gülüyorum ve geçiyorum bu kadar sacma bi acıklama ilk kez görüyorum bu formda KOSKOCA nokia dünya devi müşterisini kandıracak kadar küçültmez kendısını...
1.cisi nokia telefonlar nerede üretilirse üretilsin malzemeler aynıdır örnek veriyorum macaristanda üretilen malzeme ile (entegre direnç diyot vs vs vs.. ) finlandia da üretilenler arasında bir fark yoktur yanı kısaca sen kötü mal üret kalitesiz üreet sen kaliteli üret falan filan mı dıyo yane euheuheu ne aklında bulunsun nokia fabrıkasından cıkan bır cıhaz 100 değil 500 değil onlarca testten gectıkten sonra piyasaya sürülüyo eğerki bir testten bile gecemezse zaten piyasaya sunulmuyo bu bır gercek hadı bunuda söylıyım nokianın fabrıkasında kötü malzemeyı bırak toz bile yokmuş orada calısanlar bıle bembeyaz kıyafet hava sızdırmaz elbiselerle calısıyomus cunku bılırsın bılgısayarın işlemcisini baz al el değmeden lazerle yüzbinlerce transistör lazerle yakılarak üretiliyo insan eli değmeden nokia nında öyle işte biraz daha detaylı araştırırsan öğrenırsın şunuda belirteyim benım cihaz macaristan malı ama nedense senın dediğin finland mallarından ıyı cıktı ya

gps sorunsuz calıyo wirelees te gram sorun yok takılma yok donma yok vs. vs. vs. buysa kalitesiz üretim can feda...böyle şeylerede ınanmayın...