KARDEŞ 7.1.2 de redsnow yokRedsnow kullanarak kırmayı denedin mi
iOS 6 ya da shsh kaydı yokEvet Yok Ben iOS6 Dan Bahsetmiştim.
her cihazın belirli bir icould hesap açma sayısı var sanırm siz onu aştınız.Direk olarak o cihazda hesap açamazsnız bundan sonra diye biliyorum.Lakin başka bir apple cihazından yeni hesap oluşturup tabiki de başka bir kredi kartı bilgisi grip daha sonra da sizn cihazınızla başka cihazdan oluşturdugnuz o hesaba giriş yaparsanız sorun çözülür sanırımİşime yaradı abi teşekkürler bide birşey sorcam @anılbaran abi benim iclod kullanıcı giriş yapma hakkı doldu onu kaldırabilirbiyiz??

her cihazın belirli bir icould hesap açma sayısı var sanırm siz onu aştınız.Direk olarak o cihazda hesap açamazsnız bundan sonra diye biliyorum.Lakin başka bir apple cihazından yeni hesap oluşturup tabiki de başka bir kredi kartı bilgisi grip daha sonra da sizn cihazınızla başka cihazdan oluşturdugnuz o hesaba giriş yaparsanız sorun çözülür sanırım
Olur yüklenmez artı iOS 8.3 için jeal break çıkmadı.8.3 yüklü telde şimdi burda 7.1.2 anlatılmış sıkıntı olur mu?
7.1.2ye nasıl dönebilirim zaten bu 8.3 4s i yavaşlattıOlur yüklenmez artı iOS 8.3 için jeal break çıkmadı.
Dönmemezsin imzalar kapalı7.1.2ye nasıl dönebilirim zaten bu 8.3 4s i yavaşlattı