Samsung wave ıphone 4 ~ r a k ı b ı ~ ve yenı bada software

Sponsorlu Bağlantılar

jadeready

Üye
Valla Wave tek eksiği Uygulama eksikliği yoksa diğer her özelliğiyle İphone ile yarışır ve öne'de geçer

arasys

Üye
eger telefonun update ile kilitlenme sorunu olmasa ( yurtdisindayken 3 kere bozuldu haliyle telefonsuz kaldim orada ve su an ne kies ile baglanabiliyorum ne telefonu kontrol edebiliyorum garanti belgesi ile goturup parami geri isteyecegim veya duzelttirip satacagim ) belki iyi olabilir ancak Apple'in application storeunu gecmesini beklemek imkansiz cunku malum iphone kullanan insan sayisi ve haliyle program yazilimi yapanlarin sayisi daha fazla. Ben yaklasik 3 ay kulladim samsung wave'i yeni application haftada 1 veya 2 tane geliyor ki bunlarin da ne kadar kullanisli oldugu tartisilir.

Bunun yanisira telefon dunyanin her yeri ile uyumlu degil, ornegin Amerika'dayken 3G ozelligini kullanamiyorsunuz, ve bende oldugu gibi telefonunuz bozulursa oranin Samsung yetkilileri size yardimci olamiyorlar, Turkiye'ye yonlendiriyorlar o zamanda "telefonuuzu getirin biz halletmeye calisalim" diyorlar. Buradaki yetkililer telefonumu 1.5 saatte duzeltmeye calistilar. Heralde ben cok sanssizim telefon arizasi bitmedi ya da telefonun kendisinde sorun var diye dusunuyorum ancak telefonun kendi forumlarina bakarsaniz ayni sorunu yasayan bir cok insani gorebilirsiniz.

Samsung Wave bozulmadigi surece iyi bir telefon ancak Samsung'un satis politikasina baktiginizda ozellikle yurtdisinda habire yeni telefon cikartiyor ve cikarttiktan sonra onceki modellerine dokunmuyor dahi.

Aldigimdan beri telefonun Facebook gibi notification ozellikleri calismadi ve bunun buradaki 3G ile de alakasi yok, diger Avrupadaki kullanicilari da ayni sorunu yasiyor.

Acikcasi ben bu telefonu aldigima epey pisman oldum. Ama tekrar ediyorum, bozulmadigi surece piyasadaki bir cok telefondan cok daha iyi.

lorinseer

Üye
ne olsu paşam wave'yi yerden yere vurmuştun bi zamanlar..tutturmuşsun bi elma türküsü erciyese doğru...wave 2buçuk milyondan fazla sattı abisi galaxy s den bile fazla herkez yanlış bi senmi doğrusun ..:bye2:

--------------- Ekleme ---------------

ne olsu paşam wave'yi yerden yere vurmuştun bi zamanlar..tutturmuşsun bi elma türküsü erciyese doğru...wave 2buçuk milyondan fazla sattı abisi galaxy s den bile fazla herkez yanlış bi senmi doğrusun

nefret123456

Üye
Bak Wave de Hd vide çekme izleme var 1ghz işlemci var 512 ram var ayrıca uygulamaları İOS İle yarısıyor suanda bılıp bılmeden gelıp buraya laf yapma aslında sizede hak vermek gerekır Anten sorunu olan telefonu 1500 almak banada koyar ayfonculara acıyorum...

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tşkler

simasher

simasher

Üye
1 günde 1.5 milyon iphone alıyor sonra büyük telefon oluyor (:
bu paraya ekranıyla işlemcisiyle 3g ve 3gs i ezip geçen 4g ile kıyaslanabilecek bir cihaz yok başka ..

App için çok fazla şey beklemiyorsanız eğer iphone killer denebilir tek sorunu gelişen app dünyası ..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kelimelerimize dikkat edelim lütfen..

yusfcuk

yusfcuk

Üye
okudum senden önce.şu an 4g stokta yok,apple yetiştiremiyor.anlayacağın 4g yok satıyor.5-10 bin satmakla iphone killer olunmuyor.

