Samsung wave ıphone 4 ~ r a k ı b ı ~ ve yenı bada software

Sponsorlu Bağlantılar

ceylanbey

Üye
    Konu Sahibi
Samsung wave ıphone 4 ~ r a k ı b ı ~ ve yenı bada software
Arkadasalr yeni samsung wave aldim 400 euro ya kendi iphone m sattim nasil oyle telefonu demeyin cunki ozeliklerini duyarsaniz agiziniz acik kalir mesela ekrani amoled screen 1gzherz hizi var iphone 4 esdeger bisey vs...
neyse samsung bu telefon icin ve yeni cikacak telefonlar icin yeni softwareni taniti BADA
ve ben bunu cok begindim app store cok bezniyor ve oldukca cok oyunlar programlar var eger icinizden brinizde bu telefon varsa oyunlarini veya programlarini paylassin tesekurler:yuru

ege970

ege970

Üye
biliyorum o telefonu araştırdım gelecek var o telefonda ama iphoneyle rakip olamaz buunu baştan bil...

iphonede 2 5mp kamera..3g...herbişey var oyun uygulama iphonede coşturuyo bunu sende biliyorsun +

iphonede eşzaman dokunmatiği var ekrana istediğin kadar dokunabilirsin.. samsungda sadece 1 kere.. bu büyük bir eksi oyun uygulamalar ve diğer şeyler için

baser26

Üye
çoklu dokunma wave de de var ayrıca oyunlarını gördugum kadarıyla ıphone a rakıp olacak sekılde. şunu da unutmayalım kı wave ın ısletım sıstemı daha ilk surumunde bunun daha guncellestırmelerı var wındows mobıle gıbı yukesele yuksele guncelleye guncelleye gıdıcek. 1 ghz ıslemcı bılmıyorum kı kımın elıne su dokmez . ayrıca ekran kapasıtıf yanı ıphone un ekran ıle aynı. ben bugune kadar hıc bı ıphone da boyle bı rahatlık ve hız gormedım. onu gectım bır telefona mılyarlar verıceksek telefonun kayda değer geleceğe yonelık ozellıklerı olmalı bunun en basıtı sanırm ondekı kamera ıle sağlanan goruntulu gorusme. madem mılyarlar verıcez gelecek de cebımızde olsn o ne htc hd2 yı alıcaktım mısal tmm ıyı guzel 1.5 mılyar verıcez o ne ön kamerası yok şarjı da cok az dayanıyor kullanan arkdslarımın dedıgı bı aksam şarja takmadıgımı bılmem. ee bana ezıyet olcaksa neden para dokuyım kı ?? demıssınız kamerayda 3 gydı felan fılan hıcbırsey ıphone ıcın uygulamalar ve oyunlar onemlı . ben samsungu tam arastrmadan aldıgım iphone 3g ıcın cok pısmanlık duydum mısal sozde 3g onde kamera yok bısı yok noldu 3g ama alsana yenı telefon bu al hadı al. resmen keklenmısım dıyorum ve mala gelsın dıorum :) ayrıca sunları soylemek ıstıyorum samsung wave cepten wifi yoluyla ınternete baglanmada çığır acıcak bı hız sunuyor bunu bi araştırın ! 2. olarak şu anda hali hazırda bulunan wave ıcın 1.500 ucretlı ve ucretsız yazılım oyun vs. var . 3. olarak çoğu samsung da amoled ekran var bırcok pda ve smartphone dan daha ıyı bır goruntu sağlıyor ve pil tuketımını %40 dusuruyor bu ekran ama wave de SUPER AMOLED ekran var düşünün artık nasıl bısıdır. Şunu da söylıyımkı ben bugun samsung omnia 2 16 gb almaya gitmiştim , ama wave ı omnıa ıle karsılastrnca ve bada os nın ılerde windows u bile gecebılecek olmasına karsın erteledım su anda wave ıle ılgılı son arastırmaları yapıyorum. aldıgım zaman sıze resımlı bı rehber hazırlarım ve anlatırım . Birçok kısıyı bana oldugu gıbı baska bir tel almaktan çevırebılcek bı canavar bu wave. sunu da unutmayayım hd kalıtesınde vıdeo oynatıyor ve cekıyor :)

