Samsung wave ıphone 4 ~ r a k ı b ı ~ ve yenı bada software

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ya güldürmeyin başlık bile İphone benzemeyi onun gibi olmayı gösteriyor.1 günde 1,5 milyonu samsungun hangi telefonu yapıyor acaba?boş yere uğraşmayın hiçbir telefon İphone a rakip olamaz.
:kop:Dogru bluetooth ile mp3 bile gönderemiyor :kop2:

BoRa_Tr

BoRa_Tr

Üye
Ben tam 3 sene iphone kullandım.(iphone 2g ve 3gs)Başta iphone aldığımda bu telefon nasıl bir şey dedim.Uygulamalarda yok yok.Herkesin de dikkatini çekiyor çok mutluydum.Samsung'u da çok sevmiodum,dokumatiği iphone kadar başarılı olmadığından.Telefonum da eksiyince yeni telefon düşünmeye başladım.İphone 4 gördüm ve son nokta dedim fakat gsmarena.com da bi baktım açık ara farkla 1. olan wave i gördüm.İnceledim gayet iyidi de ya dokumatiği kötüyse die düşündüm.Turkcell shopa gittim bi baktım bu ekran ne? Dİe bi soru sordum çünkü yoktu bööle bi ekran.Dokumatiği de mükemmeldi fiyatıda çok uygun ama uygulama sorunu waerdı.Onu buraya üye olmadan önce okudum güncelleniormuş.Açık olarak iphone hiç kötü bir telefon ben de çok seviyorum hele uygulamaar.....AMA ŞU BİR GERÇEK Kİ SAMSUNG ESKİ SAMSUNG DEİL.İPHONE KULLANANLAR Bİ TURKCELL SHOP GİDİP BAKSIN.:oke:

Lacrymosa

Üye
iPhone 1,5 milyon satmış diyen Nadir bey o 1,5 milyon kişinin Apple bağnazı olduğunu biliyor mu acaba?

:::burak:::

:::burak:::

Üye
arkadaslar faceden falan video izleyebiliyormusunuz ve merak ettigim bisey daha wave de hangi formattaki videolari izleyebiliriz cozunurluk fark yaparmi ben 5800 kullanicisyim tlfndan memnunun ama waveye taktim kafayi

izlenir,wave suanda butun formatlari aciyor

silveri

Üye
arkadaşalar

samsung wave
1 ghz işlemci
720p video
5 mp kamera
flash player 9 (flash player 10,1 updatei eli kulağında ayponcular kısmanmasın:d:
çoklu dokunmatik.
VEEEEEE aypon dörteeki 3d işlemcinin üst modeli wave de var (ayponcular kıskanmasın:d:)
3d oyunları netten izleyin arkadaşlar çok güzel grafikleri var.

Şu anda en iyi ses veren 2 nci cihaz (wave mp3 player + kulaklık ve 5,1 kanal ses) kaynak chip.com.tr (ayponcular kısmanmasın :d:)

Çok net superamoled ekranı var video testini izledim. aypon dörtten daha canlı ve net. (ayponcular kıskanmasın:d:)
cidden çok hızlı denemesem yazmazdım.

ayponda kullannan birisi olarak bu cihaza acil geçiş yapıyorum ve facebook da videolarmı izliyorum. saygılar.

Bu iş ps3 ve xbox360 olayına döner yakında:ehe

BoRa_Tr

BoRa_Tr

Üye
arkadaşalar

samsung wave
1 ghz işlemci
720p video
5 mp kamera
flash player 9 (flash player 10,1 updatei eli kulağında ayponcular kısmanmasın:d:
çoklu dokunmatik.
VEEEEEE aypon dörteeki 3d işlemcinin üst modeli wave de var (ayponcular kıskanmasın:d:)
3d oyunları netten izleyin arkadaşlar çok güzel grafikleri var.

