Haber iOS 9.1'e Jailbreak Yok!

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
iOS 9.1'e Jailbreak Yok!
Apple, yayınladığı iOS 9.1 güncellemesi ile Jailbreak işlemine olanak sağlayan açığı kapattı. Peki, Jailbreak isteyenler ne yapmalı? Detaylar haberimizde.

Apple, dün gece yeni Emoji ve duvar kağıtlarının yer aldığı, performans ve stabilite iyileştirmelerinin yapıldığı iOS 9.1 güncellemesini yayınladı.iPhone 4s’ten bu zamana üretilen iPhone modelleri, iPad 2’den bu zamana kadar üretilen iPad modelleri ve iPod Touch 5 modeline gelen iOS 9.1güncellemesinin Jailbreak işlemineimkan sağlayan açıkları kapattığı ortaya çıktı.

iOS 9.1 için Jailbreak yok!
Geçtiğimiz günlerde iOS 9.0.x sürümleri için Jailbreak aracını yayınlayanPanGu ekibi, iOS 9.1’in yayınlanmasından sonra Jailbreak isteyenlerin iOS 9.0.2 sürümünde kalması için uyardı. PanGu ekibi iOS 9.0 ve iOS 9.0.2 sürümleri, zararlı bir web sitesinden faydalanılarak ve kullanıcı haklarını artırarak Jailbreak yapılabiliyordu.

Apple bu açıkları iOS 9.1 güncellemesi ile kapattığı için şimdilik son sürüm Jailbreak’lenemiyor. PanGu ekibi yeni açık bulmak için şimdiden çalışmalara başladı. Bakalım PanGu, iOS 9.1 için Jailbreak açığı bulabilecek mi?
 


atakanokur

atakanokur

Üye
"Hacklenemez diye bir şey yoktur". :)
 
  • Beğen
Tepkiler: phasan
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Her Güncellemede Aynı Muhabbet. 1-2 Haftaya Gelir Bence
 


Üst Alt