hayırlı olsun arkadaşlar 3.1.3 JAİLBREAK

Sponsorlu Bağlantılar

registeredtr

Üye
arkadaslr burası bir paylasım platformuysa lutfen biriniz bişeyler yazın. 3 gundur cevap bekliyorum kimse yol gostermiyor. Sizin icin sorum zor olmasa gerek. yardımlarınızı rica ediyor.

konuyu acan hakankuban nickli arkadas sen ilgilen hic olmazsa.

arkadaslar bir yardım.

maktama

maktama

Üye
Arkadaslar lutfen bana yardımcı olun.

Gecen gun 16gb 3gs aldım. İcerisin 3.1.3 var. itunes surumu ise 9.2.61 ben bu parametrelerle jailbreak yapabilirmiyim?
kitlenme yad farklı bir olumsuzlu olması soz konusu mu? yardımlarınızı rica ederim.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadşım, şu forum okusanız cevabınızı birçok kez alıcaksınız. Aldığınız 3gs yurtdışından alınma değilse spirit ile jailbreak yapılabilir(3.1.3fw), çünkü unlock sorununuz yok. Yok yurtdışı ise alındığı ülkedeki sim kartına ihtiyacınız var telefonu aktifleştirmek ve unlock yapmak için. Forumları okuyun, 3gs'e özel bazı durumlar olabiliyor. Ben 3g kullanıyorum, onun için detay veremiyeceğim.

registeredtr

Üye
Arkadşım, şu forum okusanız cevabınızı birçok kez alıcaksınız. Aldığınız 3gs yurtdışından alınma değilse spirit ile jailbreak yapılabilir(3.1.3fw), çünkü unlock sorununuz yok. Yok yurtdışı ise alındığı ülkedeki sim kartına ihtiyacınız var telefonu aktifleştirmek ve unlock yapmak için. Forumları okuyun, 3gs'e özel bazı durumlar olabiliyor. Ben 3g kullanıyorum, onun için detay veremiyeceğim.
yurtdısından alınma degil, bu konuda cok guzel anlatılmıs herhangibir anlasılmayan durum yok. sadece kafama takılan itunes in surumu ile olan kısımdı. ayrıca cihazı cok yeni aldıgım icin takılma vs gibi durumlarla karsılasmak istemedigim icin dikkatlice davranmak istiyorum hepsi bu
cevabın icin tsekkur ederim.

maktama

maktama

Üye
yurtdısından alınma degil, bu konuda cok guzel anlatılmıs herhangibir anlasılmayan durum yok. sadece kafama takılan itunes in surumu ile olan kısımdı. ayrıca cihazı cok yeni aldıgım icin takılma vs gibi durumlarla karsılasmak istemedigim icin dikkatlice davranmak istiyorum hepsi bu
cevabın icin tsekkur ederim.
jailbreak ile itunes'un alakası yoktur. itunes kullanmıyorsunuz ki jailbreak yaparken:)

mığto1

mığto1

Üye
yardım edelim lütfen

Necmati

Necmati

Üye
sağol denicem :D

cilgin58

Üye
bende 3g 8gb yurt disi 3.1.3 boatloader 5.09 var moderator nadir arkadas buranin linkini verdi burdada siz yapmayin diyorsunuz nasil olcak anlamadim

spirit ile baglanti yaptim ama hata kodu veriyor cX000005 ne yapmaliyim bendeki yurt disi iphone 3g 3.1.3 bootloader 5.09 yardimlarinizi bekliyorum

fenerliozann

Üye
kardeşim yurt dışı içinde bi çözüm yolu gösterirsen sevınırım kafayı yemek üzereyim artık bı turlu unlock yapamıyorum...

cilgin58

Üye
bana yardim eden yok sanirim

elizkundura

elizkundura

Üye
arkadaşlar daha unlock cıkmadı iyice araştırın

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
yurt dısı cihazlar yurt dısında hangi gsm sirketinde aldıysanız telefonununu o gsm sim kartı lazım once 3.1.3 yukleyin sonra sim kartınızı takın unlock yapın ardından burda gösterilen yolu takip edin

eagaoglu

Üye
yurt disi alimlar yapmasin diye uyarmissiniz. Ben Moskovada yasamaktayim. telefonu da buradan aldim bir sorun olur mu?

volkan4646

Üye
3.1.3 JAİLBREAK nasıl yapılıyo arkadaşlar

anti serseri

Üye
eyvallah Allah razı olsun. Allah tüm dileklerini kabul etsin. Sen ne mübarek bi insansın. Ne zamandır bunu arıyorum. Çok teşekkür ederim. Allah torunlarını görmeyi nasip etsin. Allah seni ve aileni mutlu bi şekilde yaşamayı nasip etsin. ya şu an yanımda olsan ellerinden öpücem çok sağol çok sağol. admin olsam seni yönetici yapardım...

sabo23

Üye
benım 3gs ıphone var ama wi-fi özellıqı yok

americanboy

americanboy

Üye
yurtdışından gelenler niye yapılamıyor

didar

didar

Üye
yurt dışından gelenlere yapmayın diyosun ama onlara ne yapıcaz peki arkadaşım?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yurt dışı cihazlar için bekleyin arkadaşlar özellikle 3gs için.

elizkundura

elizkundura

Üye
peki nadri modaratörüm yurt dışı 3 g s serisi simkilitisiz alsak olurmu jb unlock gerekyio buna

nadir modaratörüm pardon

sub359

Üye
Ben 3GS 16 GB telefonumu Türkiyeden yeni aldım ve itunesdan os 4.01 e güncelledi. Şimdi ben telefonumu jailbreakli yapabilirmiyim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Çalışmalarınızda başarılar...

Üst Alt