Nadir abicim k.bakma daha sabredemedin okuyamadım bu yorumundan sonra neler demişsin bilmem ama bu yorumuna ve bundan önceki yorumlarına birkaç sözüm var
Sizin gibi kerizler oldukça daha çok iphone killer telefon üretilir. iPhone fanıymış güldürmeyin beni. Amerikada veya Avrupada stoklar yetişmeyebilir belki ama size noluyo adamların aldığı fiyatın en az 2 katına alıyorsunuz. Bütün telefon markaları hayret etti bukadar kerizlik dünyada eşi benzeri yok. Geleceğin telefonu dediğinde 12 mp kamera olur bikere. Aynı taktiği bizim bakkalcıda kullanıyor renkli şekerlerle çocukları avutup paralarını alıyor. Onlarda haklı bukadar çocuk oldukça bakkalcının sırtı yere gelmez ;)

hayatperest

hayatperest

Üye
iphone4g si olan varsa gelsin k.maraş^tayım karşılaştıralım her konuda. 3g.3gs falan filan hiç konuşmasın. aldım ben onların boy ölçülerini. sırada n8 var :bye2:

Noks

Noks

Üye
samsung waveninmi iphone 4 ünmü kamerası daha iyi dün karsılastırdım samsung daha canlı gösteriyor ama iphonede video cekio gibi sanki fotoda adamın dibine giriyor gerçek görüntü deil zoomlu gibi ve yakınlaştırmadada wave önde :)

hayatperest

hayatperest

Üye
samsung waveninmi iphone 4 ünmü kamerası daha iyi dün karsılastırdım samsung daha canlı gösteriyor ama iphonede video cekio gibi sanki fotoda adamın dibine giriyor gerçek görüntü deil zoomlu gibi ve yakınlaştırmadada wave önde :)

12Mp N8 saymazsak (şu an kamerası çoğu dijital fotoğraf makinesinde bile yok) kullanmayı bilen wave de her telefondan üstün resim çeker.

sözüm onlara yahu bide şu apple store yi öve öve bitremeyenlere hastayım. kaç senedir vr o apple store. samsung apps 4-5 aydır kullanıma başladı. bi de fiyatları karşılaştırın. çoğunun para verip aldığı uygulamaların benzeri samsung apps da bedava. o övdükleri programlar hep 10-15$ dan başlıyor. iphonuna kendi tema yapabilen var mı? linux tabanlı bada tamamen açık kaynak kodlu. biraz kafa yorarsanız kendi programınızı bile yapmayı başarabilirsiniz. illa amerikan menşei firma olmanıza gerek yok. linux u bilen zaten bilir ne demek istediğimi.

erem.qns

erem.qns

Üye
biliyorum o telefonu araştırdım gelecek var o telefonda ama iphoneyle rakip olamaz buunu baştan bil...

iphonede 2 5mp kamera..3g...herbişey var oyun uygulama iphonede coşturuyo bunu sende biliyorsun +

iphonede eşzaman dokunmatiği var ekrana istediğin kadar dokunabilirsin.. samsungda sadece 1 kere.. bu büyük bir eksi oyun uygulamalar ve diğer şeyler için

çok fena sacmalamassın kardes. Aynı seyler wave de mevcut. Sadece uygulama,oyun vs konusunda haklısın. O da zamanla :)

kullanan bilir , arastıran değil :oke:

mavrick

mavrick

Üye
çok fena sacmalamassın kardes. Aynı seyler wave de mevcut. Sadece uygulama,oyun vs konusunda haklısın. O da zamanla :)

kullanan bilir , arastıran değil :oke:

haketten ya millet ne boş ya,arkadasım telefonu kullanmamıssın ne atlıyon,youtube videolarında bile samsung wavein dokunma kalitesi ortada ,nedir bu milleti kandırma cabanız

