hayırlı olsun arkadaşlar 3.1.3 JAİLBREAK

Sponsorlu Bağlantılar

daymoon

daymoon

Üye
selam cihazın kacıncı hafta oldugunu nasıl anlayacagız

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
seri numarasının 4. ve 5. rakamı

daymoon

daymoon

Üye
tesekkur ederim

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
sorun neydi sizin

kucukasker

kucukasker

Üye
teşekür ederim 10 numara çalışıyor yanlız unlock yapmam lazım nasıl yapabilirim yardımçı olursanız sevinirim tel 3gs 16 gb vodefone hatlı turkcell yapmak istiyorum

ö.m atamıyorum ve unlock işlemi için ne için ve neden ö.m kullanmamız gerekli bu konuda bizleri aydınlatırsan sevinirim

Necmati

Necmati

Üye
eyvallah :D

yıldırım33

Üye
jailbreak yaptıktan sonra ayarlar ve safarı gıbı programlar kayboldu sorun nedır bılen varmı

depresifim

depresifim

Üye
arkadaşlar bende 36 hfta üretrim iphone var fransadan geldi 3.1.3 yapdıktan sonra şuan sadece yabncı hat kabul edio çünkü türk hattını görmüo menü dahi görmüyor çaresi varmı acaba bir yol gösterebilirmisiniz teşekkürler..

tb1907

Üye
Bu Kadar Kolay ve Kesin bir Çözüm Daha önce görmemiştim. Allah Razı olsun Ellerine sağık

muratalen

Üye
teşekkkürler

bunyas63

Üye
çok teşekkürler nerdeyse 5 aydır ugraşıyordum sitenizi yeni farkettim bende yükledim :) allah razı olsun :) :alkis:alkis:alkis

OğuzcanAbi

Üye
saol kardeş

akdere3131

Üye
çok teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

bu arada ben iphone 3.1.3 ü jailbreak yaptım yurt dışı unlock :)

evrenyener

Üye
y.dışı iphone 3.1.3 sim kilit kırmak için yardımcı olabilirmisiniz?

Pigwiddeon

Üye
Merhaba arkadaslar. 2 sorum olacak. Öncelikle jailbreakin telefon için bir riski varmı ve ikinci sorum jailbreak telefonu garantiden çıkarırmı? Ayrıca bu işlemi yaptıktan sonra direk Cydiadan app yüklemeye başlayabilecekmiyim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Merhaba arkadaslar. 2 sorum olacak. Öncelikle jailbreakin telefon için bir riski varmı ve ikinci sorum jailbreak telefonu garantiden çıkarırmı? Ayrıca bu işlemi yaptıktan sonra direk Cydiadan app yüklemeye başlayabilecekmiyim.
bir riski yok ama garantiden çıkarır..cydiadan program yüklersin ancak sources kısmına bir takım sources eklemen gerekecek..mesela http//www.sinfuliphonerepo.com gibi..

registeredtr

Üye
Arkadaslar lutfen bana yardımcı olun.

Gecen gun 16gb 3gs aldım. İcerisin 3.1.3 var. itunes surumu ise 9.2.61 ben bu parametrelerle jailbreak yapabilirmiyim?
kitlenme yad farklı bir olumsuzlu olması soz konusu mu? yardımlarınızı rica ederim.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum.

registeredtr

Üye
arkadaslr burası bir paylasım platformuysa lutfen biriniz bişeyler yazın. 3 gundur cevap bekliyorum kimse yol gostermiyor. Sizin icin sorum zor olmasa gerek. yardımlarınızı rica ediyor.

konuyu acan hakankuban nickli arkadas sen ilgilen hic olmazsa.

ozgur3274

Üye
ben fransadayim yeni 3gs aldim surum 4 yaziyor nasil jeeil breke yukleyebilirim

Üst Alt