ARKADAŞLAR IPHONE İLE ilgili bütün sorunlarınızla ilgilenirim .(turkcelld calısıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

XTwilight

XTwilight

Üye
Yaw konuyu aacan arkaadas hıc buralı degıl mas

nebukadnezar

Üye
Sa Kardeş Iphone geldı bana ama bu Iphonedaki numaraları Sımkartına tasımak ıstıyorum Iphoneda boyle bır ozellık goremedım nasıl yapabılırız bunu yardımcı olursan sevınrım cevap beklıyorum ıyı gunler.

http://www.maxicep.com/iphone-3g-uygulama-oyun-tema/simanager-v-1-2-1-beta-iphoneunuzdaki-kisileri-sim-kartiniza-tasiyin-292988.html

--------------- Ekleme ---------------

32gb 3gs kpattığım zaman usb itunes geliyor itunesten yapabileceğimi yazmışşın nasıl yaparım lütfen yazarmısınız ben ankaraya 110km de oturuyorum gidip yaptırmam zor oluyor

hocam büyük ihtimalle senin telefonun jailbreak yapılmıştır ve üzerinde 3.1.2 firmware mevcuttur.Bunları kontrol etmek için menüde cydia isimli bir program varmı ona bak ve ayarlar < hakkında ya girdiginde sürüm olarak 3.1.2 yazıyormu ona bak.eğer dediğim gibiyse bu siteye gir altta windows sembolünü tıkla programı indir.telefonu bilgisayara bağla itunnes kapalı olsun.indirdigin programı tıkla biraz bekle açılacaktır telefonun.

elizkundura

elizkundura

Üye
selam adem kardeş şunu sormam istiyorum 3g s iphone var arkadaşımda ona jb yaptım spiti ile yurt içi şimdi bunun shsh kaydını almak istiyorum nasıl olacak bide otomatik almışsa yada shsh kaydı varsa nasıl ögrenebiliriz en son bide 3 glerde shsh kaydına gerek yok galiba öle diye okudum dogrumu saolasın şimdiden

seneryoruk

seneryoruk

Üye
Arkadaşlar msjlarıma nasıl şifre koyabilirim?

Msjlarıma nasıl şifre koyabilirim?

Yani msjlara girildiğinde şifre girip bakmak istiyorum...

Telefon bazen milletin elinde olabiliyor,bu şekilde önlem almak istedim...

Revengeful

Emekli Yönetici
Öncelikle yardımın için teşekkür ederim.
Konumda dediğin şeyleri yaptım. App 4.1 yüklüydü zaten öyle gözüküyordu. İnstallous da yüklendi. ama genede atmıyor :(

derdo008

derdo008

Üye
3GS 16 GB ın var. Oyunlar sürekli donuyor. Telefon kilitleniyor veya kapanıyor. i Tunes 9.2.1 i yükledim hala aynı problemler var ve sıklaştı. Video çekerken hemen donuyor. NOVA yı açmaya çalışıyorum mesela hemen kapanıyor. Telefon rehberim sürekli yok olmaya başladı. JB yaptırdım nafile. Geri restore ettim. GENPA garantili. Napmam lazım.. Yenisini verirlermi. Ne kadar sürer tamiri?

w00k

Üye
bu arka planda çalışan programları nasıl kapatabilirim? ana ekran tuşuna 2 defa bastığımda altta bi sıra çıkıyor ve nerdeyse bütün programlar açık gözüküyor bunları nasıl kapatabilirim?

rapege

rapege

Üye
bu arka planda çalışan programları nasıl kapatabilirim? ana ekran tuşuna 2 defa bastığımda altta bi sıra çıkıyor ve nerdeyse bütün programlar açık gözüküyor bunları nasıl kapatabilirim?

birine uzun bas ardırdan yanında çıkan kırmızı eksi işaretlere bas

selmangulec

selmangulec

Üye
i-phone 3gs bataryası nasıl değiştirilebiliyor acaba .

