Nokia 5800 RM-356 Blue Firmware Modifiye Hack Beta 1 By @n!wa+*R [GÜNCELLENDİ]

Sponsorlu Bağlantılar

tugrul_27

tugrul_27

Üye
yaw dostum bende hiç sertifika falan yok ben şimdi sistem programı nasıl kurayım kurmam için sertifika yada hack olması lazım işte bizde bu yüzden hackleyelim dedik yani bende x-plore yada benzeri bi pro yok zaten kuramıyorum ki ah kursam görücem de yok keşke room pacther olsaydı da yapsaydık ama oda yok napalım tekrar orjinal firmware mi yükleyelim

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
yaw dostum bende hiç sertifika falan yok ben şimdi sistem programı nasıl kurayım kurmam için sertifika yada hack olması lazım işte bizde bu yüzden hackleyelim dedik yani bende x-plore yada benzeri bi pro yok zaten kuramıyorum ki ah kursam görücem de yok keşke room pacther olsaydı da yapsaydık ama oda yok napalım tekrar orjinal firmware mi yükleyelim
S: ya aslında bak bi kaç kişi var ve ben hack dosyalarını koydum zaten güncelleme dosyasını ama sen yapamadım diyorsun anlamadım ki bende oto yüklendi rom patcher

mathman20

Üye
Birşey sormak istiyorum.Hackli sistemin üzerine bu yeni modifiyeli hacki kurmak istiyorum ama şöyle bir hatayla karşılaşıyorum : Error reading phone init data...
Ben önce telefona format atıp sonra yeniden mi hacklemem lazım ? Hackli sistemin üzerine yeniden hacklemeyi doğrudan yapabilir miyiz ?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Dostum senin çözümünü buldum.Sen şimdi bu hackleme için bi güncelleme dosyası var ya senin orjinal dosyanı o hack dosyasıyla da değiştiriceksin yani hem o hack dosyası ile hemde benim modifiye dosyamıda atıp değiştiriceksin :oke:

sadep12

sadep12

Üye
Şuan local mode kısmındayım teşekkürler.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Birşey sormak istiyorum.Hackli sistemin üzerine bu yeni modifiyeli hacki kurmak istiyorum ama şöyle bir hatayla karşılaşıyorum : Error reading phone init data...
Ben önce telefona format atıp sonra yeniden mi hacklemem lazım ? Hackli sistemin üzerine yeniden hacklemeyi doğrudan yapabilir miyiz ?
Sen int hatası yani eksik dosya hatası almışsın koyduğun güncellenme dosyalarını daha dikkatli koy sorun kalkar bu arada tele yine o hack dosyasınıda atacaksın orjinal dosya ile değiştir birde benim modifiye dosyamıda kur değiştir işlem tamamdır:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Şuan local mode kısmındayım teşekkürler.
Tamam yap bakalım sorunun olursa yardımcı olayım sağol:evet:

sadep12

sadep12

Üye
Bu Local mode kısmında ne kadar süre bekliyecek bir tahmini süre varmı ? :hmmm

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Bu Local mode kısmında ne kadar süre bekliyecek bir tahmini süre varmı ? :hmmm
Yo hayır orada "Done" yazar yani bitti bak bakalom yazıyor ise bitmiştir ve zaten 10 saniye bilemedin 15 saniye bekletiyor zaten:oke:

mathman20

Üye
Tamamdır sorunu hallettim teşekkür ederim...

sadep12

sadep12

Üye
demek istediğim orda done yazıyor sonra telefon local mode geçince bir 5 dakika felan bekletme yapıyor ondan bahsediyordum.Teşekkürler şuan açıldı deneyeceğim.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
demek istediğim orda done yazıyor sonra telefon local mode geçince bir 5 dakika felan bekletme yapıyor ondan bahsediyordum.Teşekkürler şuan açıldı deneyeceğim.
Yok alakası sen done yazdığı zman çek bataryayı sök tak çalıştır:oke:

sadep12

sadep12

Üye
bu pacther diye bir klasör göremedim ve rom pacher felan yüklü değil ? neden acaba?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
bu pacther diye bir klasör göremedim ve rom pacher felan yüklü değil ? neden acaba?
Bak şimdi sen benim modifiye dosyamı değiştirdiğin gibi birde sitede olan hack dosyasınıda orjinal dosyan ile değiştirip flash atacaksın

sadep12

sadep12

Üye
anlamadım neredeki dosyayı nereye koyup atıcam ?:hmmm

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım neredeki dosyayı nereye koyup atıcam ?:hmmm
Bak Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım konusunda normal hackleyeceğimiz zamanki "RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx" dosyası var yha işte onuda kendi orjinal dosyan ile değiştiricesin sonrada benim modifiye dosyamıda değiştirp flasla!

tugrul_27

tugrul_27

Üye
şöylemi ben anlatayım orjinal dosyaları rm-356 nın içine attık sonra uda fpsx dosyasını atıcaz ve orjinalle değiştiricez son olarak da senin dosyayı atıcaz ve orjinalle değiştiricez öylemi

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
:oke:
şöylemi ben anlatayım orjinal dosyaları rm-356 nın içine attık sonra uda fpsx dosyasını atıcaz ve orjinalle değiştiricez son olarak da senin dosyayı atıcaz ve orjinalle değiştiricez öylemi
Aynen,john waynen!:D

tugrul_27

tugrul_27

Üye
thanks

sadep12

sadep12

Üye
tamam arkadaşım birde o şekilde yapıyım.daha demin sadece senin dosyayı flash la attım.

Üst Alt