hayırlı olsun arkadaşlar 3.1.3 JAİLBREAK

Sponsorlu Bağlantılar

maktama

maktama

Üye
Spiritin yeni versiyonu, bu sürümde jailbreak yaparken çekilen resimlerin silinmesi engellenmiş ve uyumluluk hatası(c0000005 hatası) büyük oranda giderilmiş. "yeni versiyonda Yine aynı hatayı alırsanız uyumluluk modunda win95 seçin" diye belirtilmiş.
link:

dundaryunus

dundaryunus

Üye
pxl dosyalarıyle hiç uğraşmadım, şimdi biraz araştırdım ama yine uğraşmayacağım:) sen de sistemin dosyalarına direkt müdahele edeceğin için çok kurcalamadan, sadece anlatılanları uygulayarak yaparsan sorun çıkmaz.
Ama istersen siteden bilgisayar üzerinden indirdiğin ipa uzantılı dosyaları ipcsuite, winspc veya benim kullandığım ifunbox(en basiti bu geldi bana) ile direkt olarak installousun download klasörüne atıp, kurulumu telefondan yapabilirsin. Ya da mesela iphonun duvar kağıdı klasörüne istediğin resmi ekleyebilirsin ifunbox ile. Aynı şekilde installous ile indirdiğin programları bilgisayarına yedekleyebilirsin. Cydia ile indirdikleri nasıl yedekleyeceğimi bilmiyorum halen.
Iphone için flash destekli firefox'u hiç duymadım. Varsa bir ilgin bizimle de paylaş:d

iphone pc suite arıyorum yalnız indirdiklerimin hiçbiri çalışmıyor

windows 7 ultimate kullanıyorum 64bit

varsa bir link yardımı yapın lütfen

yukluyorum çalışmayı durdurdu diyor.anlamıyorum..

maktama

maktama

Üye
arkadasım bende çalıştı !!! dedıklerımı aynen yapmıssın olmamıssa ne dıyebılırım ki gecmıs olsun.

Ben sen birşey yap diye yazmadım zaten, bilgi vermiştim sadece. Hafif bir serzeniş algıladım ama nedenini anlamadım:bilmm neyse, yine de sağol.

elizkundura

elizkundura

Üye
3,1,3 olupta hattı çalışmayan iphoneler ne olacak onlara olurmu arkadaşımda 3.1.3 var ama hat yok bunu yaparsak oluyormu yoksa unlock mu yapmamız gerekiyor ama nasıl olacak cveap lütfen

aacaipman

Üye
modem baseband i 05.12 den bir alt versiyon a dusurmek icin fuzzband yukledim 3g 3.1.3 iphone da,ancak bu seferde bootloader versiyonu yuksek oldugu icin dusurmuyor,ne yapmam lazim?

rockboycyprus

Üye
Ben sen birşey yap diye yazmadım zaten, bilgi vermiştim sadece. Hafif bir serzeniş algıladım ama nedenini anlamadım:bilmm neyse, yine de sağol.

maconis arkadasa yazmıstım ben onu alıntı yapmayı es gecmısım ve bır ust yazıda senın oldugu ıcın sen ustune alınmıssın kusura bakma. maconis arkadasa yazım o yazıyı fakat o kısıye yazmım olmamda bıle bir serzeniş vsvs yoktuç yani bende olmus olan bırsey onda olmamsı garıp olmayada bılır ama ne dııym ole ıste :) buarada bugun sattım iphonu 1200 tlye 6 ay kullnadıktan sonra sıdmı kıbrısta hobby olarak jb ıslemlerı ve unlock ıslemlerı yapıyorum :) (ciddiyim :) :):)

aacaipman

Üye
fuzzyband ile modem baseband i 05.12 den 05.11 e cekmek istiyorum ancak,bu seferde bootloader yuksek oldugu icin fuzzyband ise yaramiyor...bootlader downgrade i nasil yapabilirim?

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
ankarada bulunan arkadaşlar işelmleri yapamayanlar özel mesaj atın birebir yardımcı olurum jailbreak unlock ve programlarda yardımcı olurum telefon ne halde olursa olsun çalıştırabilirim sorularımı yanıtlamanız yeterli

xartal

Üye
3.12 de olduğu gibi cihaz kapanınca tekrar yapmamız gerekiyor mu?

djgekkie

Üye
yaa ben yurdisindayim ne fark ediyor hollandadayim biz neden yapmiyoz bizim icin bisi yokmu :(
3gs 3.1.3 yeni aldim bi yapamadim

Mooqle

Üye
Bi Arkadaş Yurtdışından Getirdiği iPhone'a Yapmış Fakat Yurtdışından Gelene Yapmayın Deniyor?..

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
bu jailbreak ta sorun yok yap kullan

maktama

maktama

Üye
yaa ben yurdisindayim ne fark ediyor hollandadayim biz neden yapmiyoz bizim icin bisi yokmu :(
3gs 3.1.3 yeni aldim bi yapamadim

Yurt dışındakilere yepmayın denmiyor, yurt dışından Türkiye'ye gelen telefonlara yapmayın deniyor, daha ca unlock sorunu çözülmediği için. Sen zaten Hollanda'dan aldığın telefonu Hollanda'da kullanıyorsun. Onun için sim ile alakalı sorunun yok. Jailbreak yapabilirsin rahatça.

kurth

Üye
mükemmel çalışıyor hiç sorunsuz 3 hafta önce aldığım 32 gb 3 gs mükemmel kırıldı. tek sorun funbox gibi programlarla system klasörlerine ulaşamıyorum

dundaryunus

dundaryunus

Üye
mükemmel çalışıyor hiç sorunsuz 3 hafta önce aldığım 32 gb 3 gs mükemmel kırıldı. tek sorun funbox gibi programlarla system klasörlerine ulaşamıyorum

İphone pc suite kullan rahatca istedigini yparsin

dipNOT::: autoupdate.exe dosyasini programi yukledikten sonra sil
silmezsen kendikendine update ediyorve yukledigi zAman VİRUS. cekiyor makinana...:aha:

--------------- Ekleme ---------------

Burdan indirebilirsin

kalbiminsesi27

Üye
selamlar yardımınız için teşekkürler resimde görüldüğü üzere işlemi cihazımda denedim ve uyguladım telefonun ekranında cydia görüyorum programı biraz kurcaladım ve wirelessle bikaç temalar vs ve oyun yükledim.oyunu ekranda görüyorum fakat diğer uygulamaları telefonuma aktif edemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

saygılar

kucukasker

kucukasker

Üye
teşekür ederim 10 numara çalışıyor yanlız unlock yapmam lazım nasıl yapabilirim yardımçı olursanız sevinirim tel 3gs 16 gb vodefone hatlı turkcell yapmak istiyorum

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar unlock için özelden mesaj atınız

Üst Alt