hayırlı olsun arkadaşlar 3.1.3 JAİLBREAK

Sponsorlu Bağlantılar

bahavet

Üye
yurt dışı cıhazlar naapcak pekı ???????

maktama

maktama

Üye
cihazınız ios 3.1.3 yazılımına sahipse unlockçoktan çıkmış durumda. araştırın .

wollkii

Üye
bu işlemin 4.2.1 sürümü için olanı yokmu

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar unlock sürümle alakalı değildir basebandla alakalıdır..basebandı 5.15 olup sürümü 3.1.3 çok telefon var unlock basebanda bakar

maktama

maktama

Üye
arkadaşlar unlock sürümle alakalı değildir basebandla alakalıdır..basebandı 5.15 olup sürümü 3.1.3 çok telefon var unlock basebanda bakar
unlock basebande bakar da baseband de fw versiyonuna bakar. Bu eşitlikten de çıkartıyoruz ki unlock fw versiyonuna bakar:)
Tabi işi biliyosanız benim gibi basebandi ykseltmeden fw yükseltme yollarına gidersiniz ama burda "4.2.1 versiyonum var, nasıl ne yaparım" sorusunu soran standart-genel bir kulanıcının böyle bir şeyle uğraştığını hiç zannetmiyorum. En fazla 4küsür versiyonuna yükseltmiş, jb/unlock yapamamış ve eski sürüme dönmek istemiştir ama tabi dönse de basebandi döndürememiştir. E, öyle bir şey yaptıysa, bi zahmet söylesin de ona göre bişeyler önerelim biz de:D
Onun için genelleme yaptım.
YAnlışsa düzeltin.

leo_romeo

Üye
acil: arkadslar benim iphone 3g var yaw imeil sorguladım ithalat yoluyla kydedilen dion yurt dısımıdır 3.1.2 yapmak felan bilmiyom saadece pc stuıdyoyu kullanmak istedim yapa bilirmiyimm jailblek midir nedir

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
emeine salik

fevzi3311

Üye
harika. eyvallahhh

roda66

Üye
selam arkadaşlar bana istanbuldan acil pasaport lazım bana ulaşırsanız sevinirim. ücreti neyse veririm.
[email protected]

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
4.3 ne zaman çıkacak

Üst Alt