okudum senden önce.şu an 4g stokta yok,apple yetiştiremiyor.anlayacağın 4g yok satıyor.5-10 bin satmakla iphone killer olunmuyor.
samsung waveninmi iphone 4 ünmü kamerası daha iyi dün karsılastırdım samsung daha canlı gösteriyor ama iphonede video cekio gibi sanki fotoda adamın dibine giriyor gerçek görüntü deil zoomlu gibi ve yakınlaştırmadada wave önde![]()
biliyorum o telefonu araştırdım gelecek var o telefonda ama iphoneyle rakip olamaz buunu baştan bil...
iphonede 2 5mp kamera..3g...herbişey var oyun uygulama iphonede coşturuyo bunu sende biliyorsun +
iphonede eşzaman dokunmatiği var ekrana istediğin kadar dokunabilirsin.. samsungda sadece 1 kere.. bu büyük bir eksi oyun uygulamalar ve diğer şeyler için

çok fena sacmalamassın kardes. Aynı seyler wave de mevcut. Sadece uygulama,oyun vs konusunda haklısın. O da zamanla
kullanan bilir , arastıran değil![]()
89,4 ile iphone4g 10. 
neyse zevkler ve renkler tartışılmaz samsung diyince benim aklıma telefon değil sadece alo geliyor.oyun kuramazsın,internete doğru dürüst giremezsin.samsung desteği olmaz.arada kalırsın.boşver gitsin işte.
samsungun hangi modeliyle nette rahatlıkla gezebilirsiniz,youtubeye girebilirsiniz,yüksek kaliteli videolar seyredip,oyunlar oynayabilirsiniz?

vede en güzel yanı Çok ince yaw Spr bişi her yere giriyor 

(aşık oldu )

mesela okuldaki herkez nerden aldın markası ne filan 1 hafta sonra 10 kişiden 6-7 sinde 3gs ler gitmiş waveler gelmiş olduğunu gördüm kü buda badanın büyüyüp genişleyeceğine gösterge

ben iphone a takılırm senelercede vazgeçmem sen o dediğiniz telefona kaç sene veya kaç ay takılacaksın bakalım.fazla uzatmaya gerek yok.hemen hemen her sitede bir çok telefon iphone ile karşılaştırılır.neden? çünkü hepsi iphone yetişemezde ondan.hepsi onu kıskanırda ondan.hepsi iphone u örnek alırda ondan.iphone bir fenomen bunu kabul edin.bir kullansanız bir daha bırakamıyorsunuz.aklınıza gelen her türlü program mevcut.oyun ve ekran kalitesine hiçbir telefon yetişemez.bana dandik telefonları iphone la yarıştırmayın.kullanın ne demek istediğimi anlarsınız.sende apple sitesine gir bak nasılmış iphone.
Wavein birçok yönden iphonedan üstün olduğu gayet açık bir şekilde ortada hepsini sayamıyacağım . Ekran kalitesine hiçbir telefon yetişemez demeniz ilginç çünkü Wave en düşük parlaklığında bile iphone 4 den daha iyi bir görüntü sağlıyor . Herkes tutturmuş bir oyun/uygulama diye . Madem insanlar bu kadar oyun düşkünü 2500 tl vereceği yere 900 tl verip üstüne yanında taşımak için psp hd kalitesinde oyun oynamak için bir ps3 alıp akşama kadar başından kalkmasınlar . Gerçi çıkalı daha 1 yıl bile bile geçmemiş bir işletim sisteminin 2000 in üzerinde uygulama ve oyuna sahip olması da ayrı bir konu (iphoneun ilk çıkış tarihinin üzerinden neredeyse 4 yıl geçtiğini düşünürsek bu sayı gayet fazla) . Herkesde iphone kullandın mı kullansan elinden düşürmezsin diye bir yargı da var . Bu da sanırım 1000 Tl bile etmeyen bir cihaza 2500 Tl verdikten sonra ortaya çıkan bir duygudan kaynaklanıyor . Ayrıca heryerde herşeyin iphone la karşılaştırılma sebebi de insanların iphone kullanıcılarına bak sen benden 3 kat 5 kat fazla para verdin ama ikisi arasında bir fark yok senin sadece uygulaman fazla demesidir . Bir insanın iphone kullanmasının tek makul sebebi de fazla para verip bir miktar imaj sahibi olmaktır . 10000 Tl lik hiçbir özelliği olmayan telefonlarda olduğu gibi .ben iphone a takılırm senelercede vazgeçmem sen o dediğiniz telefona kaç sene veya kaç ay takılacaksın bakalım.fazla uzatmaya gerek yok.hemen hemen her sitede bir çok telefon iphone ile karşılaştırılır.neden? çünkü hepsi iphone yetişemezde ondan.hepsi onu kıskanırda ondan.hepsi iphone u örnek alırda ondan.iphone bir fenomen bunu kabul edin.bir kullansanız bir daha bırakamıyorsunuz.aklınıza gelen her türlü program mevcut.oyun ve ekran kalitesine hiçbir telefon yetişemez.bana dandik telefonları iphone la yarıştırmayın.kullanın ne demek istediğimi anlarsınız.sende apple sitesine gir bak nasılmış iphone.
Doğrudur sürekli kapanma problemi olan 5800 , ekrana toz alan x6 , x6ya denk sadece extra 12 mp kamerası olan n8 .Nokianın tek şaheseri vardır o da 3310 : )i phone 4g ilk günden 1.5 milyon adet sattı bence fazla lafa gerek yoq şuan telefon dünyasının lideri iphone ardından nokiadır samsungun 1 tane iyi cihazı warsa nokianın 100lerce![]()