ceylanbey
Üye
Samsung wave ıphone 4 ~ r a k ı b ı ~ ve yenı bada software
Arkadasalr yeni samsung wave aldim 400 euro ya kendi iphone m sattim nasil oyle telefonu demeyin cunki ozeliklerini duyarsaniz agiziniz acik kalir mesela ekrani amoled screen 1gzherz hizi var iphone 4 esdeger bisey vs...
neyse samsung bu telefon icin ve yeni cikacak telefonlar icin yeni softwareni taniti BADA
ve ben bunu cok begindim app store cok bezniyor ve oldukca cok oyunlar programlar var eger icinizden brinizde bu telefon varsa oyunlarini veya programlarini paylassin tesekurler
neyse samsung bu telefon icin ve yeni cikacak telefonlar icin yeni softwareni taniti BADA
ve ben bunu cok begindim app store cok bezniyor ve oldukca cok oyunlar programlar var eger icinizden brinizde bu telefon varsa oyunlarini veya programlarini paylassin tesekurler

ayrıca sunları soylemek ıstıyorum samsung wave cepten wifi yoluyla ınternete baglanmada çığır acıcak bı hız sunuyor bunu bi araştırın ! 2. olarak şu anda hali hazırda bulunan wave ıcın 1.500 ucretlı ve ucretsız yazılım oyun vs. var . 3. olarak çoğu samsung da amoled ekran var bırcok pda ve smartphone dan daha ıyı bır goruntu sağlıyor ve pil tuketımını %40 dusuruyor bu ekran ama wave de SUPER AMOLED ekran var düşünün artık nasıl bısıdır. Şunu da söylıyımkı ben bugun samsung omnia 2 16 gb almaya gitmiştim , ama wave ı omnıa ıle karsılastrnca ve bada os nın ılerde windows u bile gecebılecek olmasına karsın erteledım su anda wave ıle ılgılı son arastırmaları yapıyorum. aldıgım zaman sıze resımlı bı rehber hazırlarım ve anlatırım . Birçok kısıyı bana oldugu gıbı baska bir tel almaktan çevırebılcek bı canavar bu wave. sunu da unutmayayım hd kalıtesınde vıdeo oynatıyor ve cekıyor