Samsung wave ıphone 4 ~ r a k ı b ı ~ ve yenı bada software

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya hangi telefonu parçaları toplayarak kullanıyorsunuz Allah aşkına? tamirciler alabilir ama normal bir insan ne diye alsın ki?
garantisi oluyor mu?

baser26

Üye
Arkadsım demişsin kı samsungun hangı modelıyle nete adam gıbı gırebılmıssınız ayrıca göruntulu kac kere konusuyorsunuz da dedın.
samsung wave de suan hıc bı makınede olmayan wifi hızı var ne b ne g ne b/g . bunun adı n

ayrıca tamam goruntulu cok konusmuyoruz ama bu goruntulu konusma nedır gelecegın teknolojısı şimdi madem 1mılyar küsür para dökülcek gelecegı de içinde barındırması gerekıyor.

param var harcarımdan zıyade , enayımıyım ben bı haltı yok bu parayı verıcem dıe dusunmek gerekıyor bence.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
ya hangi telefonu parçaları toplayarak kullanıyorsunuz Allah aşkına? tamirciler alabilir ama normal bir insan ne diye alsın ki?
garantisi oluyor mu?

garantiye ne gerek varki bozuldu al parça bitsin olay :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Arkadsım demişsin kı samsungun hangı modelıyle nete adam gıbı gırebılmıssınız ayrıca göruntulu kac kere konusuyorsunuz da dedın.
samsung wave de suan hıc bı makınede olmayan wifi hızı var ne b ne g ne b/g . bunun adı n

ayrıca tamam goruntulu cok konusmuyoruz ama bu goruntulu konusma nedır gelecegın teknolojısı şimdi madem 1mılyar küsür para dökülcek gelecegı de içinde barındırması gerekıyor.

param var harcarımdan zıyade , enayımıyım ben bı haltı yok bu parayı verıcem dıe dusunmek gerekıyor bence.

İphone dada o dediğin hız var canım.3g diyorsan yeni modeline koydu.daha ne istiyorsun ki? ha para harcamak en iyisini almak.

baser26

Üye
araştırmadan konusma kardesim suanda wave de olan wifi hızı iphone larda yok ilk defa wave de kullanılan bı teknolojı. neyse ben ankara dedıkce sen tersını solucen yapcak bısı yok takıl sen iphone ile

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
neyi araştıracağım sen iphone kullandın mı hiç?

baser26

Üye
3g m vardı . araştırman gereken wave deki wifi teknoljısı. samsungun sıtesınde bıle okusan görursun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben iphone a takılırm senelercede vazgeçmem sen o dediğiniz telefona kaç sene veya kaç ay takılacaksın bakalım.fazla uzatmaya gerek yok.hemen hemen her sitede bir çok telefon iphone ile karşılaştırılır.neden? çünkü hepsi iphone yetişemezde ondan.hepsi onu kıskanırda ondan.hepsi iphone u örnek alırda ondan.iphone bir fenomen bunu kabul edin.bir kullansanız bir daha bırakamıyorsunuz.aklınıza gelen her türlü program mevcut.oyun ve ekran kalitesine hiçbir telefon yetişemez.bana dandik telefonları iphone la yarıştırmayın.kullanın ne demek istediğimi anlarsınız.sende apple sitesine gir bak nasılmış iphone.

baser26

Üye
3g m vardı demek kullandım demek sanırım :) neyse ya teknolojının ne oldugunu bılmeyen adamlarla konusulcak konular değil bunlar 16mılyon renkte oyun oynayan adamlarla tartısılcak konular deıl bunlar :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hıım lafı çarpıtıyoruz anlaşılan ben sana samsungdan kullandığım telefonları sayıyım mı?
daha daha doğrusu kullandığım tüm telefonları sayıyım mı?
bakalım kim teknolojiden anlamıyor muş?

baser26

Üye
wave i kullanmadan fazla laf yapma derim :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sende iphone kullanmadan laf yapma.azıcıkta efendi ol derim olur mu?

OğuzcanAbi

Üye
n900

Consul9

Consul9

Üye
i phone 4g ilk günden 1.5 milyon adet sattı bence fazla lafa gerek yoq şuan telefon dünyasının lideri iphone ardından nokiadır samsungun 1 tane iyi cihazı warsa nokianın 100lerce :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bu sizin iphoneler çok ateşliymiş :D
pclabs a bakarsanız birinin elinde patlamış
eski ipod ve iphonelerde çokça oluyordu bu durum :D
samsung ta patlama gördünüzmü hiç
iphone :savaşa hazır bomba :D:D:D

Consul9

Consul9

Üye
al kardeş samsung mağduru biri:
SAMSUNG Telefonumun Ana Kartı Patladı Kullanıcı Hatası Diyerek 180 TL Talep Ettiler!
L811 Samsung marka ve mobil bir cep telefonum var. Geçen günlerde cihazın kayan sürmeli klavyesinde temassızlık başladı ve en sonunda ekran tamamen gitti. Servise gittiğinde cihazın ana kartı patlamış diye cevap aldım. fakat o cihaz darbe yemedi ve yere düşmedi. Zaten cihaz 4 kez aynı teknik servise gitti.

buda myben adlı kullanıcıdan bir mesaj: Samsung telefonun ekranı patladı 110 ytl istiyorlar
arkadaşlar ben nokia kullanıcısıyım bugune kadar tek bir arıza ile karşılaşmadım ( ufak problemler her telefonda herzaman var ) 6-7 ay once bir samsung aldım ekranı gitti servise goturdum şimdi daha 15 dk once geldim dedikleri şu bu sizden kaynaklanan bir arıza ekranmı ne çatlamış gelirken 1-2 yere sordum dedikleri toplasan 20-30 ytl lik bişey dediler kvk dan ise 110 ytl para istediler benim samsung almak isteyen arkadaşlara onerim NOKİA'dan şaşmayın derim sonradan üzülmenizi istemem. .

bu arada lutfen konu yanlış anlaşılmasın hata bende değil demiyorum hata bende ama arızaları çok pahalı tamir ediyorlar. .
NOKİA'dan şaşmayın

kardeş bak samsunglarda roketatar gibi :ehe :ehe :ehe

ahmetaksu131

Üye
bende yanı aldım samsung wave i ve telefonu her elime aldıgımda benı iphondan ceviren telefoncuya dua ediyorum dokunmatik istiyorsanız ötesini aramayın

d880bjk

Üye
ben iphone a takılırm senelercede vazgeçmem sen o dediğiniz telefona kaç sene veya kaç ay takılacaksın bakalım.fazla uzatmaya gerek yok.hemen hemen her sitede bir çok telefon iphone ile karşılaştırılır.neden? çünkü hepsi iphone yetişemezde ondan.hepsi onu kıskanırda ondan.hepsi iphone u örnek alırda ondan.iphone bir fenomen bunu kabul edin.bir kullansanız bir daha bırakamıyorsunuz.aklınıza gelen her türlü program mevcut.oyun ve ekran kalitesine hiçbir telefon yetişemez.bana dandik telefonları iphone la yarıştırmayın.kullanın ne demek istediğimi anlarsınız.sende apple sitesine gir bak nasılmış iphone.
hocam güldürmeyin allah aşkına..hala ayfon ekranını super amoled'ten daha iyi görüyorsanız bi göz doktoruna gitmenizi öneriyorum :oke:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
hocam güldürmeyin allah aşkına..hala ayfon ekranını super amoled'ten daha iyi görüyorsanız bi göz doktoruna gitmenizi öneriyorum :oke:

:D:D:D bende ayfon yazısını 4 kere afyon okudum

Üst Alt