NoKiA N96 FuNcLuB (AÇıLdı.!)....!!!!.

Sponsorlu Bağlantılar

NOKIA N96 MI KULLANIYORSUNUZ?

• Kullanılan toplam oy
    413

atakanpower

Üye
divx player kullan.Forumda var

drmcelik42

drmcelik42

Üye
ben aldım ama çok da ısınamadım. Ağır biraz program olarak Fan klup için teşekkürler

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
alfonzo 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum çok süper telefon...

atakanpower

Üye
beyler bir sorum olacak bu N96 nın ana ekrandaki aktif beklemedeki uygulama kısa yolları varya (arama:internet ve içeriğim,ajanda kaydı,çevrm içi paylaşım,wlan taraması) bunları kaldırmak istyorum.Ne yapdıysam olmadı.Yardımlarınızı bekliyorum

onlynere

Üye
software yazıla ihtiyacım var acil nereden bulabilirim saygılarımla

bonsar

Üye
kardesım bende n 96 var sımdı ama normal fılm lerın formatlarını degıstırıp tel. atıp ızlemek ıstıyorum smart .. dıye bı prg yapmaya calıstım ama yıne acamıyorumm yardım cı olursan bu konu hakkında tesekkur ederım sımdıden...

--------------- Ekleme ---------------

kardes ayarlardan temaların ıcıne gır ordan yapabılırsın

ummuhankk

Üye
teşekkür ederim sagol:bye2:

geccezar

geccezar

Üye
kardeşlik bendede n96 16 gb liği var bu meretin.tv izleyemiyorum açılmıyor bi türlü.

mcakan

Üye
beyler bir sorum olacak bu N96 nın ana ekrandaki aktif beklemedeki uygulama kısa yolları varya (arama:internet ve içeriğim,ajanda kaydı,çevrm içi paylaşım,wlan taraması) bunları kaldırmak istyorum.Ne yapdıysam olmadı.Yardımlarınızı bekliyorum
ayarlar - kişiselleştirme - bekleme den ayarlıyabilirsin
kardeşlik bendede n96 16 gb liği var bu meretin.tv izleyemiyorum açılmıyor bi türlü.
DVB-H dijital tv desteği henüz türkiyede sunulmuyo henüz tıpkı 3g gibi onun da operatörler tarafından sağlanması gerekiyo

yuvore

Üye
smart movıe sadece avi uzantılı fılmlerı desteklıyor arkadaslar

kezman92

Üye
arkadaşlar telefon cok güzelde benimde bi kaç sorum olcak
1. oyun atamıyorum ama açamıyorum herhangi bi programmı lazım..?
2. tema atıyorum yine açılmıyo hata veriyo onadamı program lazım..?
3. sürekli mesaj var gösterio ama msj yok ve ışık ynaıo mesaj var gösterdiği için sarj cabuk bitio bi caresi varmıdır..?
4. bu güncellemeyi bende yapmak istiyorum garantisine yolladım güncellesinler die hala aynı sorunlar var kasıo baya resimler geç acılıo bu güncellemeyi bana acabilcek biri varmı..?
Eğer böle programlar varsa adlarınıda yazarsanız cok sevinirim ve FuNcLuB süper olmus herkez derdini paylaşabilio

ŞiMDiDeN TeŞeKKüRLeR.... :) :) :)

ssyy

Üye
abiler bana n96 da online film izleme-- sistem hack --- flaşh player indirip kurma -- face de vide o izleme gibi konularda yardım edecek birisini arıyorum sistem bilgim teknik bilgim sıfır arkadaşlar bana yardımcı olacak birisi var mı. sistem hack ı n96 da nasıl yapıyoruz mesala açıklamııl olarak yazacak olan var mııı

vanhelsing53

Üye

fatih19

Üye
Eline emeğine sağlık

--------------- Ekleme ---------------

Eline sağlık

osman özer

Üye
n-gage oyunları oynayamıyorum. Haritasını kullanamıyorum. Fm vericisi için var biliyordum; ama yokmuş. Şarjı 2 gün gidiyor. Çok yavaş. Nokia'nın sitesinden indirdiğim güncelleme, 12.033. Ben 30.101'i neyaptıysam bulamadım. Keşke, N97 alsaydım!

e.r.o.l.

Üye
arkadaşlar ben ilk çıktığı güğnden beri kullanıyorum diyorumki bu bir telefon değil telefon demek n96 hahakarettir obir tarz mükemmel birşey eğer kkullanamayı biliyorsan yok yok iletişim görsel bilgi internet navi daha bir çok şey kıascası anlatılmaz kullanılır hepiniza n96 lı günler

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
ben n96yı satıp samsung i8910 hd almayı düşünüyorum yada nokia e72 nedersiniz

webdas

Üye
kardeşim bu n96 fun club bölümüne nasıl giricez nasıl oyun tema prgram indircez söylermisin bana bir zahmet yardımcı olurmusun !!!!!!

menzil957

menzil957

Üye
valla çok iii oldu bu funclub
n96 ım var ama müzikçalarıyla ilgili birkaç sorunum var kullanan arkadaşlar yardımcı olursa baya bi ii olacak çünkü servis açılacağını söyledi 06.09 fabrika çıkışlı bir telefonun açılması bence bi kabus, zaten yurtdışı garanti falan yok anlayacağınız
şimdi sorunu söyliim size normal görüşme sırasında müzikçalardan bir parça seçip karşıdaki tarafa dinletmek istediğim zaman bana gelen seste sorun yok fakat karşı tarafa berbat bir şekilde aktarılıyor müziği kapatmak durumunda kalıyorum.yine aynı şekilde görüşme sırasında parça üzerinde ileri-geri-stop ses + - olmuyor, bu dediklerim kulaklık takılıyken oluyor daha önce n73 kullanıyordum bunların hiçbiri yoktu.
kullanan arkadaşlardan deneyimlerini yazmalarını rica ediyorum

sadomen

Üye
arkadaşlar benim n96 telefonumun arızaları var. fakat şirket farklıfaal'ın battığını duydum, garantiye gönderemiyorum.arıyorum ev, vb yerler çıkıyor. anlayacağınız muhattap bulamıyorum ne yapmam lazım.. (grey'in cihazı:vur)

Üst Alt