü... oyun performansı nasıl...
oyun performansı orjinale göre geliştirilmiştir java mevcuttur
Yazma dili Türkçe seçili. Zaten sadece 5300'a gönderilen mesajlarda oluyor bu sorun. Nedenini çözemedim hala.
dostum güzel bir fw ye benziyor indirdim muhakkak deneyeceğim ve devamının gelmesini temenni ederek kolay gelsin diyorum
hocam Güzel olmuş ellerin dert görmesin de benim öğrenmek istedğim Samsung ev ekranını kullanırken başka widget ekleyebiliyomuyuz? Mesela favori kişiler ve bağlantılar için eklmek istiyorum varmıdır? yoksa elimizdekiyle mi yetineceğiz
ayrıca widget menüsünde resimli kişiler diye bir şey var ama bende mi çalşmıyo yoksa ??
kardeş Use ini'ye basıp RM-368 5800 D1'İ seçin. kısmına gelinceye kadar herşey tamam RM-356 olucak sanırım 5800 D1 , seçtim sonra Flash'a bastığımda bu hatayı aldımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsonra öylece kaldı nasıl düzelir bu sorun nerde ?
Est. Kardeş ne demek rahatca kullan...Keşke X6 orijinal için olan yazılımdan çekmiş olsaydın...+5 adet ev ekranı içerir.(Kötüköylü'nün tam sayfa ekranını aldım umarım kızmaz kendisine teşekkürler)