Şu anda en iyi ses veren 2 nci cihaz (wave mp3 player + kulaklık ve 5,1 kanal ses) kaynak chip.com.tr (ayponcular kısmanmasın :d:)

Çok net superamoled ekranı var video testini izledim. aypon dörtten daha canlı ve net. (ayponcular kıskanmasın:d:)
cidden çok hızlı denemesem yazmazdım.

ayponda kullannan birisi olarak bu cihaza acil geçiş yapıyorum ve facebook da videolarmı izliyorum. saygılar.

Bu iş ps3 ve xbox360 olayına döner yakında:ehe

kesinlikle katılıorm özellikle yeni bi uygulama gelmiş walk&write die.tam benlik Yürüdüğüm anlarda hem mesaj yazabilir hem de önünüzü görebilirim.

Walk&Write uygulaması işte bu isteğinii yerine getiriyor! Üstelik
sadece 0.05 MB ve ücretsiz. site: :aha:

furkant

furkant

Üye
biliyorum o telefonu araştırdım gelecek var o telefonda ama iphoneyle rakip olamaz buunu baştan bil...

iphonede 2 5mp kamera..3g...herbişey var oyun uygulama iphonede coşturuyo bunu sende biliyorsun +

iphonede eşzaman dokunmatiği var ekrana istediğin kadar dokunabilirsin.. samsungda sadece 1 kere.. bu büyük bir eksi oyun uygulamalar ve diğer şeyler için

Wavede de multiscreen var ve ekranı iphone gibi kapasitif. Araştırmamışsın sadece iphone u savunmak için yorum yazıyorsun. Ayrıca Wave'in ekran mühendisliği, İphone den kat kat daha fazla.

silveri

Üye
arkadaşlar alıntıdır. aypon da ne var wave de ne var diye bir karşılaştırma buldum.

What’s still missing:

-No Flash support in the web browser (Wave'de var)
-No true multitasking for all applications (Wave'de var)
-iOS4 for iPhone 3G has limited new feature set
-Poor performance on iPhone 3G
-No quick toggles for Wi-Fi, Bluetooth or 3G
-No social networking integration (Wave'de var)
-No info widgets on lockscreen or homescreen (Wave'de var)
-SMS tones are still not customizable (Wave'de var)
-No mass mark emails as read
-No proper file browser or access to the file system
-No USB mass storage mode (Wave'de var)
-No vibration feedback when touching the screen
-No Bluetooth file transfers to other mobile phones (Wave'de var)
-Contacts lack a swipe-to-delete or mass delete feature
-No SMS/MMS delivery notifications (Wave'de var)
-No smart dialing (but Spotlight is a somewhat of a substitute)
-No DivX or XviD video support and no official third-party application to play that (Wave'de var)
-The whole iPhone is too dependent on iTunes - you cannot add the same type of content (video, ph s, apps) to the phone from two computers, a regular file management interface would have been much better

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar

lcd tv ye wave i bağlayıp telefondaki oyunu tv de oynamış adam diyeceksiniz bunun neresi ilginç telefonun lcd tv ye verdiği grafikleri görünce ps2 konsolda oyun oynandığını düşündüm helal olsun aferim samsung a

BoRa_Tr

BoRa_Tr

Üye
gerçi wave de bi de uygulama olsa ........:aha:

Lacrymosa

Üye
Bruce Lee dövüş oyunu hoşuma gitti. Alayını bayıltıyom. :D

dragondurul

dragondurul

Üye
slm arkadaşlar bende bir wave kullanıcısı olarak bazi + + lar eklemek istiyorum bilmediginiz
1.menu ve tuş kilidine aynı anda bastiginizda ekran görüntüsü yakalama var orjinal yazılımda
2.kamera özellikleri eksissiz her cekim modu var photoshop da resim düzeltmenize bile gerek karmiyor bircok filtre ve efekti telefon barindiriyor eksiksiz bir fotoraf işleme ve cekim gücü videoda flaş acma :)
3.HAngi Telefon hd Mkv formatinda Video oynatabiliyor takilmadan ? Samsung Wave ipohone birsürü converter mi eeskide kaldi her türlü video formatini evet mkv hd yi bile takılmadan oynattiyor bilmeyen arkadaşlar konverterla ugraşmasin direk mkv formatinda atsin videolarini
4.ipoho hastalari ve kullanicilari dokunmatik konusunda kıyaslama bile yapmiyorlar haybeye konusmaya gerek yok yan yana kıyaslasinlar dokunmatigini tavsiye
5.menu tusuna iki kere bastiginizda telefondaki herseyi aninda bulan arama fonksiyonu ve internet baglantiniz varsa internet search
6.gelişmiş anasayfa 10 tane anasayfa ekleyebilme
7.video oynaticida ekran parlaklıgı ve film rekngini ayaralaya bileceginiz üc secenek
8.sistemde pil cpu hafiza kodec göskergesi hangi telefon orjinalinde cpu göstergesi var xD
9.şuanda dünyada en iyi ekranli telefon olmasi siyah bölgelerin sıfır aydınlatmali bir ekran deneyimi telefonun ekraninda sanki stiker varmiş gibi sanacak arkadaşlariniz gün işiginda sadece %4 yansima ve her yönden 1 derece olsa bile görme acınız aynı görüntüyü gösterdiginini biliyormusunuz ipohonede denemeniz tavsiye telefonuun ekrani acikken veyada videyo acikkek telefonun yanindan tam göz hizasina getirip bi bakin biişey görebiliyormuusnuz
10. Ekran Her Yöne Dönüyor Video vb.. Uygulamalarda mesaşlarda vs..
11.gelişmiş eski tabirle arama kaydi emaillerin msn face bile kaydini tutan bir arama kaydi
12.sizin bir sürü para verip aldiginiz iphone 3gs nin acamadagi oyunlari acabilmesi iphone 4 g turkiyeye geldiginde acacaginiz oyunlardan bagsediyorum
13. 1 Ghz Snapdragon işlemci yapamıyacaginiz birşey yok ekran cpi yükünüde azaltıyor böylece saorunsuz oyun keyfi
14. Fm radyosu Olagan üstü kalitede Rds Ve kanal geciş çekimi süper ayrica fm radyado iyi ceken bir yerde cd kalitesinde radyo dinleye bileceginize eminim ve fm radyodan cd kalitesinde kayit yapabiliyor
15. günlük ajanda işlevlerinde ekstra özellikler günlük notlara oanki resim ekleyebilme ve masaüstünde yaplacalarda bunun görülebilmesi
şimdilik aklima gelenler bu kadar.
16.Eger Teknolaji İle İlgileniyorsaniz Fiyat/performans degerine bakılıp alınır bir teknolojik cihaz bu ürünün fiyat / performans oranai nerdeyse eşdeger ayni performanstaki bir cihazi sirf ipohene die 2500 tl gibi bi rakam vereceginize 750 tl verin biz samnsungla övünmüyoruz özelliklerini söylüyoruz sizde bir amerikan markasini körü körüne savunmayin övmeyin 2500 tl yabanci bir markaya vermeyin derim makul fiyatlarda ürünler alin aynı özelliklerde makul bir urun bulmak sartiyla tabi

Ve sonunda bu da oldu; almak isteyenlere "Sakın iPhone 4 satın almayın" uyarısı geldi.

