Samsung wave ıphone 4 ~ r a k ı b ı ~ ve yenı bada software

Sponsorlu Bağlantılar

denizci535

denizci535

Üye
simdi telefonlar artti. artik hangisi populer ise ona ragbet var zaten nokianin isletim sistemlerini begenmiyor kimse syambian pek kimse istemiyor... android flash 10.1 flash vrken neden sybian secsinlerki bu ki iste maemo (meego) cikti yakinda tablet telefonlar tamamen degisecek ama yinede turkiyede en cok saglamlik yonunden nokia tercih edilmektedir kirsal alana gidince cogunda nokia var... menusu basit sarji cok gidiyor ve saglam daha ne olacak... tabiki nokia da yenilenecek yeni nesil telefonlar ile pazara el atacaklar her zaman oldugu gibi... simdilik kayiblar olabilir ama halen yuzde 28 payda cok buyuk...

nidforspid

nidforspid

Üye
tamam ben atmasyonum yapsinlar gorek bakalim ne yapacaklar. ben wave de asiri isinma oldugunu biliyorum yanlis okumadimsa fazla zorlarsan bak hangi islemci yaniyor galaxy s iphone wave o kadar iyi ise sadece sunu diyorum bilgisayar dosyasindan .dat ve cd formatlarini oyntsin gorelim bu kucuk birsey... islemcileri o kadar iyi yapsinlar... arkadasim islemci ayni olsa bile OZELLIKLER FARKLI ANLAMIYORSUN LINUX bu bilgisayar cep... yani cok yol almaniz lazim... hurmetler...

dogru linux ama badada linux tabanlı...

denizci535

denizci535

Üye
tamam linux se gel n900 uygulamalarini kur da gorek bir boyunu, ben birsey anlatamiycam sana. en iyisi sen dogru yolu bulursun ben anlatiyorum sen anlamamaya direniyorsun... diren bakalim.... iki telefonu eline al oyna sonra gel birde oyle yaz...

franzliszt

franzliszt

Üye
arkadaşlar bakın konuyu dikkatli okuyalım ,tamam herkes telini över ,güzel yazmışşsın dogru mu yalanmı bilemem,ama cogu yazdıgını bende görmüstüm youtubeda ,ama gerçekler bunlar demişsin peki samsung wavede bu yukarıda yazdıklarının biri denenddimi dostum hayır,bitmiştir,bunu idrak edemiyosunuz,wavede denense olmuyacagını kim söyledi,biri söyledide bizim haberimizmi yok...

--------------- Ekleme ---------------

sen hiç konuşma yukarıdaki adam kadar bile yazamadın,hatta yarısı kadar bile yazamadın,lafı nasıl desemde kasayı nasıl kurtarsam bunun peşindesin yazıklar olsun lafı yedin halen konuşuyosun susta erdemli oldugunu bilelim !

ben bilen adama yazarim sana ispatlamaya calismam sansungmania ya yazarim sen gorur bakarsin bizden bilgilenirsin :oke:

denizci535

denizci535

Üye
halen linux diyor tamamda linux diyorsun ya bende firefox yada chrome yukle ozaman hadi bravo diyecegim... yukleyince not dus unutma... yav arkadas birsey anlatamadan sana obur tarafa gidecegiz. kisaca linux dedigin telefonlar bunu yapinca konusalim en iyisi yaparda yuparda deme bana n900 gibi yukle o zaman konus... biz yapar yupara doyduk yap gorek yukle gorek...

franzliszt

franzliszt

Üye
adamlar bize demiski birsey anlatamadin kendimi ne yorucam neyini ovim n900 un kendini ispatlamis portatif bilgisayar linux sonu varmi yani neyini anlatmami istiyorsan sor anlatalim arkadas kernel olaylarini anlatsam bilgi versem anlayacakmisin hdr proframlarini ps3kirma olaylarini mac os kurulumunumu anlatalim usb transfer hen i mi anlatalim waveciler bilmeden satasiyor bak arkadas ilk ciktigindan beri kullaniyorum ne telefonlar geldi gecti elimden n900 gibi bir cihaz gormedim , elinize bir wave vermisler saniyorsunuzki ahaa biz herseyi yapariz bu cihazla n900 ne nokia mi aa zaten geri teknolojisi bizimki daha iyi zihniyetiyle gelmeyeceksin bulmussunuz n8goruntuleme serisi cihaza ramden islemciden saydiriyorsunuz gel n900 e saydir gorelim. cok bilgi istiyorsan ac skaype dan n900 den canli canli tatmin edim bilgi verim sana istedigin her soruyu sorup n900 hakkinda bilgi alabilirsin sanmaki bilgim azda yazmyorum size yazmaya useniyorum yukaridaki arkadas incelik gostermisde anlatmis

denizci535

denizci535

Üye
Bsenturk e anlatmak deve yi hendekten atlatmaktan zor elinde ki teli sat n900 al o zaman bak icine girince vay be bu neymis dersin kendin... sivrisinegi salmislar hep otuyormus onuda sineklikle oldurmusler... yani biraz olumu yanas negative olacagina tam pozitf olamiyorsan ceyrek ol bari...

