NoKiA N78 FuNcLuB (AÇıLdı.!)....!!!!.

Sponsorlu Bağlantılar

NOKIA N78 Mİ KULLANIYORSUNUZ?

• Kullanılan toplam oy
    127
alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
    Konu Sahibi
NoKiA N78 FuNcLuB (AÇıLdı.!)....!!!!.
:megafon:NoKiA N78 FuNcLuB (AÇıLdı.!)....!!!!.:megafon:
:oke:HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR:bigstar:;
:megafon:DİKKAT:nono:: BU KONU SADECE NOKIA N78 İÇİNDİR.DİĞER MODELLER İÇİN İLGİLİ KONULARA GİRİN LÜTFEN....!!!!.:heyo:
:deal:KONUM TÜM NOKIA N78 KULLANICILARINA,ALMAYI DÜŞÜNENLERE,ALACAKLARA vb. KISACA NOKIA N78 İLE YAKINDAN UZAKTAN BİR İLGİSİ BULUNAN HERKESE AÇIKTIR.:)
NOKIA N78 İLE İLGİLİ TÜM YORUMLARINIZI,:allalla:SORULARINIZI,SORUNLARINIZI,DÜŞÜNCELERİNİZİ,BİLGİLERİNİZİ,UYARILARINIZI,HABERLERİ,DUYUMLARINIZI,RESİMLERİ,VİDEOLARI,YAZILARI,İYİ ve KÖTÜ YANLARINI,EKSİLERİNİ,ARTILARINI vb. NOKIA N95 İLE İLGİLİ HERŞEYİ PAYLAŞABİLİRSİNİZ ve SORABİLİRSİNİZ....!!!!.
NOKIA N95 İLE İLGİLİ PROGRAM,OYUN,TEMA,N-GAGE,HAC*K,SERTİFİKA vb. TÜM KONULARLA İLGİLİ SORU ve İSTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM....!!!!.
:bigstar:TÜM SORU ve SORUNLARINIZIN OLUMLU veye OLUMSUZ MUTLAKA CEVAPLANACAĞINI BELİRTMEK İSTİYORUM.:)
NEDEN N79'un,N85'in,N95'in vb. CEP TELEFONLARININ FuNcLuB'ları OLSUNDA ŞUAN ÇOK POPÜLER BİR CEP TELEFONU OLAN NOKIA N78'in OLMASIN?
HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.!
LÜTFEN EMEĞE SAYGI....!!!!.:sn:
BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN....!!!!.:coold:
TÜM NOKIA N78'cileri BEKLİYORUM....!!!!.:oke:

CEP TELEFONUNUZLA İLGİLİ SORU ve SORUNLARINIZI BANA SORABİLİRSİNİZ.!
UYGULAMA,OYUN,TEMA,N-GAGE VB..İSTEKLERİNİZİ YAZARSANIZ KESİNLİKLE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.!
:megafon:NoKiA N95 FuNcLuB (AÇıLdı.!)....!!!!. :megafon:
GÖRÜŞMEK ÜZERE....!!!!.:bann:
:):oke::sn::coold::nono::islik:ehe:yuru:bilmem:;):hmmm:bann::bigstar::heyo::vur:aman2::allalla::huhu::megafon:

• Beğen
Tepkiler: tanercy, hamdikanbur, AKATLI ve 3 diğerleri

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Hayırlı olsun moruk bize kardes geldi insallah bizimki kadar basarılı olur iyi forumlar yardım isteyen olursa bütün s60 cihazlar için ben buralardym saygılar sevgiler by:oke:

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun moruk bize kardes geldi insallah bizimki kadar basarılı olur iyi forumlar yardım isteyen olursa bütün s60 cihazlar için ben buralardym saygılar sevgiler by:oke:

sağolasın canım kardeşim.bu ikimizin dostluğu yolunda güzel bir adım olur inşallah.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun öncelikle.ilk soruyu ben sorayım bari ama soru baya bir zordur ona göre.
Ben telefonuma herhangi bir uygulama veya tema yüklesem bunların İCON (png-gif vs.uzantılı)ları benim galerideki resimlerimin arasında gözüküyor.(ama tabiiki aslında galeride değiller haliyle)silmeye çalıştığımda ise"güvenlik nedeni ile çalıştırılamadı"diye uyarı veriyor ve silinmiyor.ancak cihazı hack leyince silebiliyorum ozamanda uygulama iconu silinmiş olduğundan uygulama çalışmıyor.Örneğin galerimde hiç resim yok,garmin i yüklediğimde ise garmin e ait 3 adet gif. uzantılı resim hemen galeride gözüküyor.bunun için kvk ya vermeyi düşünyorum ama önce kullanmak için telefon ayarlamam lazım onu bekliyorum.
evet sorum baya zor değilmi?teşekkürler

blackdream666

Üye
hayırlı olsun..sanada bu yakısır..