hayatperest

hayatperest

Üye
2000tl verince dünyayı satın aldık sanıyorlar. başlarda o kadar çok iddialı değildim bu kıyaslama konusunda. çünkü iphone4 ü görmemiştim. karşılaştırma fırsatım oldu. tek kelime ile fiyasko yaklaşık 2000tl lik fiyatını düşününce. bunu yalnızca biz de demiyoruz. bütün teknoloji dergileri aynı şeyden bahsediyor. mesela chip dergisinin kasım ayındaki benzer ürün karşılaştırmalara bakın. 100 üzerinden 94,8 ile wave birinci:oke: 89,4 ile iphone4g 10. :bye2:

blacktwig

Üye
:kop::kop::kop::kop:
neyse zevkler ve renkler tartışılmaz samsung diyince benim aklıma telefon değil sadece alo geliyor.oyun kuramazsın,internete doğru dürüst giremezsin.samsung desteği olmaz.arada kalırsın.boşver gitsin işte.
samsungun hangi modeliyle nette rahatlıkla gezebilirsiniz,youtubeye girebilirsiniz,yüksek kaliteli videolar seyredip,oyunlar oynayabilirsiniz?

elimde hem iphone4 hem de wave var. boşuna konuşup yormayın kendinizi tek fark uygulamar. wave in ekranına bilmiyorum bile görün öyle yorum yapın. boş konuşmayın bence çok fazla bilmeden. hatta bu telefondan sonra iphone 4 e verceğim parayla 2 tane bundan alırdım daha iyi dedim açık ve net. gerçi normaldir sadece iphone veya wave kullanan birinin karganın kendi yavrusunu kartal görmesi gibi bişey. ama ikisini de biliyorum tek fark uygulama. o da bada daha yeni görcez bakalım .

metinn87

Üye
bütün yorumları okudum ve son noktayı koymaya geldim ben cep telefonu satış yöneticisiyim her telefonu gördüm ve denedim. ben nokiacı bir kişiyim her zaman nokia'yı severek kullanmışımdır... Şayet wave iş yerimize gelip cihaza pil takıp açıncaya kadar... telefonu beğenmeyi bırak resmen aşık oldum ve şuan kullandığım cihaz wavedir. iphone almaya gelen bir çok müşterimize de wave verdim. Bana kimse iphoneyi nokia yı felan savunmasın adamlar harbiden cihaz yarattılar bunu herkez kabul etsin. iphone savunan kişiler wavenin daha iyi olduğunu bilen ve yediremeyenlerdir. bilmeyenlerin de youtube ye girip wave ile iphoneyi karşılaştırma videolarını izlemelerini tavsiye ediyorum. önceki yorumlarda bir arkadaş n8 demiş 12mp v.s cihazın fotolarını görünce dedim ki nokia da harbiden bir şey yaptı cihazı elime alıp o 12mp dedikleri kamerasıyla wave yi yan yana açıncaya kadar tamamen n8 rezalet kötüsünü beklerdim de bukadar kötüsünü beklemezdim nokia beni tekrardan yanıttı ve hala 600mhzlerde sürünmekte nokia kullanıcılarını da yerlerde süründürmekte. son sozumu söylüyorum ve noktayı koyuyorum adamlar yenisini yapana kadar en iyisi wave saygılar...

fuckir007

Üye
Eveeet Gelelim Sonucumuza Gerçi evet bir yukarıda verilmiş ama satıcılıkla Wave güzelliği anlaşılmaz :evet::evet:

Açıkcası bir şey hatırlatıcam ''İPod Touch'' Bakınız ki İlk çıkan ipod touch dan almıştım ve günümüzdeki iphone 3gs den daha iyi bir performans gösteriyor ( DÜşünün ki İpof 4ün akıcılığını).nedeni de telefon özelliği olmaması dolayısıyla hiç takıla donma falan yok ben zamanında 700 Tl ye almıştım ve günümüzde 300 gibi komikten fiyatları var ama idda etmiyorum 400 de olur 500 de bunu aldık bu 1 çünkü iphoneun tek artı yanı uygulamalardı ve o uygulamalar ipod touchdada var şonuçta ikiside apple hatta ve hatta benimkinde kamera yok ama günümüzdekiler hem daha ucuz hemde 5 mp kamera ve mikrafonla geliyor (ki mikrofon kulaklıktada var):evet::evet:vede en güzel yanı Çok ince yaw Spr bişi her yere giriyor :ehe:ehe:ehe