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
çoklu dokunma wave de de var ayrıca oyunlarını gördugum kadarıyla ıphone a rakıp olacak sekılde. şunu da unutmayalım kı wave ın ısletım sıstemı daha ilk surumunde bunun daha guncellestırmelerı var wındows mobıle gıbı yukesele yuksele guncelleye guncelleye gıdıcek. 1 ghz ıslemcı bılmıyorum kı kımın elıne su dokmez . ayrıca ekran kapasıtıf yanı ıphone un ekran ıle aynı. ben bugune kadar hıc bı ıphone da boyle bı rahatlık ve hız gormedım. onu gectım bır telefona mılyarlar verıceksek telefonun kayda değer geleceğe yonelık ozellıklerı olmalı bunun en basıtı sanırm ondekı kamera ıle sağlanan goruntulu gorusme. madem mılyarlar verıcez gelecek de cebımızde olsn o ne htc hd2 yı alıcaktım mısal tmm ıyı guzel 1.5 mılyar verıcez o ne ön kamerası yok şarjı da cok az dayanıyor kullanan arkdslarımın dedıgı bı aksam şarja takmadıgımı bılmem. ee bana ezıyet olcaksa neden para dokuyım kı ?? demıssınız kamerayda 3 gydı felan fılan hıcbırsey ıphone ıcın uygulamalar ve oyunlar onemlı . ben samsungu tam arastrmadan aldıgım iphone 3g ıcın cok pısmanlık duydum mısal sozde 3g onde kamera yok bısı yok noldu 3g ama alsana yenı telefon bu al hadı al. resmen keklenmısım dıyorum ve mala gelsın dıorum :) ayrıca sunları soylemek ıstıyorum samsung wave cepten wifi yoluyla ınternete baglanmada çığır acıcak bı hız sunuyor bunu bi araştırın ! 2. olarak şu anda hali hazırda bulunan wave ıcın 1.500 ucretlı ve ucretsız yazılım oyun vs. var . 3. olarak çoğu samsung da amoled ekran var bırcok pda ve smartphone dan daha ıyı bır goruntu sağlıyor ve pil tuketımını %40 dusuruyor bu ekran ama wave de SUPER AMOLED ekran var düşünün artık nasıl bısıdır. Şunu da söylıyımkı ben bugun samsung omnia 2 16 gb almaya gitmiştim , ama wave ı omnıa ıle karsılastrnca ve bada os nın ılerde windows u bile gecebılecek olmasına karsın erteledım su anda wave ıle ılgılı son arastırmaları yapıyorum. aldıgım zaman sıze resımlı bı rehber hazırlarım ve anlatırım . Birçok kısıyı bana oldugu gıbı baska bir tel almaktan çevırebılcek bı canavar bu wave. sunu da unutmayayım hd kalıtesınde vıdeo oynatıyor ve cekıyor :)

kesinlikle katılıyorum
iphone iphone dediniz durdunuz yeni iponda sol el çekme sıkıntısı var ekran sarı kamera sarı ve flash geçişlerde takılmalar oluyor izlediğm videolarda ama wavede böle bişi varmı

baser26

Üye
benim düşünceme göre şuanda bu canavarın yani wave in tek ama tek eksiği belkı o da kesın emın degılım uygulamalar oyunlar vs. olacaktır. Tabı bu eksıklık sadece ılk aylarda olacaktır. Nedeni ise piyasaya hemen sürmemeden kaynaklıyor uygulamaları. Çoğu marka hıc bır zaman bı anda elınde hazır olan uygulamaları yazılımları oyunları vs. yı ılk cıkardıgı aylarda öne sürmez. Zamanla bunların hepsı artacaktır ve bu akıllı telefonumuz benım öngördüğüm lakaba yakışır olacaktır. Ayrıca sıze sunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim; ben bada os nin bızı mutlu edıcegıne emınım, kesınlıkle daha yenı cıkan bı işletim sıstemı nasıl guvencez demeyın. Bu devırde artık şirketler bi ürün bi yazılım çıkarmadan önce o ürünün geleceğini planlıyorlar. Yani sallıyorum bada os 1.0 sürümü varsa şuan samsung wave de adamların elınde kimbilir 5.0 sürümüne kadar hazırı vardır.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Allah Allah samsungla İphone karşılaştırılmış yanlış mı görüyorum acaba.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya bırakın Allah aşkına samsung u bize övmeyin hele hele İphone ile hiç karşılaştırmayın.arada dağlar kadar fark var.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
dağlar kadar fark dediğiniz nedir ALLAH aşkına tmm samsung yeni bi telefon ama yakında çok yenilikler olucak bluetooth 3 var unutmamak lazım multitouch desteğide var kamerası daha iyi bence ekranı süper amoled çekim gücü ipon dan iyidir