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Hayırlı olsun öncelikle.ilk soruyu ben sorayım bari ama soru baya bir zordur ona göre.
Ben telefonuma herhangi bir uygulama veya tema yüklesem bunların İCON (png-gif vs.uzantılı)ları benim galerideki resimlerimin arasında gözüküyor.(ama tabiiki aslında galeride değiller haliyle)silmeye çalıştığımda ise"güvenlik nedeni ile çalıştırılamadı"diye uyarı veriyor ve silinmiyor.ancak cihazı hack leyince silebiliyorum ozamanda uygulama iconu silinmiş olduğundan uygulama çalışmıyor.Örneğin galerimde hiç resim yok,garmin i yüklediğimde ise garmin e ait 3 adet gif. uzantılı resim hemen galeride gözüküyor.bunun için kvk ya vermeyi düşünyorum ama önce kullanmak için telefon ayarlamam lazım onu bekliyorum.
evet sorum baya zor değilmi?teşekkürler
Wallahi çok zormus hafıza kartını pc ye bagla ardından hafıza kartının içindeki resource klasoru var onun içinde skin klasoru var onu gizli yap bu kadar sorunun ortadan kalktı uçtu bitti gitti :D:D:D çok kolaymıs aslında degılmi kankam by:oke:

blackdream666

Üye
teşekkürrrler..:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Wallahi çok zormus hafıza kartını pc ye bagla ardından hafıza kartının içindeki resource klasoru var onun içinde skin klasoru var onu gizli yap bu kadar sorunun ortadan kalktı uçtu bitti gitti :D:D:D çok kolaymıs aslında degılmi kankam by:oke:

Hafıza kartındaki Resource klasöründe senin bahsettiğin SKİN diye bir klasör yok kardeş.sen olaması gerektiğinden eminmisin?

--------------- Ekleme ---------------

"Skin" yazıp"bul"dediğimde aşağıdakileri buldu.biri "private" klasöründe diğeri ise "cities"klasöründe,senin bahsettiğin bunlar değildir herhalde.çünkü sen "skin klasörü"demiştin,oysa bunlar dosya.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye

Hafıza kartındaki Resource klasöründe senin bahsettiğin SKİN diye bir klasör yok kardeş.sen olaması gerektiğinden eminmisin?

"Skin" yazıp"bul"dediğimde aşağıdakileri buldu.biri "private" klasöründe diğeri ise "cities"klasöründe,senin bahsettiğin bunlar değildir herhalde.çünkü sen "skin klasörü"demiştin,oysa bunlar dosya.

Emin oldugumu zaten özel mesajdada belırttım braderım msnden gelırsen yardımcı olucam bys:oke: Ekleme yapıorum burayada Hüseyin kankam sen şimdi sole bi durum var gizli klasorleri goster dedınmi ona gore ugrastırma beni skin klasoru gizlidir içindeki tema uzantıları png ler filan gorunurdur gizli dosyaları ve klasorleri goster de ardından ara bakalım skin klasorunu hafıza kartında bys:oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş evet ""gizli klasörleri göster""dedim ama yinede yok.olmamasının nedeni ise benim cihazımda hiç tema yüklenmemiş olmasıdır galiba.seninde dediğin gibi "skin klasörü"temaların olduğu klasördür.bendede tema olmadığı için o klasörde yoktur.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Kardeş evet ""gizli klasörleri göster""dedim ama yinede yok.olmamasının nedeni ise benim cihazımda hiç tema yüklenmemiş olmasıdır galiba.seninde dediğin gibi "skin klasörü"temaların olduğu klasördür.bendede tema olmadığı için o klasörde yoktur.
Wallahi o zaman benım yapabılecegım bir sey yok kardesım benım sorunumu bole cozmustuk biz işede yaramıstı aynı sorundan bende mağdurdum ama bu sekılde halletmıstım ama sende yokmus hayret yha :D:D by

gentlement39

gentlement39

Üye
usta ben 2 aylık n78 kullanıcısıyım.telimi hackledim ve imzasız program uygulamalarıda tele yüklüyorum
fakat telefon açılırken uzun bir süre bekliyorum fabrika ayarlarına geri çevirerek bunu çözemeyiz bir tavsiyen veya önereceğin bir program var mı şimdiden teşekkürler