06goldenq

Üye
arkadaşım htc diye bir marka var bilmem biliyomusun ama senin n900 de anlattıklarının mislisini yapabiliyor... sen bir tek n900 görmüşsün anlaşılan... bir de burada wave yada iphone kullanıcılarına cep bilgisayarının yapabildiğini telefonda yapta görelim diyorsun... bende derim ki hiç uğraşma git htc al kendine, ister android ister microsoft işletim sistemiyle kullan... o zaman n900 den iyisini görürsün... bizim sana anlatmaya çalıştığımız wave ve iphone un n900 le ne alakası var da yarıştırıyosun??? konunun adı wave iphone... n900 başlıkta yer almıyor bile...

--------------- Ekleme ---------------

simdi telefonlar artti. artik hangisi populer ise ona ragbet var zaten nokianin isletim sistemlerini begenmiyor kimse syambian pek kimse istemiyor... android flash 10.1 flash vrken neden sybian secsinlerki bu ki iste maemo (meego) cikti yakinda tablet telefonlar tamamen degisecek ama yinede turkiyede en cok saglamlik yonunden nokia tercih edilmektedir kirsal alana gidince cogunda nokia var... menusu basit sarji cok gidiyor ve saglam daha ne olacak... tabiki nokia da yenilenecek yeni nesil telefonlar ile pazara el atacaklar her zaman oldugu gibi... simdilik kayiblar olabilir ama halen yuzde 28 payda cok buyuk...

sana hak vermiyor değilim... burada hayatında 10 tane telefon değiştirmiş adamın bile 6-7 tane nokia kullanmışlığı vardır... ama sağlamlık konusunda samsungtan ötesini görmedim... 2005'te samsung d900 üm vardı... peder hala kullanıyo... d900 den sonra n95 aldım... üstündeki kaplama attı.. sattım... n900 aldım... 2 hafta sonra kardeşime verdim gidip iphone aldım... iphone hastası bi adamken wave ile tanıştım... iphone üzerine kuma olarak gidip aldım... her ikisini de kullanıyorum... bada 2.0 bu yıl geldi geldi, yok gelmedi aha buraya yazıyorum kırarım bu samsungu... iphone la yoluma giderim...

nidforspid

nidforspid

Üye
Bsenturk e anlatmak deve yi hendekten atlatmaktan zor elinde ki teli sat n900 al o zaman bak icine girince vay be bu neymis dersin kendin... sivrisinegi salmislar hep otuyormus onuda sineklikle oldurmusler... yani biraz olumu yanas negative olacagina tam pozitf olamiyorsan ceyrek ol bari...

ne diyon kardeşim sen hangi şarkıyı söylüyon yaa:ehe

denizci535

denizci535

Üye
karinca ile temmuz boceginin bir sarkisi var leylim ley diye... ne soyleyecegim anlatiyorum anla diye...

nidforspid

nidforspid

Üye
halen linux diyor tamamda linux diyorsun ya bende firefox yada chrome yukle ozaman hadi bravo diyecegim... yukleyince not dus unutma... yav arkadas birsey anlatamadan sana obur tarafa gidecegiz. kisaca linux dedigin telefonlar bunu yapinca konusalim en iyisi yaparda yuparda deme bana n900 gibi yukle o zaman konus... biz yapar yupara doyduk yap gorek yukle gorek...

yüklemi!?? senmi buldun overlock olayını n900 e ne bu artisliğin??? yükleyen birisi bulur yada yüklersem ki uğraşıyorum ilk bada modifiye sürümünü yaptım! sana paylaşmam çünkü senden önce burdan wave alan kardeşlerim var sana ne kanıtlıcam ben!

denizci535

denizci535

Üye
bana degil siteye video koyda gorek... ben yapmadim ama telefon yapiyor ne haber...

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Biri su denizcinin yasini ogrensin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
konu kişisel tartışmaya dönmüş..

Üst Alt