Sa Kardeş Iphone geldı bana ama bu Iphonedaki numaraları Sımkartına tasımak ıstıyorum Iphoneda boyle bır ozellık goremedım nasıl yapabılırız bunu yardımcı olursan sevınrım cevap beklıyorum ıyı gunler.
32gb 3gs kpattığım zaman usb itunes geliyor itunesten yapabileceğimi yazmışşın nasıl yaparım lütfen yazarmısınız ben ankaraya 110km de oturuyorum gidip yaptırmam zor oluyor
mbquart417 telefonunda jb yoktur kesin. ondan hata verir atamazsın. telefonunun sürümüne bak ve jaılbreak işlemi için forumda araştır
bu arka planda çalışan programları nasıl kapatabilirim? ana ekran tuşuna 2 defa bastığımda altta bi sıra çıkıyor ve nerdeyse bütün programlar açık gözüküyor bunları nasıl kapatabilirim?
http://www.maxicep.com/iphone-uygul...t2-0-ios4te-sorun-yasayanlar-icin-385646.html burdanArkadaşlar msjlarıma nasıl şifre koyabilirim?
Msjlarıma nasıl şifre koyabilirim?
Yani msjlara girildiğinde şifre girip bakmak istiyorum...
Telefon bazen milletin elinde olabiliyor,bu şekilde önlem almak istedim...

kardeş bende tlf pc ye takıyorum sarj oluyo bişi çıkmıyo bunu nasıl düzeltebilirim pc nin görmesi için ?
ya benim iphone 3gs 16gb var bunun surumunu 4.02 ye yukselttım tel sımdı cekmıor sadece ipod olarak kullanabılıoruz tel ozellıklerı kaboldu ne yapmam lazım??
iPhone 3gs jb'siz telefona sahibim.3.1.3 versiyonunu kllanıyorum su anda fakat 4.0.1 e yükseltmek istiyorum ne yaptıysam olmadı ve itunes dan 3194 kodlu hatayı sürekli alıyorum lütfen yardımcı olun heryere baktım herşeyi denedim fayda etmedi.yükseltsemmi tam emin degilim aslında blgilendrin lutfen beni
--------------- Ekleme ---------------
bir sorum daha olacak. iphone 3gs 3.1.3 jb'siz yurtiçinden alınmış bi iphone um var ve ben jailbreak yapmak istiyorum fakat sigortadan çıkacagı için korkuyorum telefonun basına bişey gelirse jb'siz miş gibi nasıl gösterebilirim lutfen bu konuda bilgilendirin beni