1.Telefon için orjinal veya çakmada olur arka kapak arıyorum
2.orjinal gps'in yerine nokiadan türkçe harita kurdum ve şimdi gps açtığımda bir türlü bağlanamıyorum!!!
3.telefonu her açtığımda otomatik bluetooth açık oluyor bunu nasıl kapatabiliriz?
4. telefonun yazılımını güncelleyebileceğim bir adres veya program?

turkon

turkon

Üye
N78 de 640 x 380 videoyu çekmeyi nasıl 30 fps yaparız. çünkü n79 da çözüm var :vur

neco45

Üye
öncelikla sayfamız hayırlı olsun arkadaşlar :)
benim bi sorunum var bende n78 kullanıcısıyım telefonumdan çok memnunum benim sadece bir sorunum kaldı onu halledemedim bana yardımcı olursanız sevinirim.
wi fi bağlantısında sadece bir bağlantıda sorun yaşıyorum diğer bağlantılarda hiç bir sorun yaşamadan bağlanamıyorum. Şifreli bağlantı şifresinide doğru giriyorum aynı marka n78 kullanan arkadaşım sorunsuz bağlanıyor ben de şifreyi giriyorum bağlanıyor diyor ve daha sonra ağ bağlantısı bulunamıyor diyor. Bu sorunla karşılaşan çözen veya çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
    Konu Sahibi
öncelikla sayfamız hayırlı olsun arkadaşlar :)
benim bi sorunum var bende n78 kullanıcısıyım telefonumdan çok memnunum benim sadece bir sorunum kaldı onu halledemedim bana yardımcı olursanız sevinirim.
wi fi bağlantısında sadece bir bağlantıda sorun yaşıyorum diğer bağlantılarda hiç bir sorun yaşamadan bağlanamıyorum. Şifreli bağlantı şifresinide doğru giriyorum aynı marka n78 kullanan arkadaşım sorunsuz bağlanıyor ben de şifreyi giriyorum bağlanıyor diyor ve daha sonra ağ bağlantısı bulunamıyor diyor. Bu sorunla karşılaşan çözen veya çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
sağol kardeşim.telefonunun versiyonunu en son versiyona güncelle.zaten en son versiyonsa aynı versiyonu tekrar yükle.
hafıza kartınıda formatla mutlaka.şifreyi doğru girdinden emin ol.bunları dene olmazsa bakalım tekrar!!!

neco45

Üye
yok kardeş dediklerinin hepsini yaptım da olmadı gene :(
aynı sorun devam ediyor şifre kesin doğru ama bağlanıyor diyor sonra ağ bağlantısı bulunamadı diyor...

__black__

__black__

Üye
böyle bi sayfa için tşkler benimde bi sorunum var tlfonun güncelleme 2. ye yükseltirken wifi ingilizce oldu şimdi 3. versiyona yükseltmek istiyorum ama hiçbir güncelleme yok diyor bunu nasıl yapabiliriz..

shadow_21

Üye
oncelıkle oyle bır sıte yaptıgınız ıcın tsk.
Ben 1 aydır n78 kulanıyorum bu tlf uyumlu bır turlu tema bulamadım. Yardımcı olabılecek arkadas varsa [email protected] bı ileti atsın. Sımdıden tsk.

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
    Konu Sahibi
gentlement39

gentlement39

Üye
kardeşim bu aaa-tolganın paylaştığı her telefona güncelleme konusundan n78 güncelleme dosyası indirdim fakat dosya bozuk çıktı vatandaşa 5tane msj attım adamdan tık yok linki yenile diyoruz o da yok başka bir yerden bulamazmıyız bu güncelleme işini
indirdiğim dosya : N78 RM-235_EUROPE_30.011_v7.0

Üst Alt