Ben Wave kullanıcısıyım ve wave ın gerçekten tek eksik yanı uygulamalar ( zaman içerisinde düzelir) ama onları ipod touchımla gideriyorum ve emin olun ipod touchıma kendi ellerimle jailbreak yaptım ve uygulamalar ne kadar güzel görüntü versede bir müddet sonra adamı feci bayıyor. iphone da blutoth çoğu kişi bilir yanlızca iphone dan iphone olur ama wave de böyle bir durum yok her yöne istedğiniz kadar veri yollayabilirsiniz ayrıca BlueTooth 3.0 desteğiyle daha hızlııııı----.... :ehe:ehe:ehe:ehe

NOT: İphone 4 ün retina tarama ekranı Amoledi geçemez ve İphone 4 ü n ekran üreticisi Samsung dur buna alışın çünkü bu doğru. haa birde iphone 4 ün renk fazlalığı biraz daha fazla o da eminimki oyunlar için yapılmştır ... fakat o renk farkını okuldaki bir iphone 4 sahibi arkdaşımlar karşılaştırdım ve wave'e O da tutuldu :aha::aha: (aşık oldu )

Kısaca Telefonu Wave (elektro worldden haftasonları %25 indirim var 825 tl ye aldım) + en kötü ihtimal İpod yeni nesiller kameralı vs vs.. 500 Tl desen === 1.325 Tl İphone 4 ise 1.800 küsür Tl şahsen iphone sırf uygulama dolu ve eğerki çok uygulamaya taktıysan vede internete sadece wi-fi değilde heryerde girmek istiyorsan onun içinde aparat var yıllık öde doya doya gir face midir msn midir Ayrıca İphone 4 de görüntülü konuşma İphone 4 den İphone 4 e oluyor diğerleri neden yok çünkü önde kamera yok ve sadece wi-fi üzerinde oluyor... ama Wave de kendi 3g özelliğinden wi-fi sız da bağlanabiliyor...(hade görüntülü aramayı kim ne yapıcak ama öyle düşünmeyin çünkü gelecete görürsünüz ben diyim... :oke::oke::oke:

Wave de aralarda nadir çok ufak donmalar yaşanıyor ben çok dikkat ettiğinden de bana öyle gelmiş olabilir ve resmen bilgisayrdaki gibi görev yöneticsi var ama iphoneda arka planda birşey çalşmıyor...
Bu arada Wave şıklık yönündende baya ilerlemiş olup Okul vs vs gibi yerlerde kendinizi belli ediyorsunuz ki orası benim eklediğim hava atma isteği :ehe:ehe:ehe mesela okuldaki herkez nerden aldın markası ne filan 1 hafta sonra 10 kişiden 6-7 sinde 3gs ler gitmiş waveler gelmiş olduğunu gördüm kü buda badanın büyüyüp genişleyeceğine gösterge

KIsaca geçicem aralarda anlatırken hatalarım olmuşsa gece gece yazıyorum çünkü kusura bakmayın

HA-HA-HA İPod Touch 4 + Samsung Wave Gt-S8500 FOr€v€R :oke::oke::oke::box

ama işin şu yanıda var Amerikdan iphone 4 de getirtcem o zaman karşılaştırırım daha geniş hatta bende bir video koyarım :naughty::naughty::naughty::naughty: :yuru:yuru:yuru:yuru

????????---------------Bu arada Nokianın hemen bir şeyler yapması lazım kendini kurtarması açısından ve htırlatma olarak dünyada ilk Çift Sim Kartlı telefon Samsungun ^^ve o eski telefonu ailem hala kullanıyor -----------????????