iPhone 4'ün bitmek tükenmek bilmeyen anten tartışmasına son cevap 'nin Tüketici Raporundan geldi: "Biz iPhone 4'ü tavsiye etmiyoruz."
Tüketici Raporları sorumlularından Mike Gikas; "Mühendislerimiz gereken bütün testleri iPhone 4 üzerinde denedi ve ne yazık ki sonuç olumsuz" dedi. Elinizin, telefonun sol üst tarafıyla yani antenin olduğu bölgeyle teması halinde, çekim gücünde gözle görülür bir düşüş oluyor. Bu düşüş o kadar büyük ki konuşmanızın ortasında hattınız kesilebiliyor.
Yapılan testlerde mühendisler dışarı dünyaya tamamen kapalı bir sistem kullandı. Özellikle de herhangi bir radyo sinyalinden uzakta bir alan tercih edildi. En çok da çekim gücünün şebeke tarafından azaldığı yerlerde konuşmanın tamamen imkansız olduğu sonucu ortaya çıktı. Sonuçlardan emin olmak içinse aralarında; iPhone 3GS ve Palm Pre'nin de bulunduğu bir dizi farklı telefon da test edildi.

Nitekim iPhone 4 hariç, hiçbir telefonun sinyal gücünde gözle görülür bir düşüş belirlenmedi. Testler sonucundaysa bu soruna ufak ve garip de olsa bir sonuç bulundu. iPhone 4'ümüzün sol üst tarafına takacağımız koli bandı veya başka kalın, yalıtkan bir malzeme sayesinde yaşanan bu soruna bir çözüm bulabiliyoruz.
Gikas; "Her ne olursa olsun iPnone 4'ün bu soruna kökten bir çözüm bulması gerekiyor. Aksi taktirde bizden geçer not alamayacaklar ve ne yazık ki tüketicilere "iPhone 4 almayın" uyarısını yapmak zorundayız" dedi.

BoRa_Tr

BoRa_Tr

Üye
arkadaşlar şahsen bn kararsız kaldım samsung wave bi eksiği yok ama iphone 4 de de tonlarca uygulama var.Üstelik bulunan linkle internetten flash dosyası açabiliyor ve cydia da ibluetooth sayesinde bluetoothla dosya verip alabiliyorsun

işte videolar: flash videosu

bluetooth videosu hangisini alıyım karar sizin:hmmm

behcet98

Üye
sesli arama varmı ?
hızlı arama varmı ?
telefona baktığımda direk numaraları görebileceğim, bunu yaparken başka bir tuşa basmayacağım bir ayar varmı ?

doktor5045

Üye
slm iphone4 ıle wawe yi kısasladım arkadaslar ıkısınınde kamerası aynı kalıtede hd formatında cekım ozellıklerı var wawe de 3g goruntulu gorusme ımkanı var iphone de yok daha onemlısı bluetooth iphone da paylasım yapma ıznı vermıyor wawe de ıstersen 100 gb paylas gonder apple store 4 yılllık mazısı oldugu ndan 200 bınden fazla uygulamayla dunya sampıyonu bada bu yılın ısletım sıstemı sımdılık 1500 cıvarında uygulama var 4 yıl sonra o da 200 bını gecer multi touch ekran ıkısındede aynı her seyıyle aynı hemde bır baska fark ta apple halkın degıl elit kesımın markası oldugu ıcın yılda bır model uretıyor bu yuzden kıymetlendırılıyor samsung ıse yılda asgarı 15 model uretıyor her kesım ıcın apple ın 100 tl ye tel yapayım herkes kullansın polıtıkası yok yılda bır tane yapıp 2000 tl arkadas ısıne gelırse polıtıkası yurutuyor karar sızın