Revengeful

Emekli Yönetici
onu yetkili servis yapabilir..

adoleb

adoleb

Üye
    Konu Sahibi
sa arkadaşlar sorunlarınız 24 saat içinde cevaplanacaktır uzun süredir sizleri ihmal ediyorum ancak iş dolayısıyla fırast bulamıyordummm saygılarrrrrr

SERSEL

SERSEL

Üye
Ayarlar genel sınırlamalar bölümünde olması lazım şifre ister şifren yoksa sen yeni şifre koyarsın oradan istediğin videoyu proğramları komple gizleyebilirsin he bide ayarlarda paraloyla kitleme olaya var ayarlarda var karırştır bulursun

marco.romeo

marco.romeo

Üye
Merhaba arkadaşlar.Iphone 3Gs 4.1 genpa kayıtlı,vodafone hatlı kullanmaktayım.Sorunum; Iphone sürekli kendi kendini internete giriyor.Mail aktif değil,uygulama yok,uyarılar kapalı,herşey kapalı,hava durumu yok,borsa programı yok herşeyi denedim ama bir türlü iphone nun kendi kendine internete girmesine engel olamıyorum.alınan ve gönderilenleri sıfırlıyorum.1 dk geçmeden hemen alınan 500-800 kb lara çıkıyor kendi kendine.Ancak Hücresel veri ağını kapatırsam giremiyor ama internete kendim gireceğim zaman onu kapatıp açmakla uğraşmak istemiyorum.Lütfen yardım edin neden iphone kendi kendine internete girer?

hsnpiso

Üye
kardeş bende tlf pc ye takıyorum sarj oluyo bişi çıkmıyo bunu nasıl düzeltebilirim pc nin görmesi için ?

maktama

maktama

Üye
kardeş bende tlf pc ye takıyorum sarj oluyo bişi çıkmıyo bunu nasıl düzeltebilirim pc nin görmesi için ?

Sorunuzu anlayamadım tam. Şarj oluyo, bişi çıkmıyo derken ne çıkmasını bekliyodunuz?!! Zaten bilgisayara bu şekilde itunes kurmadan bağladığınızda sadece telefonun içindeki fotoğraflarınızı görebilirsiniz windowsla. Telin içindekilere erişmeniz için itunes kurmalısınız.

shadowmanfrk

Üye
ya benim iphone 3gs 16gb var bunun surumunu 4.02 ye yukselttım tel sımdı cekmıor sadece ipod olarak kullanabılıoruz tel ozellıklerı kaboldu ne yapmam lazım??

selinaykrts

selinaykrts

Üye
iPhone 3gs jb'siz telefona sahibim.3.1.3 versiyonunu kllanıyorum su anda fakat 4.0.1 e yükseltmek istiyorum ne yaptıysam olmadı ve itunes dan 3194 kodlu hatayı sürekli alıyorum lütfen yardımcı olun heryere baktım herşeyi denedim fayda etmedi.yükseltsemmi tam emin degilim aslında blgilendrin lutfen beni

bir sorum daha olacak. iphone 3gs 3.1.3 jb'siz yurtiçinden alınmış bi iphone um var ve ben jailbreak yapmak istiyorum fakat sigortadan çıkacagı için korkuyorum telefonun basına bişey gelirse jb'siz miş gibi nasıl gösterebilirim lutfen bu konuda bilgilendirin beni

maktama

maktama

Üye
ya benim iphone 3gs 16gb var bunun surumunu 4.02 ye yukselttım tel sımdı cekmıor sadece ipod olarak kullanabılıoruz tel ozellıklerı kaboldu ne yapmam lazım??

Sorunuzun cevabı forumda var, unlock yapma olarak araştırın(birçok ) cevap bulacaksınız

iPhone 3gs jb'siz telefona sahibim.3.1.3 versiyonunu kllanıyorum su anda fakat 4.0.1 e yükseltmek istiyorum ne yaptıysam olmadı ve itunes dan 3194 kodlu hatayı sürekli alıyorum lütfen yardımcı olun heryere baktım herşeyi denedim fayda etmedi.yükseltsemmi tam emin degilim aslında blgilendrin lutfen beni

bir sorum daha olacak. iphone 3gs 3.1.3 jb'siz yurtiçinden alınmış bi iphone um var ve ben jailbreak yapmak istiyorum fakat sigortadan çıkacagı için korkuyorum telefonun basına bişey gelirse jb'siz miş gibi nasıl gösterebilirim lutfen bu konuda bilgilendirin beni

3.1.3 lüyken jailbreak yapın, sonra custom firmware ile 4.1'e yükseltin ki 4.1liyken bile jailbreak yapabilesiniz. Direkt orjinal4.1 yüklerseniz şimdilik jailbreak yapamazsınız, gerçi 1-2 güne kadar greenpoison jailbreak çıkacak ama...
Garanti için endişelenmeyin, garanti durumunda orjinal fw yüklersiniz olur biter.
Bu soruların detaylı cevapları forumda var, araştırın.

Üst Alt