alfonso_edishon
Üye
Nokia N79 Fanatikleri İlk ve Tek Grubumuz (AÇILDI.!.)..!!.GRUBUMUZA KATILIN SİZDE DESTEK OLUN....!!!
Olay.!Olay.! Telefonunuz WİNDOWS 7 gibi Açılsın.! ve Kapansın.! Üstelik SESLİ..!!!.
emeğe saygı lütfen.bir teşekkürü çok görmeyin.kendinizi benim yerime koyun.eğer emeğiniz karşılığında bir teşekkür edilmezse size ne hissederdiniz.
şimdiden sağolun.
arkadaşlar maxicepte ilk ve tek nokia n79 grubu açılmıştır benim tarafımdan.
sizlerden ricam n79 sevenlerin ve fanatiklerinin,kullananların vb. grubumuza üye olarak destek vermeleridir.hepimize hayırlı uğurlu olsun.
sizlerden ricam n79 sevenlerin ve fanatiklerinin,kullananların vb. grubumuza üye olarak destek vermeleridir.hepimize hayırlı uğurlu olsun.
NOKIA N79 FANATİCS
Grup Kurucusu : alfonso_edishon
NOKIA N79 FANATİKLERİ BU BİZİM GRUBUMUZ....!!!!.
N79'cuların İLK ve TEK GRUBU....!!!!.
GRUBUMUZA KATILIN SİZDE DESTEK OLUN....!!!!.
Grup Kurucusu : alfonso_edishon
NOKIA N79 FANATİKLERİ BU BİZİM GRUBUMUZ....!!!!.
N79'cuların İLK ve TEK GRUBU....!!!!.
GRUBUMUZA KATILIN SİZDE DESTEK OLUN....!!!!.
ayrıca nokia n79 resim albümüde yayınlanmıştır.tabiki buda forumda ilk ve tektir.yine benim tarafımdan açılmıştır.hepimize hayırlı uğurlu olsun.
http://www.maxicep.com/uyeler/alfonso_edishon/994953/album-404.html NOKIA N79 FANATİCS RESİM ALBÜMÜ
NOKIA N79 FANATİKLERİ BURASI BİZİM YERİMİZ....!!!!.
NOKIA N79 FANATİKLERİ BURASI BİZİM YERİMİZ....!!!!.
birde en önemli şey olan n79 ile ilgili yardım ve paylaşım konumuzda açıldı arkadaşlar.tabiki buda benden.hayırlı uğurlu olsun.
n79 ile ilgili çalışmalarım bunlar.gördüğünüz gibi birsürü emek vermişim.sizlerde emeğe saygı göstererek bir teşekkür butonuna basmayı çok görmezsiniz umarım.sağolun varolun.
diğer çalışmalarımda şunlar:
Satış / Takas:Panda İnternet Security 2010 SATIYORUM!.NORMALDE 132 TL! Bende Sadece 20 Lira.!.(1 Yıllık Lisanslı)
Olay.!Olay.! Telefonunuz WİNDOWS 7 gibi Açılsın.! ve Kapansın.! Üstelik SESLİ..!!!.
sadece şimdilik bu kadar arkadaşlar.sizlere hizmetim devam edecek.tabi sizlerin yardım ve destekleriyle.
emeğe saygı lütfen.bir teşekkürü çok görmeyin.kendinizi benim yerime koyun.eğer emeğiniz karşılığında bir teşekkür edilmezse size ne hissederdiniz.şimdiden sağolun.