doktor5045

Üye
o kadar ovduklerı iphone da bluetooth olmaması ne kadar kötü olan bluetooth sadece kulaklıl ıcınmıs arkadasımda guzel bır mp3 yada vıdeo gordum kusura bakma bırader benım cıhazın bluetoot u calısmıyor adama seyiyle gülerler beee bırde kac para verdın 2000 tl nıye magazasında 200.000 uygulama var cogu ucretsız uygulama ındırmek ıcın verdım parayı dıyecegım olduuuuu gözlerım doldu badayla iphone 4 un ekranını yan yana koymusmu ıphone 4 kullanann arkadaslar multi touch olayına gelınce samsung bada da eszamanlı dokunmatık var ıstedıgın kadar arka arkaya basabılırsın denendı radyoda var 5mp flaslı kamerada var uygulama magazası su an 5000 e yakın uygulama barındırıyor ustelık daha bebek 1 yıl olmadı bada lanse edılelı iphone 4 yıldır uygulama bırıktırıyor unutmayalım surum bıle 1. sürüm daha samsung asgarı ucretlıyede tel yapıyor milyar euro luk adamada dunyada nokıa dan sonra en cok tel satan fırma ve samsung tel satarken apple laptop yapmayı bılmıyordu ısın acıkcası ha bırde wawe de youtubeve facebook vıdeolarını dırekt ızleyebılıyorsunuz flash destegı mevcut iphone de ızleyemezsınız jealbreak yaparak bazı uygulamarı aktıve etmekte garantı dısına cıkarıyor cıhazları 2000 tl verılen cıhazdada kımse yapamaz bunu steve jobs demıskı flash eskı devrın teknolojısı html var artık ısın enteresan tarafı flash playerı bakkal dukkanındakı çin malı sanıyorlar unutmamak gerekırkı onun arkasında en az apple samsung yada dıger fırmalar kada meshur bır yazılım devi var adobe sanırım anlatabılmısımdır htc samsung ve nokia adobe fırmsıyla anlasabılmek ıcın aylarca ugrasıyorlar saygılar

sinomix

Üye
bende wawe kullanıcısıyım tek kelimeyle muhteşem bir telefon yani kısacası anlatılmaz yaşanır samsung teknolojinin dibine vuruyor arkadaşlar hiçbir marka samsung la boy ölçüşemicek herşeyin en iyisini cıkarmaya başladı nokiya yı dibe vurduğu gb ipone da dibe vurucak çok yakında...

mskodal

Üye
iphone dünyada çıkardığı sadece 1 tane telefon modeli var eğer samsung aynı stratejiyi izlese yani yılda bir telefonu piyasaya çıkarsa günde 1,5 milyon değil saatte 5 milyon rakamına ulaşır ki bunu geçtim eğer samsung gibi bir firma bütün mühendislerini sadece 1 telefon çıkarmaya yönelik çalıştırsa insanlar bunu aldığında böyle bişey olamaz diye kafayı yerlerdi heralde steve jobs ta bi tane sipariş ederdi eminin bu kadar takıntılı olmaya mehal yok... şunu bilin derim; eğer samsung bütün enerjisini bir tane telefon için aktarırsa, iphone ortada telefonunu alacak adam bulamaz...

--------------- Ekleme ---------------

i phone 4g ilk günden 1.5 milyon adet sattı bence fazla lafa gerek yoq şuan telefon dünyasının lideri iphone ardından nokiadır samsungun 1 tane iyi cihazı warsa nokianın 100lerce :oke:

iphone dünyada çıkardığı sadece 1 tane telefon modeli var eğer samsung aynı stratejiyi izlese yani yılda bir telefonu piyasaya çıkarsa günde 1,5 milyon değil saatte 5 milyon rakamına ulaşır ki bunu geçtim eğer samsung gibi bir firma bütün mühendislerini sadece 1 telefon çıkarmaya yönelik çalıştırsa insanlar bunu aldığında böyle bişey olamaz diye kafayı yerlerdi heralde steve jobs ta bi tane sipariş ederdi eminin bu kadar takıntılı olmaya mehal yok... şunu bilin derim; eğer samsung bütün enerjisini bir tane telefon için aktarırsa, iphone ortada telefonunu alacak adam bulamaz...:box

sinomix

Üye
ewt katılıyorum sana dostum kesinlikle haklısın samsun sadece telefonla kalmıyor herşeyin en iyisini cıkarmaya başladı led tv 3 d monitor aklıma gelmeyen onca şey var
sadewce telefona yönelik olsa dediğin gb ipone deil hicbir telofon kolay kolay boy ölçüşemez

hakan5637

Üye
................................................................

Üst Alt