• Beğen
Tepkiler: positive+
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya güldürmeyin başlık bile İphone benzemeyi onun gibi olmayı gösteriyor.1 günde 1,5 milyonu samsungun hangi telefonu yapıyor acaba?boş yere uğraşmayın hiçbir telefon İphone a rakip olamaz.

baser26

Üye
En azından üstüne 3g yazıp da 1.5 mılyar fıyat koyup ta önde kamerası olmayan bi marka değil. 3g geldiği anda 3g nin bence en önemli olayı olan göruntulu konusmayı müşterılerıne sunan bı fırma. Telden 3g internet fln hıkaye kotayı aşınca ne biçim geldi lan fatura diyenlerı gördüm.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
o bir buçuk milyon telefonu boş yere övmek ve apple firmasının adı yüzünden olmasın

--------------- Ekleme ---------------

tamam zevkler ve renkler tartışılmaz ama wave herzaman 1-2 gömlek önde ipon dan

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
1-2 gömlek önde mi?güldürmeyin.
3g kamera ile kaç defa görüşme yapıyorsunuz Allah aşkına.kim kullanıyor?
İphone telefon değil daha ötesi.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
telefon değilse ne peki ?
yada yedek parçaları toplamı 200 dolar olan bi canavar
yada tamamen solaklara hayal kırıklığı olan bi canavar siz söyleyin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:kop::kop::kop::kop:
neyse zevkler ve renkler tartışılmaz samsung diyince benim aklıma telefon değil sadece alo geliyor.oyun kuramazsın,internete doğru dürüst giremezsin.samsung desteği olmaz.arada kalırsın.boşver gitsin işte.
samsungun hangi modeliyle nette rahatlıkla gezebilirsiniz,youtubeye girebilirsiniz,yüksek kaliteli videolar seyredip,oyunlar oynayabilirsiniz?

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
:kop::kop::kop::kop:
neyse zevkler ve renkler tartışılmaz samsung diyince benim aklıma telefon değil sadece alo geliyor.oyun kuramazsın,internete doğru dürüst giremezsin.samsung desteği olmaz.arada kalırsın.boşver gitsin işte.
samsungun hangi modeliyle nette rahatlıkla gezebilirsiniz,youtubeye girebilirsiniz,yüksek kaliteli videolar seyredip,oyunlar oynayabilirsiniz?

bakın bu konuda herzaman haklısınız buna sözüm asla olmaz
ama bu wave 'ye destek tam ve internette rahatça gezebiliyorsunuz teli denedim wifi olan biyerde

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iyi o zaman samsung biraz kendini geliştirmeye başlamış.adınıza sevindim.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
peki şöyle birşey var iphone hakkında neden ebay ve yetkili parça satış noktalarında parçaları toplandığında 200 dolara yakın bir fiyat çıkıyor sürüm vb internetten indirdik desek tel dahil 250 usdeye kapıda bide pasaportlattıkmı 150 tl ye bitti 1000 lira ve üstü vermeye gerek kalmıyo

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o kadar bilmiyorum.parça toplamaya kalksanız hangi telefon o kadar eder ki? örnek nokia 5800 bir zamanlar 800-900 tl ye satılıyordu şimdi 400 küsür tl nolduda o kadar düştü.parçalarını toplamaya kalkın gülersiniz.çin patentli parçaları kullanırsanız 100 tl tutmaz.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
çin patentli değil orjinal parçalar pclabs vb sitelerde çıktı

Üst Alt