Çok Geç yazışım bea :(

İllaki Vardır ama bilmiyorum Exel Pdf Powerpoint sunumu WOrd belgesi gibi şeyleri açabiliyor ve bu benim çok ama çok işime yaradı gün içerisinde sunacağı sunumu okumayı unutmuştum Ezberlemeyi yani açtım hemen sunumu okudum ve 100 oldım sözlü notumdan :oke::oke::oke:

Trackmania

Trackmania

Üye
ben iphone a takılırm senelercede vazgeçmem sen o dediğiniz telefona kaç sene veya kaç ay takılacaksın bakalım.fazla uzatmaya gerek yok.hemen hemen her sitede bir çok telefon iphone ile karşılaştırılır.neden? çünkü hepsi iphone yetişemezde ondan.hepsi onu kıskanırda ondan.hepsi iphone u örnek alırda ondan.iphone bir fenomen bunu kabul edin.bir kullansanız bir daha bırakamıyorsunuz.aklınıza gelen her türlü program mevcut.oyun ve ekran kalitesine hiçbir telefon yetişemez.bana dandik telefonları iphone la yarıştırmayın.kullanın ne demek istediğimi anlarsınız.sende apple sitesine gir bak nasılmış iphone.

Ba kbu lafına katılıyorum....

mvelten

mvelten

Üye
ben iphone a takılırm senelercede vazgeçmem sen o dediğiniz telefona kaç sene veya kaç ay takılacaksın bakalım.fazla uzatmaya gerek yok.hemen hemen her sitede bir çok telefon iphone ile karşılaştırılır.neden? çünkü hepsi iphone yetişemezde ondan.hepsi onu kıskanırda ondan.hepsi iphone u örnek alırda ondan.iphone bir fenomen bunu kabul edin.bir kullansanız bir daha bırakamıyorsunuz.aklınıza gelen her türlü program mevcut.oyun ve ekran kalitesine hiçbir telefon yetişemez.bana dandik telefonları iphone la yarıştırmayın.kullanın ne demek istediğimi anlarsınız.sende apple sitesine gir bak nasılmış iphone.
Wavein birçok yönden iphonedan üstün olduğu gayet açık bir şekilde ortada hepsini sayamıyacağım . Ekran kalitesine hiçbir telefon yetişemez demeniz ilginç çünkü Wave en düşük parlaklığında bile iphone 4 den daha iyi bir görüntü sağlıyor . Herkes tutturmuş bir oyun/uygulama diye . Madem insanlar bu kadar oyun düşkünü 2500 tl vereceği yere 900 tl verip üstüne yanında taşımak için psp hd kalitesinde oyun oynamak için bir ps3 alıp akşama kadar başından kalkmasınlar . Gerçi çıkalı daha 1 yıl bile bile geçmemiş bir işletim sisteminin 2000 in üzerinde uygulama ve oyuna sahip olması da ayrı bir konu (iphoneun ilk çıkış tarihinin üzerinden neredeyse 4 yıl geçtiğini düşünürsek bu sayı gayet fazla) . Herkesde iphone kullandın mı kullansan elinden düşürmezsin diye bir yargı da var . Bu da sanırım 1000 Tl bile etmeyen bir cihaza 2500 Tl verdikten sonra ortaya çıkan bir duygudan kaynaklanıyor . Ayrıca heryerde herşeyin iphone la karşılaştırılma sebebi de insanların iphone kullanıcılarına bak sen benden 3 kat 5 kat fazla para verdin ama ikisi arasında bir fark yok senin sadece uygulaman fazla demesidir . Bir insanın iphone kullanmasının tek makul sebebi de fazla para verip bir miktar imaj sahibi olmaktır . 10000 Tl lik hiçbir özelliği olmayan telefonlarda olduğu gibi .

i phone 4g ilk günden 1.5 milyon adet sattı bence fazla lafa gerek yoq şuan telefon dünyasının lideri iphone ardından nokiadır samsungun 1 tane iyi cihazı warsa nokianın 100lerce :oke:
Doğrudur sürekli kapanma problemi olan 5800 , ekrana toz alan x6 , x6ya denk sadece extra 12 mp kamerası olan n8 .Nokianın tek şaheseri vardır o da 3310 : )

nidforspid

nidforspid

Üye
wave'i olmayan çatlasın!!!!!!!!!

Üst Alt